Studio Shangrila
frontpage_summerflowers-e1462189439957

Shangri-La’n heinäkuu

Studio on heinäkuussa kesätauolla maanantain ilmajoogatunteja lukuunottamatta, mutta kotitreeniäkin on tarjoilla koko kesän ajan: kevään ja alkukesän jooga- & kehonuoltotuntitallenteet ovat edelleen katsottavissa somessa Studio Shangri-La OnlineKehonhuolto-ryhmässä! Uusia tunteja striimataan jälleen elokuun puolella.

Lue lisää Online opetus-osiosta!

burlesque2

Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu!

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu; tanssikoulu, jonka koko tarjonta rakentuu burleskin ympärille ja jonka opettajat ovat itse kaikki aktiivisesti ja kansainvälisesti esiintyviä artisteja! Lue lisää Burleski-otsikon alta!

Tunneille voi osallistua koko kauden kokonaisuutena (maksun saa jaettua osiin), mutta myös kertamaksulla, tai sarjakorteilla. Tanssitunneille voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana.

Syksyn studion- sekä Onlinen opetukseen voi nyt ilmoittautua!

15.6.2021
Kehonhuolto

Klassinen Pilates, Seasonal Yoga, Aerial Yoga…

Meillä voit treenata klassista pilatesta niin matolla kuin laitteillakin (Low chair / Mve chair), Seasonal Yogaa sekä ilmajoogaa.

Joogan ja pilateksen hyödyn huomaat monella eri elämän osa-alueella, ja kehonhuoltotuntimme tukevat myös hyvin tanssiharrastustasi! Lisäinfoa saat kehonhuolto-otsikon alta.

Voit treenaa joogaa, sekä voima-& liikkuvuustreenin kanssamme myös etänä Facebook ryhmän kautta, aina neljän viikon, tai kolmen kk jaksoissa!

15.6.2021
online

Kesä saapuu!

Alkukesän burleskitiiviskursseihin Onlineversioihin voit vielä ilmoittautua – lue lisää: Kesäkurssit 2021

Studion tunneille odotetaan studion oven ulkopuolella, ja sisään pääsee kun edellisen tunnin osallistujat ollaan saatettu ulos.

Studiome jokavuotinen Summer Show pidetään tänä vuonna striiminä; The Shangri-La Summer Stream  12.6.! Näytös on katsottavissa 20.6. saakka!

Kotitreeniäkin on tarjoilla: jooga- & kehonuoltotunteja striimataan edelleen somessa! Lue lisää Online opetus-osiosta!

15.6.2021