burlesque_frontpage

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!
 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana.

Kevätkauteen (11.1.-3.6) 2021 voi  vielä ilmoittautua!
Myös kevään Online-kausi on varattavissa!

koehonhuoto_etusivu

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…
 

Meillä voit treenata klassista pilatesta niin matolla kuin laitteillakin (Low chair / Mve chair), Seasonal Yogaa sekä ilmajoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Talvella 2021 voit treenaa joogaa kanssamme myös etänä Facebook ryhmän kautta, aina neljän viikon jaksoissa!

 

online

Uusi Vuosi 2021!

Studion kevätkausi 2021 alkaa 11.1.! Olemme laskeneet tuntien osallistujamaksimin, ja ryhmät ovat alkuvuodesta entistäkin pienemmät. Tästä syystä ilmoittautuminen tunneille on pakollista (ei koske kausimaksulla treenaavia).  Studion sarjakortit loppuvuodelta pidennettiin +2vko, minkä olimme joulukun alussa kiinni.

Kotitreeniäkin on tarjoilla: Burleskin Online kausi (jonka tunnit ovat katsottavissa kesäkuun saakka – voit siis liittyä mukaan milloin vaan!), ja myös joogatunteja striimataan somessa. Lue lisää Online opetus-osiosta!

Tanssin erikoiskursseja olisi luvassa helmikuusta alkaen, kun Mahtavat Maanatait-kurssisarja palaa!

Burleskikoulumme perinteinen joulushow Under the Mistle Tease vietetään tällä kertaa alkukevään juhlina; 5.&6.3.2021 Veturitalleilla