burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana.

Kevätkausi (11.1.-3.6) 2021 on myynnissä nyt, ja early bird hintaan 15.12 saakka! Myös kevään Online-kausi on nyt varattavissa!

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta niin matolla kuin laitteillakin (Low chair / Mve chair), Seasonal Yogaa sekä ilmajoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Syksyllä 2020 voit treenaa joogaa kanssamme myös etänä Facebook ryhmän kautta, aina neljän viikon jaksoissa!

 

online

Studio Shangri-La:n loppuvuosi 2020

Loppukautena emme enää pandemian takia pidä tunteja studiolla. Kaikkien voimassaolevat sarjakortit pidetään tuttuun tapaan joululoman yli, sekä lisätään ne +2vko, jotka olemme rajoituksien takia kiinni!

Kotitreeniksi ehdotamme meidän Online burleskikautta, jonka tunnit ovat katsottavissa joulukuun saakka; voit siis liittyä mukaan milloin vaan! Myös joogatunteja striimataan somessa. Lue lisää Online opetus-osiosta!

Burleskikoulumme perinteinen joulushow Under the Mistle Tease vietetään tällä kertaa tammikuussa; 15 & 16.1.2021 Veturitalleilla

Studiomme jokavuotinen joulukeräys pidetään myös tänä vuonna! Keräämme jälleen tavaralahjoituksia Sophie Mannerheimin turvakodille, sekä joululahjoja lapsille Joulupuu Helsinki-organisaatiolle. Lue lisää: https://fb.me/e/YXO90Dxw