burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kahteen jaksoon), kertamaksulla tai sarjakorteilla. Syyskauden 2018 early bird ilmoittautumiset ovat auki NYT!

Seuraava burleskin perehdyttämiskurssi; Burlesque 101 pidetään 27.6Tervetuloa tanssimaan kanssamme!

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Loppukeväään torstai-illan pilatestunnit pidetään Intro-tason tunteina! Tervetuloa tutustumaan pilatekseen!

 

 


 

frontpage_summerflowers

Shangri-La'n kesä!

Kesäkuu on kesäkurssien aika! Tarjoilla on mm. viuhkatanssi-intensiivi ja burleskin tiiviskurssi. loppukestästä burleskitanssitekniikkaa ja aamujoogaviikko. Voit osallistua kaikkiin kesäkuun tunteihin ja erikoiskursseihin Anytime & More-kortilla!b Kurkkaa lisää Kesä 2018-osiosta!

Studio on, yksityis-ja polttaritunteja lukuunottamatta kesätauolla 2.-29.7.

Syksyn tanssikaudet ovat alennuksessa 30.6. asti – kipin kopin verkkokauppaan varmistamaan paikkasi!