burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kolmeen jaksoon), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Kevään burleskin ja burleskitanssin kaudet ja jaksot ovat nyt myynnissä verkkokaupassa!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla sekä ilmajooga maanantaisin 19:05-20:05! Aerial Yogan peruskurssi jälleen  8.2.2020!

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Meillä voit käydä myös laitepilatestunneilla treenaamassa Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

kitten

Iloisesti uudella vuosikymmenellä!

 

Studiomme kevätkausi on meneillään täyttä vauhtia, mutta muistathan, että voit hyvin liittyä mukaan tunnille myös kesken kauden!

Maaliskuussa meitä hemmotellaan, sillä burleskin legendaarisimpiin esiintyjiin kuuluva Kitten de Ville tulee pitämään miellä kaksi työpajaa sunnuntaina 22.3.!