burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana.

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla sekä ilmajooga maanantai-iltaisin.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

 

 

 

 

 


 

online

Studio Shangri-La:n syksy 2020

Syksyllä pidämme tunteja studiolla normaalisti, mutta pidämme ryhmäkoot pieninä – varmistathan paikkasei tunnille etukäteen varausjärjestelmän kautta!

Tänä vuonna voit osallistua burleskin & burleskitanssin yhdistettyyn syyskauteen myös kokonaan etänä! Online-burleskitunnit alkavat 26.8. Koko kaus on katsottavissa joulukuun saakka; voit siis liittyä mukaan milloin vaan!

Burlesque Deluxe 50+ kurssin seuraava kurssikerta on 10.10!