burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Kevätkauden  2018 ilmoittautumiset otetaan vastaan 1.12. alkaen, ja saat -20% koko kaudesta, tai -15% kauden  ensimmäisistä 7 viikosta, kun ilmoittaudut ennen joulua!
Ilmoittaudu info@studioshangrila.fi tai verkkokaupamme kautta. Tunteihin voi myös osallistua kertamaksulla tai sarjakorteilla.
Tervetuloa tanssimaan kanssamme!

 

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates & Seasonal Yoga


Meillä voit treenata klassista pilatesta sekä Seasonal Yogaa kahdesti viikossa, aikatauluusi sopivasti sekä aamu- että iltatunneilla.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

 


 

mistle_tuhmb-www

Under the Mistle Tease 16.12. Wäiskillä!

Burleskikoulumme jokavuotiset joulujuhlat ja kauden showcase Under The Mistle Tease juhlitaan jo viidettä kertaa! Paikkana Ravintolalaiva Wäiski. Ovet 20:00, showtime 20:30, tästä et halua jäädä paitsi!

Lippuja tapahtumaan saat verkkokaupastamme TÄÄLTÄ!