Meillä on nyt käytössä uusi suomalainen Vello-varausjärjestelmä! MindBody:n kautta et voi enää varata tunteja.
Huomioithan, että kesä- ja aamutunneille ilmoittaudutaan AINA etukäteen! Aamutuntien ilmoittautuminen sulkeutuu edellisenä iltana klo 22 mennessä

Voit varata paikkasi ryhmätunneille Vellosta (4 vkoa eteenpäin) suoraan tästä – klikkaa Ryhmätilaisuudet auki, niin näet kesän viikkokohtainen aikataulu:
(studio on kesätauolla 2.-29.7.)

 


KAIKKI KESÄN KURSSIT löydät KESÄ2018- , sekä erikoiskurssit osiosta!

HINNASTO:

Kertamaksu 30 min – 8 €
Kertamaksu 60 min – 15€

10 kerran sarjakortti – 140 €
(voimassa 3 kk)
5 kerran sarjakortti – 72 €
(HUOM! PIDENNETTY AIKA: voimassa 2kk)

Burleski / burleskitanssikausi syksy 2018, koko kausi – 202,50€ (15vko) ENNAKKOHINTAAN 190€
Burleski / burleskitanssikausi syksy 2018, jakso 1.  – 108€   (8vko) ENNAKKOHINTAAN 100€

Anytime-kortti UUSI PYSYVÄSTI ALENNETTU HINTA: 100 €
Anytime kortilla käyt kaikilla studio viikkotunneilla, sekä Mahtavat Maanantait-kursseilla. Anytime-kortti ei käy erikoiskursseihin, ellei näin tapahtumakohtaisesti sovita. 

Oppilas joka treenaa säännöllisesti Anytime-kortilla saa joka viidennen Anytime-kortin 25% alennuksella!

KESÄKUUN TARJOUS:
Anytimekorttiin (100€) sisältyy kaksi haluamasi kesäkuun erikoiskurssia
ANYTIME & MORE-kortti 140€ sisältää viikkotuntien lisäksi kaikki kesäkuun erikoiskurssit (Summer Seduction, Fan-Tastiv Feathers, Burlsque 101) 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti tai Smartum- sekä Virike-setelit / -kortti sekä ePassi .
Hinnat sisältävät ALV (10%).

Syksyn 2018 burleski- ja burleskitanssikursseille voit myös ilmoittautua meille mailitse info@studioshangrila.fi  kesäkuusta alkaen,
tai verkkokauppamme kautta, josta löydät kaikki studiomme kurssit ja tuotteet. Ennakkoalennuksen saa verkkokaupasta koodilla SYKSY2018 (koko kausi) tai SYKSY2018A (1. jakso).

Burleski- ja burleskitanssitunneille voi osallistua myös kertamaksulla tai sarja-/anytimekortilla.

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat viikkotunneista -10% (varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennuslippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Alennus ei koske erikoiskursseja, ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita.) 
 

Syyskausi 2018 (3.9. -14.12.2018) on 15 viikkoa ja koostuu tanssituntien osalta kahdesta jaksosta: Jakso 1 (8vko; 3.9.,-26.10.)  jakso 2 (26.2.-13.4.) ja jakso 2 (7vko; 29.19 -.14.12.) Torstaina 6.12. ei ole opetusta; burleski oppilaat saavat siten yhden korvauskerran syyskauden tai 2. jakson aikana (2. kauden ostaneille).
Burleski- ja burleskitanssitunneille voi myös osallistua kertamaksulla tai sarja-/anytime korteilla. Kausimaksu on sitova. Kausille ilmoittautuneet voivat käydä korvaamassa mahdollisia poissaoloja studion muilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana; eli koko kauden ostaneet koko syyskauden ajan ja 7-viikon jakson ostaneet oman jaksonsa aikana +1 vko. Tunteja ei voi korvata erikoisworkshopeilla, ellei näin erikseen sovita. Kausi- ja kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolojen takia. Mikäli oppilaalla on esittää lääkärintodistus, jonka perusteella poissaoloja tulisi vähintään puolet kaudesta, voidaan kausikorttia harkinnanvaraisesti pidentää seuraavalle kaudelle. Tiiviskurssien maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.