burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (halutessaan jaettuna kolmeen jaksoon), kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Syksyn 2019 burleskin ja burleskitanssin  2. jakso ovat nyt myynnissä verkkokaupassa!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla – syksyn 2019 uutuksena aamujoogan varahaistunti (ke 07:00-08:00) sekä ilmajooga (marrskuusta lähten klo.19:05-20:05)! Ilmgajoogan peruskurssit pidetään la 2. sekä 9.11!

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Meillä voit käydä myös laitepilatestunneilla treenaamassa Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

mistle19

Kohti joulua

Syyskausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, mutta vielä voit liittyä mukaan syksyn kursseihin; 2. jakso alkaa 21.10.  Huomioithan kuitenkin, että viikkotunneille voit tulla mukaan myös kesken kauden. 

Huomaa myös uutuustuntiamme Burlesque Jam, sekä keskiviikon aamujooga! Lisää uutuuksia olisi tulossa syksyn myötä, pysy kuulolla!

Perinteisieen tapaan syyskautemme päättyy Under the Mistle Tease-joulushowhun, jota tällä kertaa vietetään kaksipäiväisenä tapahtumana! Lisäinfoa tapahtumasta löydät verkkokaupastamme.