burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kolmeen jaksoon), kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Kevätkausi 2019 alkaa 14.1., ja ehdit vielä hyvin vielä ilmoittautua mukaan! Ilmoittaudu sähköpostitse tai verkkokaupan kautta!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla. 

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Kevään 2019 uutuuksena laitepilatestunni Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

frontpage_class

Uusi vuosi, uusi kausi, uudet kurssit!

Burleskitanssikaudet alkavat 14.1.2019, mutta jo enne sitä pääset tanssimaan ja liikkumaan – kauden ensimmäinen Mahtavat Maanantait pidetään heti 7.1.: Twerk with Emmi's dance, ja pe 11.1. vietetään kevätkauden ensimmäinen Burlesque 101 !
Alkuvuodesta olisi monta muita erikoiskursseja luvassa, lisäinfoa löydät Erikoiskurssit-osioista.