Studio Shangri-La lukkari 2017

VARAA PAIKKASI TUNNEILLE MINDBODY ONLINE:n kautta (avautuu uuteen ikkunaan)
Huomioithan, että aamutunneille ilmoittaudutaan AINA varausjärjestelmän kautta!
Aamutuntien ilmoittautuminen sulkeutuu edellisenä iltana klo 22 mennessä.
(Jos käytät MindBodya selaimen kautta, valitse vaihtoehto "register as unpaid".
MindBody-sovelluksen saat ladattua älypuhelimeesi ilmaiseksi App Storesta tai Google Play'sta.)
 

Syksyn kaikki Mahtavat Maanantait-kurssit löydät täältä: MAHTAVAT MAANANTAIT

HINNASTO:

Kertamaksu 30 min – 8 €
Kertamaksu 60 min – 15€
Kertamaksu 90 min – 20 €


10 kerran sarjakortti – 140 €
(voimassa 3 kk)
5 kerran sarjakortti – 72 €
(voimassa 6 vkoa)

Anytime-kortti 1 kk – 120 €
Oppilas joka säännöllisesti treenaa Anytime-kortilla saa joka viidennen Anytime-kortin 25% alennuksella!

Burleskitanssikausi 2 (8 vkoa, 23.10.-14.12.) – 108€
Burleskitanssikaudet 1 + 2 (16 vkoa) – 216€

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti tai Smartum- sekä Virike-setelit / -kortti sekä ePassi .
Hinnat sisältävät ALV (10%).

Syksyn 2017 burleski- ja burleskitanssikursseille voit ilmoittautua meille mailitse: info@studioshangrila.fi., tai verkkokauppamme kautta, josta löydät kaikki studiomme kurssit ja tuotteet.
Burleski- ja burleskitanssitunneille voi osallistua myös kertamaksulla tai sarja-/anytimekortilla.

LINKKI VERKKOKAUPPAAN: holvi.com/shop/studioshangrila/

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat viikkotunneista -10% (varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennuslippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Alennus ei koske erikoiskursseja, ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita.) 

Syyskausi 2017 (28.8. -14.12.2017) koostuu tanssituntien osalta kahdesta kahdeksan viikon jaksosta: Jakso 1 (28.8.-19.10.) ja jakso 2 (23.10.-14.12.).
Burleski- ja burleskitanssitunneille voi myös osallistua kertamaksulla tai sarja-/anytime korteilla. Kausimaksu on sitova. Kausille ilmoittautuneet voivat käydä korvaamassa mahdollisia poissaoloja studion muilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana; eli koko kauden ostaneet koko syyskauden ajan ja 8 viikon jakson ostaneet oman jaksonsa aikana. Tunteja ei voi korvata erikoisworkshopeilla, ellei näin erikseen sovita. Kausi- ja kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolojen takia. Mikäli oppilaalla on esittää lääkärintodistus, jonka perusteella poissaoloja tulisi vähintään puolet kaudesta, voidaan kausikorttia harkinnanvaraisesti pidentää seuraavalle kaudelle. Tiiviskurssien maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

 

TUNTIKUVAUKSET

 

BURLESKITANSSI 60 min
Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa joka ammentaa burleskin historian liikekielestä. Kabaree- ja vaudeville-traditioista periytyvä burleski yhdistää kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa tanssia slapstick-komediaan. Burleskitanssitunneilla hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin ja iloa olemukseen. Tuntiin sisältyy yleensä pieni lihaskunto-osio sekä palauttavat venyttelyt. Tunnille suositellaan vaatteita joissa on helppo liikkua ja hahmottaa kehon suuntia; tanssia voi korollisissa kengissä, pehmeissä tossuissa tai paljain jaloin.


Syyskaudella 2017 treenataan maanantaisin alkeistasolla Gigi Pralinen ja Molly Moonstonen kanssa sekä tiistaisin alkeisjatkossa Tinker Bellin ohjauksessa.

 

BURLESKI  60 min
Glamouria arkeen! Kabaree- ja vaudeville-traditioista periytyvä burleski yhdistää pilke silmäkulmassa tanssia slapstick-komediaan. Burleskitunnilla perehdytään burleskitanssia syvemmälle "teaseen" (kiusoitteluun) ja tarinnankerrontaan. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikka- ja tanssiharjoituksia sekä ilmaisu- ja rekvisiittatreenejä, ja kokeillaan muun muassa tasseleita. Kauden aikana tullaan harjoittelemaan yhteistä burleskinumeroa. Toisin kuin esiintyvillä ryhmillämme, tämä kurssi ei sinänsä johda lavaesiintymiseen, mutta halukkailla on mahdollisuus päästä esittämään kauden aikana harjoiteltu numero studion joulunäytöksessä.
Taso on avoin. Tunnit pidetään torstaisin ja ne ohjaa TurrrboCherry.

 

SYNKJUMPPA 60 min Syksyllä 2017 Treenitiistaissa 24.10.-14.11.!
Synkjumppa, gootti-bic, punkrock-a-go-go! 
Lopultakin jumppatunti kadun varjoisalla puolella viihtyville! Tunti sisältää perus-jumppatunnin elementit: lämmittelyn, helpon tanssillisen sykkeenkohotusosion, lihaskuntoa, venyttelyä. Jos sinulla on kaksi vasenta jalkaa muista raajoista nyt puhumattakaan, ei huolta, voit silti tulla heilumaan, ei meillä lasketa. Musiikit ovat tietenkin olennainen osa tätä kokemusta, ja soittolistoille luvataan esimerkiksi Sistersiä, Rosetta Stonea, Nine Inch Nailsia, Paradise Lostia, Covenantia sun muuta. Come as you are, ja jos synkän persoonallisuutesi ilmentymä viihtyy mustissa, niin tule mustissa! Tunnin ohjaa Ruska.

 

BARRE MOVE 50 min

BarreMove on liikuntakonsepti Ruostista jota treenataan myös Yhdysvalloissa, mutta toistaiseksi vielä vain muutamassa paikassa Suomessa! Barre Move yhdistää baletin tekniikkaa toiminalliseen liikuntaan – treenaamme kehoa kokonaisvaltaisesti sekä kaikissa suunnissa. Barre Move hakee myös inspiratiota joogan liikkeistä. Barre Moven avulla parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, vahvistetaa kehoa ja antaa sinulle napakamman keskivartalon. Erityisesti nilkkojen liikkuvuus ja vahvuus saavat tämän tunnin aikana treeniä. Tunnilla tehdään tanssiliikkeitä, muttei pitkiä koreografiasarjoja. Tunti tehdään nimen mukaisesti käyttäen tankoa apuvälineenä. Barre Move-tunnin ohjaa Ulrika.
 

GOGO-DANCE 30 min
Iloinen ja menevä tanssillinen liikuntatunti jossa saat varmasti hien pintaan ja hymyn huulille veikeiden ja vauhdikkaiden go-go-liikkeiden tahdittamana. Go-go on 1960-luvulta peräisin oleva "kaikkien klubitanssien esiäiti". Tunnilla tehdään helppoja, hauskoja ja reipastahtisia sarjoja 1950- ja -60-lukujen surfin, garage rockin, tyttöpopin ja electro swingin tahtiin. Tältä burleskin railakkaammalta pikkusisarelta saat varmasti lisäpotkua treeniin ja tanssiin! Pilke silmäkulmassa ja suu naurussa ovat ihastuttavat lisämausteet tunnille. Helposti yhdistettävä Work It!-tunnin kanssa. Alkusyksystä tunnin ohjaa Ruska.

 

WORK IT! 30 min
Hauska lihaskuntopainotteinen tunti, jossa otetaan vaikutteita sekä kabareen maailmasta, että burleskin ja pin-upin poseerauksista. Helposti yhdistettävä Shimmy'n'Shake-tunnin kanssa. Alkusyksystä tunnin ohjaa Ruska.

 

SHOWGIRL CIRCUIT 50 min Syksyllä 2017 Treenitiistaissa 21.11.-12.12.!
Circuit-treeniä showgirl-tyyliin! Kiertoharjoittelu tarkoittaa treeniä, jossa tehdään peräkkäin sarjoja useammasta eri liikkeestä hyvin lyhyillä lepotauoilla (tyypillisesti 10-45 sek.), jonka jälkeen kierros toistetaan 2-3 kertaa. Kiertoharjoittelu on paikkaharjoittelua huomattavasti tehokkaampi tapa polttaa rasvaa ja meidän tyylillämme tehtynä se on sitäpaitsi paljon hauskempaa – saat treenattua koko kropan kerralla, kasvatat sekä lihaksia, että hapenottokykyä, ja viilaat pilkkuunsa pin-up-poseerauksia ja burleskimuuveja mahtavan musiikin tahtiin. Luonnollisesti tuntiin sisältyvät myös perusteelliset lämmittelyt sekä palauttavat venyttelyt. Tästä ei treeni parane!
 

SEASONAL YOGA 60 min
Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon ja vuodenaikojen muutoksilla on vaikutusta meihin ja joogaharjoitukseemme. Tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation parissa. Vuodenaikojen vaihtelut vaikuttavat myös joogaharjoitukseen: talvella teemme hitaampaa Yin-painotteisempaa harjoitusta, kesällä puolestaan voimakkaampaa ja dynaamisempaa Yang-tyyppistä Vinyasa Flow-harjoitusta. Kaikkien vuodenaikojen harjoituksessa yhdistyvät kuitenkin nämä kummatkin puolet. Jos olet raskaana, keskustele tunnille osallistumisesta ensin opettajan kanssa. Tunnin ohjaa joogaohjaaja Ruska Schönberg.


KLASSINEN PILATES 60 min
Pilates on kehonhallintatekniikka joka vahvistaa selkärangan sekä keskivartalon syviä lihaksia, opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein ja syventää hengitystä. Pilates on dynaaminen treeni joka auttaa parantamaan tietoisuutta omasta kehosta ja jonka hyödyn huomaa niin muissa urheilulaijeissa kuin arkielämässäkin. Klassisessa pilateksessa teemme alkuperäisen liikesarjan liikkeet samassa järjestyksessä, samoilla siirtymillä ja saman rytmin mukaan, kuin Joseph Pilates ne alunperin suunnitteli.

Tunti ei sovi raskaana oleville. Tunnin ohjaa pilatesohjaaja Ulrika Bachér.