burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kahteen jaksoon), kertamaksulla tai sarjakorteilla. 

Syyskausi alkaa 3.9. ja ilmoittautuminen on käynnissä! Tervetuloa tanssimaan kanssamme!

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla. 

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

 

 

 

 


 

frontpage_summerflowers

Syyskausi lähestyy!

Syyskausi alkaa 3.9., ja korkataan se koreasti käyntiin Super Showgirlpäivällä sunnuntaina 2.9.! Lisäinfoa löydät täältä:
Shangri-La'n Super Showgirlpäivä

Kauden ensimmäiset Mahtavat Maanantait- kurssit ovat nyt myynnissä: Spagaattikoulu tekee paluun, ja luvassa on myös Tribal Fusion-tanssia! Lisäinfoa löydät: Mahtavat Maanantait, ja muista, että nopeat syövät hitaat…