burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kolmeen jaksoon), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Kevään burleskin ja burleskitanssin kaudet ja jaksot ovat nyt myynnissä verkkokaupassa!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla sekä ilmajooga maanantaisin 19:05-20:05! Aerial Yogan peruskurssi jälleen  7.3., sekä 4.4..2020!

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Huomioithan myös laite-pilates tunnit maanantaisin Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

online

Studio Shangri-La poikkeustilan aikana

1.4. alkaen voit treenaa kanssamme kotonasi!
Studio Shangri-La Online Facebook ryhmä tarjoaa live-tunteja ma-to, (tai tallenteina kun itse haluat). Voit liittyä mukaan kahden viikon jaksoina studio tukimaksulla `à 25€:
Studio Shangri-La ONLINE

Studiolla ei ole poikkeustilan aikana  varsinaista ryhmätuntiopetusta. Lisäinfoa saat info@studioshangrila.fi