burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Syyskausi alkaa 28.8.: Ilmoittautumiset kauden tunneille ja kursseille info@studioshangrila.fi tai verkkokaupan kautta! Viikkotunneille voi myös osallistua sarja- ja anytimekortilla tai kertamaksulla. Kun ilmoittaudut ennen 31.7. saat syksyn kaudet ennakkoalehintaan!

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Opetamme klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, sekä Yoga Nidraa kerran viikossa. Sunnuntaisin koulun tiloissa pidetään myös kundaliinijoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.


 

frontpage_summerflowers
Shangri-La'n Kesä! 

12.6. lähtien on luvassa on kesän erikoistunteja kuten go-go tanssia ja Elvisjumppaa, sekä alku-ja loppukesän burleskitiiviskursseja!
Infoa kesän aikatauluista ja kursseista saat täältä:
Kesä 2017!

Studiomme  on auki läpi kesän lukuunottamatta viikkoja 28 & 29; tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

 

 

.