burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Syyskausi alkaa 28.8.: Ilmoittautumiset kauden tunneille ja kursseille info@studioshangrila.fi tai verkkokaupan kautta! Viikkotunneille voi myös osallistua sarja- ja anytimekortilla tai kertamaksulla. 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopivasti sekä aamu- että iltatunneilla.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

 


 

frontpage_class

Show pony BINGO 28.8.-30.9!

Syyskuun ajan voit osallistua hauskaan "Show pony BINGOON" – nouda bingo passisi vastaanotolta, kokeile kaikkia studiomme tunteja, kerää leimat niistä ja lunasta sen jälkeen itsellesi ilmaisen 5-kerran korttisi!

Syyskuun ajan saat sopivasti myös Anytime-kortin hintaan 85€ (norm.120€), jolloin voit osallistua niin moneen tuniin kuin haluat kuukauden ajan! Ja muistathan, että säännöllinen anytime-treenaaja saa aina joka viides kortti alennettuun hintaan (-25%) :)

 

 

 

 

 

 

.