burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

2019 burleski-ja burleskitanssinviikkotunnit ovat myynnissä NYT, ja toki earlybird alennuksella! Ilmoittaudu sähköpostitse tai verkkokaupan kautta!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kahteen jaksoon), kertamaksulla, tai sarjakorteilla. 

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla. 

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Kevään 2019 uutuuksena laitepilatestunni Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

mistle18-square_WWW

Joulu lähestyy!

Syyskausi on täydessä vaudissa, ja kohta pääsetkin jo kurkkaamaan 2019 alkuvuoden kursseja! Sen verran voimme jo kertoa, että Burlesque 101-ilta vietetään 10.1!

Kauden viimeisenä maantaikurssina pidetään 26.11 korkokenkäkävelykurssi! Lisäinfoa: Mahtavat Maanantait

PS. Joulu-showcase showmme Under The Mistle Tease juhlitaan tänä vuonna 1.12. Liput kannattaa ostaa heti, ennen kun myyvät loppuun!