burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kolmeen jaksoon), kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Kevään burleskin ja burleskitanssin kaudet ja jaksot ovat nyt myynnissä verkkokaupassa!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla – huomaa myös joulutarjouksena Sydäntalven Aamujooga  (Ke 15.1.-19.2. klo 07:00-08:00) sekä ilmajooga maanantaisin 19:05-20:05! Aerial Yogan peruskurssit jälleen 18.1. ja 8.2.2020.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Meillä voit käydä myös laitepilatestunneilla treenaamassa Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

mistle19

Kohti joulua!

Kevään tanssikaudet löytyvät nyt Early Bird-ennakkoilmoittautujan alennuksella verkkokaupasta – nappaa omasi pois!

Samaten kevään ensimmäiselle Burlesque 101-kurssille voi jo ilmoittautua – se pidetään 9.1.2020! 

Perinteiseen tapaan syyskautemme päättyy Under the Mistle Tease-joulushowhun, joka on jälleen myyty loppuun. 17.12. pidetään vielä jouluinen, kaikille avoin burleskitunti ja sen lisäksi Barre Move, ja ennen joululomaa vielä 18.12. Burlesque Jam sekä Joulujooga!