burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kolmeen jaksoon), kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Kevään burleskin ja burleskitanssin kaudet ja jaksot ovat nyt myynnissä verkkokaupassa!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla – huomaa myös joulutarjouksena Sydäntalven Aamujooga  (Ke 15.1.-19.2. klo 07:00-08:00) sekä ilmajooga maanantaisin 19:05-20:05! Aerial Yogan peruskurssi jälleen  8.2.2020!

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Meillä voit käydä myös laitepilatestunneilla treenaamassa Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

haamessut

Iloisesti uudella vuosikymmenellä!

 

Studiomme talvi/kevätkausi alkaa, ja kevään tanssikaudet löytyvät  verkkokaupasta – nappaa omasi pois!

Samaten kevään ensimmäiselle Burlesque 101-kurssille voi jo ilmoittautua – se pidetään 9.1.2020! Luvassa on myös burleskitanssin tutustumstuntia (8.1), sekä alkuvuodesta pilateksen ja laitepilateksen introtunteja, sekä ilmajoogan introkurssia!
11. ja 12.1 löydät meistä häämessuilta Wanhassa satamassa. Tule osallistumaan mini-workshopeihimme aina muotinäytösten jälkeen!