burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana.

Myös kevään Online-kauteen voit liittyä mukaan myöhemmässäkin vaiheessa!

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…

Meillä voit treenata klassista pilatesta niin matolla kuin laitteillakin (Low chair / Mve chair), Seasonal Yogaa sekä ilmajoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Voit treenaa joogaa, sekä voima-& liikkuvuustreenin kanssamme myös etänä Facebook ryhmän kautta, aina neljän viikon, tai kolmen kk jaksoissa!

 

online

Huhtikuu 2021!

Studiomme avaa jälleen ovensa torstaina 29.4. – tervetuloa! Paikkoja on erittäin rajoitetusti, ilmoittauduthan varausjärjestelän kautta ennakkoon. Tunneille odotetaan studion oven ulkopuolella, ja sisään pääsee kun edellisen tunnin osallistujat ollaan saatettu ulos.

Alkukesän burleskitiiviskursseihin voi nyt ilmoittautua – lue lisää: Kesäkurssit 2021

Kotitreeniäkin on tarjoilla: Burleskin Online kausi (jonka tunnit ovat katsottavissa kesäkuun saakka – voit siis vielä liittyä mukaan!), ja myös jooga- & kehonuoltotunteja striimataan somessa. Lue lisää Online opetus-osiosta!