burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

2019 burleski-ja burleskitanssinviikkotunnit ovat myynnissä NYT, ja toki earlybird alennuksella! Ilmoittaudu sähköpostitse tai verkkokaupan kautta!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kahteen jaksoon), kertamaksulla, tai sarjakorteilla. 

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla. 

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Kevään 2019 uutuuksena laitepilatestunni Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

mistle18-square_WWW

Joululoma!

Joululomalla treenataan seuraavasti: lauantaina 29.12. klo.12:00-15:30, sekä torstaina 3.1. 17:30-20:30. Viikolla 2 pidetään kehonhuoltotunteja ti 8. ja to 10.pv. Burleskitanssikaudet alkavat 14.1.2019, mutta jo edellisellä viikolla pääset tanssimaan – kauden ensimmäinen Mahtavat Maanantait pidetään heti 7.1.:Twerk with Emmi's dance, ja pe 11.1. vietetään kevätkauden ensimmäinen Burlesque 101!
Alkuvuodesta olisi monta muita erikoiskursseja luvassa, lisäinfoa löydät Erikoiskurssit-osioista.

Joululomalla saat meihin parhaiten yhteyttä sähköpostitse.