burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi myös osallistua koko kauden kokonaisuutena,  kertamaksulla tai sarjakorteilla. Kevään 2.jakso alkaa maanantaina 26.2, ehdit hyvin vielä mukaan kevätkaudelle! Tunneille voi myös osallistua satunnaisesti kauden aikana.
Tervetuloa tanssimaan kanssamme!

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

 

 


 

Mahtavat Maanantait

Mahtavat Maanantait starttaa jälleen!

Studio Shangri-La tarjoaa jälleen astetta mukavampi viikonkäynnistys: burleskin- ja kehonhuollon tiivikurssisarja Mahtavat Maanantait käynnistyy jälleen helmikuusta alkaen!

Alkutalvesta luvassa on Spagaattikoulua aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina sekä Urban Tribe Playshop ja Liquiod Goddess-kurssit helmi- ja maaliskuussa, kurkkaa lisäinfot täältä

18.3. meillä vierailee myös Winnie Pelteez Belgiasta, joka pitää Bootyshake-workshopin. Liity mukaan!