Viikkotuntien aikataulun näet alla olevasta kalenterista. Tiedot tiivis- ja erikoiskursseista löydät Erikoiskurssit-osioista.
Voit varata paikkasi ryhmätunneille Vellosta (4 vkoa eteenpäin) suoraan tästä, tai sivupalkin "Varaa tunti"-linkistä. Toivomme, että kaikki tulijat ilmoittautuvat tunneille etukäteen (Huom! Tanssikautelaisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua.). 
 

 


 

HINNASTO:

Kertamaksu, perustunnit – 17€
(Burleski, Burleskitanssi, Barre Move, klassinen pilates ja Seasonal Yoga)
Kertamaksu, erikoistunnit –  25€
(Laitepilates: Mve Chair, Aerial Yoga/ilmajooga)

SARJAKORTIT:
10 kerran sarjakortti, perustunnit * – 155€
(voimassa 4 kk)
5 kerran sarjakortti, perustunnit *-  80€
(voimassa 3 kk)
5 kerran laitepilates- ja/ tai Aerial Yoga-kortti – 100€
(voimassa 3 kk)

*) Laitepilates- sekä ilmajoogatunneille voi myös osallistua perustuntien 10x ja 5x sarjakorteilla, jolloin kortista merkataan 1,5 krt/tunti.

Anytime-kortti: 100€ (voimassa 1 kk)
Anytime-kortilla käyt kaikilla studion viikkotunneilla. Anytime-kortti ei käy erikoiskursseille, ellei näin erikseen sovita. 

KAUSIMAKSUT:
Burleski / burleskitanssikausi kevätkausi 2023, koko kausi – 325€  (21 vkoa)
Burleski / burleskitanssikausi kevätkausi 2023, osamaksuna kolmessa  jaksossa  – 110€ (7 vkon jakso) 
(Jaksojen kiinteät päivämäärät: 1.JAKSO  – 16.1.-3-3.;  2.JAKSO  – 6.3.-21.4.;  3.JAKSO  24.4. – 9.6.) 

KEVÄÄN 2023 burleski- ja burleskitanssikursseille voit ilmoittautua meille mailitse info@studioshangrila.fi tai verkkokauppamme kautta, josta löydät kaikki studiomme kurssit ja tuotteet. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, voi kausimaksun siirtää suoraan sovelluksen kautta. Mikäli maksat sovelluksella muulloin kuin studiolla asoidessa, laitathan meille myös sähköpostia asiasta. Burleski- ja burleskitanssitunneille voi osallistua myös kertamaksulla tai sarja-/anytimekortilla. Ilmoittautuminen tällöin varausjärjestelmän kautta.

 

ONLINE-OPETUS:
Burleskin Online-opetus kevät 2023, koko kausi 18 vkoa 180€ ( 1.2.– 31.5.; tunnit katsottavissa 30.6. saakka)
Kehonhuolto Online-videotallenteet 4 viikon jakso 25€ (pidemmät jaksot -20%)

Online-tunnit striimataan facebookryhmissä.
 

YKSITYISTUNNIT
1 hlö alk. 80€ / 1 h
2 hlö alk. 140€ / 1h
Burleskin ryhmätunnit: alk.220€/ 1h (ryhmät 8 hlö tai alle. Ryhmät yli 8 hlöä – pyydä tarjous!)
Muut tunnit alk.165€

 

LAHJAKORTIT
Studiolta voi ostaa lahjakortin haluamallesi summalle (väh.17€). Lahjakortin saat myös ostettua sähköpostin välityksellä.

Verkkokaupasta saat 30€, 50€ ja 100€ arvoisia lahjakortteja. 
Kursseja, kausia ja yksityistunteja voi myös ostaa lahjaksi.

 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti, Smartum- sekä Edenred Virike-sovellukset, setelit /-kortti ja Saldo, Eazy Break sovellus, sekä ePassi.
Hinnat sisältävät ALV (10%). Liikuntaeduilla ei voi maksa suoraan verkkokaupassa, mutta samat tuotteet voit ostaa etujen omien sovelluksien kautta. Mikäli maksat sovelluksella muulloin kuin studiolla asioidessa, laitathan meille myös sähköpostia asiasta! Liikuntaedut eivät käy maksuvälineenä lahjakortteihin, sillä liikuntaetu on henkilökohtainen.
Verkkokaupasta ja liikuntaeduilla ostetut sarjakortit lunastat itsellesi paikan päällä studiolla. Kortti astuu voimaan ensimmäisen käynnin yhteydessä, kuitenkaan ei myöhempään kuin 1kk ostohetkestä, jollei muusta erikseen sovita.

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat viikkotunneista -10% (varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennuslippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Alennus ei koske erikoiskursseja, ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita.) Mikäli oppilas osallistuu kahdelle tanssikaudelle (burleskitanssi, burleskitunnit) kauden aikana, saa hän toisesta kaudesta -10% alennusta.
 

KEVÄTKAUSI 2023 pidetään 16.1.-9.6.2023
Syksyn tanssikauden kesto on 16 viikkoa (tai kaksi 8 viikon jaksoa) ja kevään 21 viikkoa (tai kolme 7 viikon jaksoa). Arkipyhille tai juhlapäiville sijoittuvat tunnit, joina opetusta ei ole, saa oppilas korvata studion muilla viikkotunneilla. 
Onlinetanssikaudet ovat maksun kannalta jaettu kahteen osaan.

Burleski- ja burleskitanssitunneille voi myös osallistua kertamaksulla tai sarja-/anytime korteilla. Kausimaksu on sitova. Kausille ilmoittautuneet voivat käydä korvaamassa mahdollisia poissaoloja studion muilla normaalihintaisilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana; eli koko kauden ostaneet koko kauden ajan ja yksittäisten syys- tai kevätkauden jakson ostaneet oman jaksonsa aikana +1 vko. Tunteja ei voi korvata erikoisworkshopeilla, ellei näin erikseen sovita. Huom! Erikoishintaisista viikkotunneista (ilmajooga, laitepilates) veloitetaan korvauskäynnin yhteydessä erotusmaksu 7€.
Kausi- ja kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolojen takia. Mikäli oppilaalla on esittää lääkärintodistus, jonka perusteella poissaoloja tulisi vähintään puolet kaudesta, voidaan kausikorttia harkinnanvaraisesti pidentää seuraavalle kaudelle. Tiiviskurssien maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Seuraamme pandemiatilannetta ja noudatamme poikkeustiloissa hallituksen ja AVI:n suosituksia kokoontumisrajoitusten suhteen. Mikäli mahdollisuutta opetukseen rajataan pandemian, takia vaaditaan osallistujilta koronapassia. Jos pandemiatilanne niin vaatii, pidämme tarvittaessa opetuksen etänä, video-opetuksena. Studion koronaohjeistuksen voit lukea täältä: Studio Shangri-Lan koronaohjeistus.