Voit varata paikkasi ryhmätunneille Vellosta (4 vkoa eteenpäin) suoraan tästä – klikkaa "ryhmätilaisuudet" auki, niin näet viikkokohtaisen aikataulun*:
Huomioithan, että aamutunneille ilmoittaudutaan AINA etukäteen! Aamutuntien ilmoittautuminen sulkeutuu edellisenä iltana klo 22 mennessä. Peruutathan varauksen viimeistään 2h ennen tunnin alkua, jollet pääsekään osallistumaan.

 


 

HINNASTO:

Kertamaksu 30 min – 8€
Kertamaksu 60 min – 15€
Laitepilates: Mve Chair  – 22€ 

10 kerran sarjakortti – 140€
(voimassa 3 kk)
5 kerran sarjakortti – 72€
(HUOM! PIDENNETTY AIKA: voimassa 2 kk)
Laitepilatestunneista merkataan 1,5 krt sarjakortista.

Burleski / burleskitanssikausi syksy 2019, koko kausi – 216,00€ (16 vkoa) 
Burleski / burleskitanssikausi syksy 2019, jakso 1/2 – 108,00€ (8 vkoa) 
Anytime-kortti UUSI PYSYVÄSTI ALENNETTU HINTA: 100 € (voimassa 1 kk)
Anytime-kortilla käyt kaikilla studion viikkotunneilla, sekä Mahtavat Maanantait-kursseilla. Anytime-kortti ei käy erikoiskursseille, ellei näin erikseen sovita. 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti tai Smartum- sekä Virike-setelit / -kortti sekä ePassi .
Hinnat sisältävät ALV (10%).

Syksyn 2019 burleski- ja burleskitanssikursseille voit ilmoittautua meille mailitse info@studioshangrila.fi
tai verkkokauppamme kautta, josta löydät kaikki studiomme kurssit ja tuotteet. 

Burleski- ja burleskitanssitunneille voi osallistua myös kertamaksulla tai sarja-/anytimekortilla.

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat viikkotunneista -10% (varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennuslippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Alennus ei koske erikoiskursseja, ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita.) Mikäli oppilas osallistuu kahteen tanssikauteen (burleskitanssi- ja burleskitunnit) syksyn aikana saa toisesta kaudesta -10% alennusta.
 

Syyskausi 2019 pidetään 26.8.-12.12. Kausi koostuu kahdesta 8 viikon jaksosta. Arkipyhille tai juhlapäiville sijoittuvat tunnit saa oppilas korvata studion muilla viikkotunneilla.
Burleski- ja burleskitanssitunneille voi myös osallistua kertamaksulla tai sarja-/anytime korteilla. Kausimaksu on sitova. Kausille ilmoittautuneet voivat käydä korvaamassa mahdollisia poissaoloja studion muilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana; eli koko kauden ostaneet koko kevätkauden ajan ja 8-viikon jakson ostaneet oman jaksonsa aikana +1 vko. Tunteja ei voi korvata erikoisworkshopeilla, ellei näin erikseen sovita. Kausi- ja kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolojen takia. Mikäli oppilaalla on esittää lääkärintodistus, jonka perusteella poissaoloja tulisi vähintään puolet kaudesta, voidaan kausikorttia harkinnanvaraisesti pidentää seuraavalle kaudelle. Tiiviskurssien maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.