kehnohuoltoV3

Studio Shangri-La'ssa voit treenaa eri kehonhouollon tunteja. Tunneilla voi käydä, vaikkei harrastaisi burleskia tai tanssia. Meille ovat kaikki tervetulleita!

Klassinen pilates

“The Pilates Method teaches you to be in control of your body and not at its mercy.” -Joseph Pilates

Pilates, Contrology, on kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa vartaloasi ja ja kehosi syviä lihaksia, parantaa liikkuvuutta,  ja kehittää hyvän ryhdin ja keskivartalotuen. Pilates on systeemi jonka hyödyn huomaa niin eri urheilulajeissa tanssista salitreeniin kuin arkipäiväisessä elämässäkin, esim. kun nostat ja kannat lasta. Pilates on dynaaminen treeni jossa liikkeet virtaavat toisiinsa. Klassisessa pilateksessa liikkeet tehdään Joseph Pilateksen alkuperäisen järjestyksen mukaan samoilla siirtymillä ja rytmeillä kuin hän ne suunnitteli. Pilates liikkeet ovat monitasoisia; liikesarjasta löytää jatkuvasti uusia haasteita ja ahaa-elämyksiä sitä mukaan, kun kehittyy ja osaa hallita kehon sisäisiä suhteita osaa paremmin. Pilatekseen ei tylsisty!
Studiolla pidetään toistaiseksi perustason tunteja pienryhmässä, mutta mukaan voi tulla vaikka olisi treenanut pilatesta pidemmänkin ajan. Liikkeisiin annetaan vaihtoehtoja oman suoritustason mukaan. Järjestämme aina tietyin väliajoin myös pilateksen intro-kursseja.

Joseph Pilateksen sanoin “You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions, and have a completely new body in thirty sessions."
Tule kokeilemaan ja huomaamaan, miten paljon voit saada omasta kehostasi irti!

Viikkotuntien lisäksi voit myös treenata pilatesta yksityistunnilla.

Klassinen pilates tiistaisin klo.10:00-11:00  sekä torstaisin 19:30.-20:30
 

Laitepilates: Mve tuoli

Pilateslaitteet ovat olennainen osa pilates-menetelmää.  Mve-tuoli on Peak Pilates-valmistajan modernimpi versio Joseph Pilateksen klassiessa wunda -tuolista. Laitteella on jousivastus. Tuolilla harjoittelu on haastavaa, mutta palkitsevaa! Kehität voimaa, notekutta ja tasapainoa, sekä autat korjaamaan kehosi epätasapainot.  Tuolitunnilla treenataan pienryhmässä; tunnille otetaan max. 5 hlö.
Studiolla löytyy myös yksilöharjoitusta varten Spine corrector, sekä half barrel-puolitynnyrit.
Laitepilatestunnit tuolilla maanantaisin klo.17:00-18:00.


Seasonal Yoga / vuodenaikajooga

Jooga parantaa stressinsietokykyä ja keskittymistä sekä kehittää yhtäaikaisesti voimaa, notkeutta ja liikkuvuutta. Jooga on Intiassa tuhansien vuosien aikana kehittynyt mielen- ja kehonhallintakeino, josta länsimaissa tunnetaan parhaiten fyysinen eli asanaharjoitus. Asanoiden lisäksi joogatunneilla tehdään myös pranayamaa eli hengitysharjoituksia sekä meditatiivisia rentoutumisharjoituksia kuten yoga nidraa. Vuodenaikajoogaan yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen elementti- ja meridiaaniajattelu sekä ajatus siitä, että ympäröivän luonnon kiertokulku vaikuttaa myös meihin ihmisiin ja siten joogaharjoituskin muuttuu vuodenaikojen myötä, kesällä energisemmäksi, talvisin sisäänpäinkääntyneemmäksi. Seasonal Yoga on Vinyasa Krama Flow-joogaa, eli liikkeet sidotaan flow-tyylillä toisiinsa sarjoiksi, ja asanoista ja siirtymistä tarjotaan eri vaihtoehtoja harjoittajan lähtötason mukaan. Joogatunnille voi tulla, vaikka olisi kuinka jäykkä ja kankea eikä olisi eläissään kokeillut joogaamista; myös pidempään jooganneet ovat lämpimästi tervetulleita! Seasonal Yoga on Suomessa verraten tuore joogatyyli, jota opetetaan pääkaupunkiseudulla vain muutamalla joogastudiolla.
Seasonal Yoga syys-ja kevätkaudella tiistaisin klo.19:30-20:30 sekä torstaisin 10:00-11:00 (6.6.2019 saakka).
Aamuaurinkojooga 10.-13.6. klo.10:00-11:00