burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Syksyn 2020 burleskin ja burleskitanssin kaudet ovat myynnissä nyt!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla sekä ilmajooga maanantai-iltaisin.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Huomioithan myös laite-pilates tunnit maanantaisin Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

online

Studio Shangri-Lan loppukesä 2020

Elokuussa striimaamme neljä tuntia viikossa Studio Shangri-La onlinessa: Burleski, burleskitanssi, Seasonal Yoga sekäBarre Move! Katso lisää: Studion ONLINE-opetus
Tänä vuonna voit osallistua burleskin & burleskitanssin yhdistettyyn syyskauteen myös kokonaan etänä! Online-burleskitunnit alkavat 26.8.

Syyskausi alkaa studiolla 24.8 – tervetuloa!