burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Syyskauden toinen osa alkaa 23.10.: Ilmoittautumiset kauden tunneille ja kursseille info@studioshangrila.fi tai verkkokaupan kautta! Viikkotunneille voi myös osallistua sarja- ja anytimekortilla tai kertamaksulla

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga


Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopivasti sekä aamu- että iltatunneilla.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

 


 

frontpage_class

Treenitiistaissa goottijumppaa ja kiertoharjoittelua, sekä uusin Barre Move 9!

Helppoa ja hauskaa Synkjumppaa hieman raskaamman musiikin ystäville on luvassa tiistaisin 24.10.-14.11. Loppuvuoden mennään sitten supertehokkaalla kiertoharjoittelutreenillä Showgirl Circuit-tunnilla 21.11.-12.12.!

Barre Move:n uusin release "With a Twist" treenataan studiolla torstaisin 26.10. alkaen!

Lue tuntikuvauksista lisää täältä.