Voit varata paikkasi ryhmätunneille Vellosta (4 vkoa eteenpäin) suoraan tästä, tai sivupalkin varaa tunti-linkistä. Pandemiatilanteen takia olemme pienentäneet ryhmäkoot, ja toivomme että kaikki tulijat ilmoittautuvat etukäteen (kausilaiset eivät tarvitse erikseen ilmoittautua) :
Huomioithan, että aamutunneille ilmoittaudutaan AINA etukäteen! Aamutuntien ilmoittautuminen sulkeutuu edellisenä iltana klo 22 mennessä. Peruutathan varauksen viimeistään 1,5h ennen tunnin alkua, jollet pääsekään osallistumaan.

 


 

HINNASTO:

Kertamaksu Burleski/Burleksitanssi 60 min – 15€
Barre Move, klassinen pilates ja Seasonal Yoga 
Laitepilates: Mve Chair  – 22€
Ilmajooga – Aerial Yoga – 22€ 

SARJAKORTIT:
10 kerran sarjakortti* – 140€
(voimassa 3 kk)
5 kerran sarjakortti* – 72€
(voimassa 2 kk)
LAITEPILATES ja/ tai ILMAJOOGAKORTTI 5krt – 100€

*) Laitepilates- sekä ilmajoogatunneille voi myös osallistua perustuntien 10-ja 5 sarjakorteilla, jolloin kortista merkataan 1,5 krt/tunti.

Anytime-kortti: 100€ (voimassa 1 kk)
Anytime-kortilla käyt kaikilla studion viikkotunneilla, sekä Mahtavat Maanantait-kursseilla. Anytime-kortti ei käy erikoiskursseille, ellei näin erikseen sovita. 

KAUSIMAKSUT:
Burleski / burleskitanssikausi syyskausi 2021, koko kausi – 216€  (16 vkoa) 
Burleski / burleskitanssikausi kevät 2021, osamaksuna jaksoissa 1/2  110€ (8 vko) 
(Jakso 1: 23.8-15.10.2021 2: 18.10.-10.12.2021)

Syksyn 2021 burleski- ja burleskitanssikursseille voit ilmoittautua meille mailitse info@studioshangrila.fi tai verkkokauppamme kautta, josta löydät kaikki studiomme kurssit ja tuotteet. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, voi kausimaksun siirtää suoraan sovelluksien kautta. Mikäli maksat sovelluksella muulloin kuin studiolla asoidessa, laitathan meille myös sähköpostia asiasta. Burleski- ja burleskitanssitunneille voi osallistua myös kertamaksulla tai sarja-/anytimekortilla. 

ONLINE OPETUS:
Burleksin online-opetus syksy 2021, koko kausi 160€ (16 vko alk. 25.8., kaikki tunnit katsottavissa vuoden loppuun saakka) 

Burleksin online-opetus syksy 2021, 8-viikon jakso 90€  (8vko 25.8.-13.10.; tunnit katsottavissa 19.10. asti)
Kehonhuolto Online-kausi 4 vko – 32€
Kehonhuolto Online-kausi 3 kk – 90€
Online-tunnit striimataan Facebook ryhmissä.

 

LAHJAKORTIT
Verkkokaupasta saat 30,50 ja 100€:n arvoiset lahjakortit. Lahjakortin voit kuitenkin ostaa mihin hintaan tahansa (alk. 15€), kysy lisää studiolla asioidessasi, tai laita meille viestiä!
Kurssit, kaudet ja yksityistunnit voi myös ostaa lahjaksi.

 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti tai Smartum- sekä Edenred Virike- sovellukset, setelit / -kortti ja Saldo, Eazy Break sovellus, sekä ePassi .
Hinnat sisältävät ALV (10%). Liikuntaeduilla ei voi maksa suoraan verkkokauppassa, mutta samat tuotteet voit ostaa sovelluksien kautta. Mikäli maksat sovelluksella muulloin kuin studiolla asoidessa, laitathan meille myös sähköpostia asiasta! Liikuntaedut eivät käy maksuvälineena lahjakortteihin, sillä liikuntaetu on henkilökohtainen.

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat viikkotunneista -10% (varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennuslippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Alennus ei koske erikoiskursseja, ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita.) Mikäli oppilas osallistuu kahdelle tanssikaudelle (burleskitanssi- sekä burleskitunnit) syyskauden aikana, saa toisesta kaudesta -10% alennusta.
 

Syyskausi 2021 pidetään 23.8. – 10.12.2021.
Tanssikaudet koostuvat sykysllä yhdestä 16 viikon jaksosta, tai kahdesta 8 viikon jaksoista, sekä keväällä yhdestä 21 viikon jaksosta, tai kolmesta 7 viikon jaksoista.
Arkipyhille tai juhlapäiville sijoittuvat tunnit saa oppilas korvata studion muilla viikkotunneilla. Helatorstaina on opetusta normaalisti arkipyhää huolimatta.

Burleski- ja burleskitanssitunneille voi myös osallistua kertamaksulla tai sarja-/anytime korteilla. Kausimaksu on sitova. Kausille ilmoittautuneet voivat käydä korvaamassa mahdollisia poissaoloja studion muilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana; eli koko kauden ostaneet koko kauden ajan ja 7(kevät) / 8 (syksy)-viikon jakson ostaneet oman jaksonsa aikana +1 vko. Tunteja ei voi korvata erikoisworkshopeilla, ellei näin erikseen sovita. Kausi- ja kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolojen takia. Mikäli oppilaalla on esittää lääkärintodistus, jonka perusteella poissaoloja tulisi vähintään puolet kaudesta, voidaan kausikorttia harkinnanvaraisesti pidentää seuraavalle kaudelle. Tiiviskurssien maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Seuraamme pandemiatilannetta ja noudatamme poikkeustiloissa hallituksen suosituksia kokoontumisrajoitusten suhteen. Mikäli mahdollisuutta opetukseen rajataan pandemian takia, pidämme tarvittaessa opetuksen etänä, video-opetuksea.