lukujajrestys_shangrila_kevatIII-17

VARAA PAIKKASI TUNNEILLE MINDBODY ONLINE:n kautta (avautuu uuteen ikkunaan)
Huomioithan, että aamutunneille ilmoittaudutaan AINA varausjärjestelmän kautta!
Aamutuntien ilmoittautuminen sulkeutuu edellisenä iltana klo 22 mennessä.
(Jos käytät MindBodya selaminen kautta, valitse vaihtoehto "register unpaid".
MindBody-sovelluksen saat ladattua älypuhelimeesi ilmaiseksi App Storesta tai Google Play'sta.)

 


Lisä-infoa maanantaiden lyhytkursseista: MAHTAVAT MAANANTAIT Huom! Maanantai-kurssia EI pidetä 15.5!

Kiinnostaako jo kesän tunnit?
Täältä löydät infoa kesän aikatauluista, kursseista ja tarjouksista:
KESÄ 2017
 

HINNASTO:

Kertamaksu 30 min – 8 €
Kertamaksu 60 min – 15€
Kertamaksu 90 min – 20 €

10 kerran sarjakortti – 140 €
(voimassa 3 kk)
5 kerran sarjakortti – 72 €
(voimassa 6 vkoa)

Anytime-kortti 1 kk – 120 €
Oppilas joka säännöllisesti treenaa Anytime-kortilla saa joka viidennen Anytime-kortin 25% alennuksella!

Burleskikausikortti 7 vkoa (Burleskitanssi tiistaisin tai burleskiopetus torstaisin) – 94,50 €  
Burleskikausikortti 21 vkoa  (Burleskitanssi tiistaisin tai burleskiopetus torstaisin)  – 283 € 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti tai Smartum- sekä Virike-setelit / -kortti, ePassi ja Benify Pay.
Hinnat sisältävät ALV (10%).

Kauden burleski- ja burleskitanssikursseille voit ilmoittautua meille mailitse: info@studioshangrila.fi., tai verkkokaupamme kautta, josta löydät kaikki studiomme kurssit ja tuotteet.
Burleski-ja burleskitanssitunneille voi osallistua myös kertamaksulla tai sarja-/anytimekortilla.

LINKKI VERKKOKAUPPAAN: holvi.com/shop/studioshangrila/

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat viikkotunneista -10% (varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennuslippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Alennus ei koske erikoiskursseja, ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti, sovita.) 

Kevätkausi (9.1. -9.6.2017) koostuu tanssituntien osalta kolmesta seitsemän viikon jaksosta. Burleski- ja burleskitanssitunneille voi myös osallistua kertamaksulla tai sarja-/anytime korteilla. Kausimaksu on sitova. Kausille ilmoittautuneet voivat käydä korvaamassa mahdollisia poissaoloja studion muilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana; eli koko kauden ostaneet koko kevätkauden ajan; 7vko ostaneet 8 viikon ajan. Tunteja ei voi korvata erikoisworkshopeilla, ellei näin erikseen sovita.
Kausi- ja kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolojen takia. Mikäli oppilaalla on esittää lääkärintodistus, jonka perusteella poissaoloja tulisi vähintään puolet kaudesta, voidaan kausikorttia harkinnanvaraisesti pidentää seuraavalle kaudelle. Tiiviskurssien maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

 

TUNTIKUVAUKSET

 

BURLESKITANSSI 60 min

Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa joka ammentaa burleskin historian liikekielestä. Kabaree- ja vaudeville-traditioista periytyvä burleski yhdistää kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa tanssia slapstick-komediaan. Burleskitanssitunneilla hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin ja iloa olemukseen. Tuntiin sisältyy yleensä pieni lihaskunto-osio sekä palauttavat venyttelyt. Tunnille suositellaan vaatteita joissa on helppo liikkua ja hahmottaa kehon suuntia; tanssia voi korollisissa kengissä, pehmeissä tossuissa tai paljain jaloin.
Kevätkaudella 2017 treenataan yhdistetyllä alkeis-alkeisjatkotasolla, jolle ovat tervetulleita sekä aivan aloittelijat, että lajia jo hieman harrastaneet.

 

BURLESKI  60 min

Glamouria arkeen! Kabaree- ja vaudeville-traditioista periytyvä burleski yhdistää kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa tanssia slapstick-komediaan. Burleskitunnilla perehdytään burleskitanssia syvemmälle "teaseen" (kiusoitteluun) ja tarinnankerrontaan. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikka- ja tanssiharjoituksia sekä ilmaisu- ja rekvisiittatreenejä, ja kokeillaan muun muassa tasseleita. Kauden aikana tullaan harjoittelemaan yhteistä burleskinumeroa. Toisin kuin esiintyvillä ryhmillämme, tämä kurssi ei sinänsä johda lavaesiintymiseen, mutta halukkailla on mahdollisuus päästä esittämään kauden aikana harjoiteltu numero studion kevätnäytöksessä.
Taso on avoin.

 

SHOWGIRL CIRCUIT 60 min

Circuit-treeniä showgirl-tyyliin! Kiertoharjoittelu tarkoittaa treeniä, jossa tehdään peräkkäin sarja useammassa eri liikkeessä hyvin lyhyillä lepotauoilla (tyypillisesti 10-45 sekuntia), jonka jälkeen kierros toistetaan 2-3 kertaa. Kiertoharjoittelu on paikkaharjoittelua huomattavasti tehokkaampi tapa polttaa rasvaa ja meidän tyylillämme tehtynä se on sitäpaitsi paljon hauskempaa – saat treenattua koko kropan kerralla, kasvatat sekä lihaksia että hapenottokykyä, ja viilaat pilkkuunsa pin-up-poseerauksia ja burleskimuuveja mahtavien musiikkien tahtiin. Luonnollisesti tuntiin sisältyvät myös perusteelliset lämmittelyt ja palauttavat venyttelyt. Tästä ei treeni parane!

 

SYNKJUMPPA 60 min

Synkjumppa, gootti-bic, punkrock-a-go-go! Tammi-helmikuun ajan joka tiistai!
Lopultakin jumppatunti kadun varjoisalla puolella viihtyville! Tunti sisältää perus-jumppatunnin elementit: lämmittelyn, helpon tanssillisen sykkeenkohotusosion, lihaskuntoa, venyttelyä. Jos sinulla on kaksi vasenta jalkaa muista raajoista nyt puhumattakaan, ei huolta, voit silti tulla heilumaan, ei meillä lasketa. Musiikit ovat tietenkin olennainen osa tätä kokemusta, ja soittolistoille luvataan esimerkiksi Sistersiä, Rosetta Stonea, Nine Inch Nailsia, Paradise Lostia, Covenantia sun muuta. Come as you are, ja jos synkän persoonallisuutesi ilmentymä viihtyy mustissa, niin tule mustissa!
 

SHIMMY'N'SHAKE 30 min

Iloinen ja menevä tanssillinen liikuntatunti jossa saat varmasti hien pintaan ja hymyn huulille veikeiden ja vauhdikkaiden go-go-liikkeiden tahdittamana. Go-go on 1960-luvulta peräisin oleva "kaikkien klubitanssien esiäiti". Tunnilla tehdään helppoja, hauskoja ja reipastahtisia sarjoja 1950- ja -60-lukujen surfin, garage rockin, tyttöpopin ja electro swingin tahtiin. Tältä burleskin railakkaammalta pikkusisarelta saat varmasti lisäpotkua treeniin ja tanssiin! Pilke silmäkulmassa ja suu naurussa ovat ihastuttavat lisämausteet tunnille. Helposti yhdistettävä Work It!-tunnin kanssa.

 

WORK IT! 30 min

Hauska lihaskuntopainotteinen tunti, jossa otetaan vaikutteita sekä kabareen maailmasta, että burleskin ja pin-upin poseerauksista. Helposti yhdistettävä Shimmy'n'Shake-tunnin kanssa.

 

SEASONAL YOGA 60 min

Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon ja vuodenaikojen muutoksilla on vaikutusta meihin ja joogaharjoitukseemme. Tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation parissa. Vuodenaikojen vaihtelut vaikuttavat myös joogaharjoitukseen: talvella teemme hitaampaa Yin-painotteisempaa harjoitusta, kesällä puolestaan voimakkaampaa ja dynaamisempaa Yang-tyyppistä Vinyasa Flow-harjoitusta. Kaikkien vuodenaikojen harjoituksessa yhdistyvät kuitenkin nämä kummatkin puolet. Jos olet raskaana, keskustele tunnille osallistumisesta ensin opettajan kanssa.

 

YOGA NIDRA 30 min

Yoga Nidra tarkoittaa "joogaunta" eli eräänlaista tietoista unennäköä, jossa keho lepää mutta mieli pysyy virkeänä ja valveilla. Ohjatussa jooganidra-meditaatiossa rentoudutaan maaten; puolen tunnin loppuillan jooganidran voi yhdistää joogatuntiin tai nauttia erillisenä kokemuksena! Ikivanhan intialaisen rentoutumistekniikan sanotaan virkistävän mieltä ja kehoa niin, että tunnin jooganidra vastaisi jopa neljän tunnin yöunta – tule kokeilemaan itse jooganidran hämmästyttävä vaikutus!

 

KLASSINEN PILATES 60 min

Pilates on kehonhallintatekniikka joka vahvistaa selkärangan sekä keskivartalon syviä lihaksia, opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein ja syventää hengitystä. Pilates on dynaaminen treeni joka auttaa parantamaan tietoisuutta omasta kehosta ja jonka hyödyn huomaa niin muissa urheilulaijeissa kuin arkielämässäkin. Klassisessa pilateksessa teemme alkuperäisen liikesarjan liikkeet samassa järjestyksessä, samoilla siirtymillä ja saman rytmin mukaan, kuin Joseph Pilates ne alunperin suunnitteli.

Tunti ei sovi raskaana oleville.

 

VENYTTELY 30 min

Loppuillan nautinnollinen rentoutushetki, jonka aikana tehdään niin lyhyempiä kuin pidempiäkin venytyksiä. Pitkäkestoinen venytys ulottuu lihaksen syvimpiin kerroksiin asti kehoa rasittamatta.

 

KUNDALIINIJOOGA 90 min 

Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta, läsnäoloa ja tasapainoa. Tunneilla teemme asana -, hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Teemme kokonaisvaltaisia harjoituksia, jotka vaikuttavat mm. rauhastoimintaa ja hermojärjestelmää tasapainottavasti. Harjoitukset voivat tarjota sinulle työkaluja kohdata ja tarkastella sitä, mitä olet ja sitä mitä et ole. Tunnit sopivat kaikille.
Toistaiseksi kundaliinijoogatunneille osallistutaan aina kertamaksuilla (90 min / 18€, opiskelijat 9€), tai opettajan omalla sarjakortilla.