burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kolmeen jaksoon), kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Syksyn 2019 burleskin ja burleskitanssin kurssikokonaisuudet ovat nyt myynnissä verkkokaupassa!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla – syksyn 2019 uutuksena aamujoogan varahaistunti (ke 07:00-08:00)!

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Meillä voit käydä myös laitepilatestunneilla treenaamassa Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

frontpage_summerflowers

Ihana syksy

Syyskausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, mutta vielä voit liittyä mukaan syksyn kursseihin. Itse asiassa milloin vaan, sillä viikkotunneille voit tulla mukaan myös kesken kauden.

Suosittu Coaching- sekä Burlesque Deluxe 50+ kurssit alkavat nyt syyskuun alussa. Lisäinfoa löydät erikoiskurssit-osion alla.

Huomaa myös uutuustuntiamme Burlesque Jam, sekä keskiviikon aamujooga! Lisää uutuuksia olisi tulossa syksyn myötä, pysy kuulolla!