burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Syyskausi alkaa 28.8.: Ilmoittautumiset kauden tunneille ja kursseille info@studioshangrila.fi tai verkkokaupan kautta! Viikkotunneille voi myös osallistua sarja- ja anytimekortilla tai kertamaksulla. Kun ilmoittaudut ennen 31.7. saat syksyn kaudet ennakkoalehintaan!

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Opetamme klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, sekä Yoga Nidraa kerran viikossa. Sunnuntaisin koulun tiloissa pidetään myös kundaliinijoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Huomasithan että:
Viikolla 32  joogataan ma-to 10:00-11:00!
 2.8. alkaen pidetään neljän viikon mittainen Pilates Intro-kurssi!


 

barre-frontpage
Shangri-La'n myöhäiskesä! 

24.7 alkaen möyhäiskesän aikataulumme astuu voimaan –  luvassa on synkjumppaa, Floorworkin tiiviskurssi sekä utuustuntimme Barre Move!

Barre Move on konseptitunti jota pääsee treenamaan vain muutamassa paikassa Suomessa – ja yksi niistä on Studio Shangri-La! Tunti yhdistää balettitekniikkaa ja toiminnalista liikkuvuutta sekä hakee inspiraaatiota joogasta. Barre Move on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska treeni – tule kokeilemaan ti 25.7 alkaen!

Infoa kesän aikatauluista ja kursseista saat täältä:
Kesä 2017!

 

 

 

.