burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Ilmoittautumiset kauden tunneille ja kursseille info@studioshangrila.fi tai verkkokaupan kautta. Viikkotunneille voi myös osallistua sarja-tai anytimekortilla, tai kertamaksulla.

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Opetamme klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, sekä Yoga Nidraa kerran viikossa. Sunnuntaisin koulun tiloissa pidetään myös kundaliinijoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.


 

Burleskiopetus
Mahtavat Maanantait 

Burleskin lyhytkurssisarjamme Mahtavat Maanantait on loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat harrastaa burleskia muttet ehdi käymään tunneilla joka viikko. Ja tietysti kaikille muille alan harrastajille ja asiasta kiinostuneille myös!
Lue lisää Mahtavat Maanantait-osiosta!

Muut burleskin ja kehonhuolloin kurssit löydät Erikoiskurssit-otsikon alla!

Katso myös tulevan kesän kurssit:
Kesä 2017!
 

 

.