burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kolmeen jaksoon), kertamaksulla tai sarjakorteilla. Syyskausi tulee myyntiin early-bird hintaan kesäkuun aikana!

Seuraava burleskin perehdyttämiskurssi; Burlesque 101 pidetään 27.6.
Tervetuloa tanssimaan kanssamme!

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Loppukeväään torstai-illan pilatestunnit pidetään Intro-tason tunteina! Tervetuloa tutustumaan pilatekseen!

 

 


 

summershow2018_frontpage

Kesä lähestyy!
Perjantaina 8.6. juhlitaan studion perinteistä kesäjuhlaa; The Shangri-La Summer Show tulee jälleen! Lippuja tapahtumaan saat verkkokaupasta.
 
Sunnuntaina 20.5. ovat kaikki showgirlsit, -boysit ja -ponyt tervetulleita studiolle Showgirl-treenipäivän merkeissä. Luvassa on poseerauskurssi sekä hauskaa ja tehokasta liikuntaa!

Kesäkuu on kesäkurssien aika! Tarjoilla on mm. viuhkatanssi-intensiivi ja burleskin tiiviskurssi. Kurkkaa lisää Kesä 2018-osiosta!