burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana.


Myös kevään Online-kauteen voit liittyä mukaan myöhemmässäkin vaiheessa!

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta niin matolla kuin laitteillakin (Low chair / Mve chair), Seasonal Yogaa sekä ilmajoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Voit treenaa joogaa, sekä voima-& liikkuvuustreenin kanssamme myös etänä Facebook ryhmän kautta, aina neljän viikon, tai kolmen kk jaksoissa!

 

online

Kevät 2021!

Olemme laskeneet tuntien osallistujamaksimin, ja ryhmät ovat alkuvuodesta entistäkin pienemmät. Tästä syystä ilmoittautuminen tunneille on pakollista (ei koske kausimaksulla treenaavia). 

Kotitreeniäkin on tarjoilla: Burleskin Online kausi (jonka tunnit ovat katsottavissa kesäkuun saakka – voit siis liittyä mukaan milloin vaan!), ja myös joogatunteja striimataan somessa. Lue lisää Online opetus-osiosta!

Tanssin erikoiskursseja olisi luvassa helmikuusta alkaen, kun Mahtavat Maanatait-kurssisarja palaa!