burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Syksyn 2020 burleskin ja burleskitanssin kaudet ovat myynnissä nyt!

 

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa aikatauluusi sopien sekä aamu- että iltatunneilla sekä ilmajooga maanantai-iltaisin.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Huomioithan myös laite-pilates tunnit maanantaisin Mve-tuolilla!  

 

 

 

 


 

online

Studio Shangri-La kesällä 2020

Ei ole kesää ilman Studio Shangri-La’n kesäburleskikursseja: Luvassa on jälleen kesäkuussa avoimen tason 'Summer Seduction' koreografia- ja ilmaisukurssi, sekä tekniikkatiiviskurssi 'Shapin’ Things Up!' Molemmista kursseista pidetään myös virtuaaliversio, mikäli et itse pysty osallistumaan tunneille paikan päällä. Virtuaalikurssien sisältö on katsottavissa 20.7. saakka.

Studion Online-opetus jatkuu 4krt viikossa 25.6. asti, sekä heinäkuussa kahtena viikkotuntina. Katso lisää: Studion ONLINE-opetus

Studiolla pidetään Barre Move tunnit torstaisin 17:45-18:40 25.6. asti.