burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana.


Myös kevään Online-kauteen voit liittyä mukaan myöhemmässäkin vaiheessa!

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta niin matolla kuin laitteillakin (Low chair / Mve chair), Seasonal Yogaa sekä ilmajoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Voit treenaa joogaa, sekä voima-& liikkuvuustreenin kanssamme myös etänä Facebook ryhmän kautta, aina neljän viikon, tai kolmen kk jaksoissa!

 

online

Huhtikuu 2021!

Studiomme joutuu sulkemaan ovensa 1.-14.4.  Kaikki voimassa olevat sarjakortit pidennetään 14vrk, ja kausilaisille on järjestetty etäopetus striimiryhmien kautta.

Kotitreeniäkin on tarjoilla: Burleskin Online kausi (jonka tunnit ovat katsottavissa kesäkuun saakka – voit siis liittyä mukaan milloin vaan!), ja myös jooga- & kehonuoltotunteja striimataan somessa. Lue lisää Online opetus-osiosta!