burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Syyskausi alkaa 28.8.: Ilmoittautumiset kauden tunneille ja kursseille info@studioshangrila.fi tai verkkokaupan kautta! Viikkotunneille voi myös osallistua sarja- ja anytimekortilla tai kertamaksulla. 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopivasti sekä aamu- että iltatunneilla.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Huomasithan että:
 2.8. alkaen pidetään neljän viikon verran Pilateksen Intro-tason tunteja! 


 

frontpage_class

Shangri-La'n Superpäivä 26.8.!

Studio Shangri-La'n & The Shangri-La School of Showgirls'in syyslukukausi 2017 korkataan jo perinteikkään vauhdikkaasti elokuun viimeisenä lauantaina kokeilutuntien merkeissä!
Lisäinfoa aikatauluista ja hinnoista löydät täältä:
SUPERPÄIVÄ 
Tule kokeilemaan tuntitarjontaamme, kuten tulevan syksyn treeni-tiistaiden eri tuntivaihtoehtoja sekä uutuskonseptituntiamme Barre Movea, tietenkään burleskia ja burleskitanssia unohtamatta!

Samana iltana pidetään kauden ensimmäinen Burlesque 101-ilta; burleskin alkeis-tiiviskurssimme (26.8. klo.18:00-19:45) –  tule mukaan!

 

 

 

 

.