burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (jaettuna kolmeen jaksoon), kertamaksulla tai sarjakorteilla. Kevään 3.jakso alkaa maanantaina 16.4., mutta tunneille voi myös osallistua satunnaisesti kauden aikana.
Tervetuloa tanssimaan kanssamme!

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Maalis- ja huhtikuussa torstai-illan pilatestunnit pidetään Intro-tason tunteina! Tervetuloa tutustumaan pilatekseen!

 

 


 

summershow2018_frontpage

Kesä lähestyy!
Perjantaina 8.6. juhlitaan studion perinteisistä kesäjuhlista; The Shangri-La Summer Show tulee jälleen! Lippuja tapahtumaan saat verkkokaupasta.
 
Sunnuntaina 20.5. ovat kaikki showgirlsit, -boysit ja -ponyt tervetulleita studiolle Showgirl-treenipäivän merkeissä. Luvassa on poseerauskurssi sekä hauskaa ja tehokasta liikuntaa!

Julkaisemme myös huhtikuun aikana kesäkurssiamme! Luvassa olisi m.m. viuhkatanssiintensiivi. Kurkkaa lisää erikoiskurssit-osiosta!