Torstaina 13.6. kaikien tuntien tuotot lahjoitetaan lyhentämättä vapaaehtoisjärjestys Ele Elna Elak:in, sekä Gazalaisten perheiden hyväksi.

Päivän tunnit ovat seuraavat:

17:30-18:25 Barre Flow / Ulrika

Tanssiliikunnallinen tunti baletin, pilatksen ja joogan inspiroimana.Tunnilla tehdään eri liikkeiden yhdistelmiä sekä lihasuntoa ja kehonhuoltoa . TUnnilla ei tehdä koreografiaa.  Barre Flown aikana pääset haastmaan itseäsi ja hikloilemaan, mutta tason voit itse säätää, ja liikkeisiin annetaan vaihtohetoja. Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista tai barresta.

Max. hlö 15

18:30-19:30 Jooga / Ruska

Dynaaminen ja energisoiva joogatunti, joka sopii kaiken tasoisille liikkujille, myös niille, joille jooga ei ole entuudestaan tuttua. Hoidetaan kehon hermoratoja ja sidekudoksia yhdistämällä hengitys ja liike. Tunnin jälkeen on taatusti vetreämpi olo!

max. hlö 12

19:30-20:30 Burleski / Bettie Blackheart: Uuhlala, why dont you come and see me some time…
Burleskitunti Mae Westin hengessä! Tunnilla tehdään lyhyt sensuelli koreografia legendaarisen Mae Westin inspiroimana, ja tunnelmoidaan grindien ja kävelyn parissa. Tunnin taso on avoin ja sopii kaiken tasoon burleskin ja tanssin harrastajille.

Max. hlö 22

Yhden tunnin hinta on 20€. Kaksi tuntia saat hintaan 35€, kolme tuntia 55€.
Olet toki tervetullut maksamaan myös täyden hinnan kaikista tunneista.


Rahat jaetaan vapaaehtoisjärjestys Ele Elna Elak:in, ryhmä joka jakaa ruokaa ja vettä Gazan sisäisille pakolaisille, sekä muutamien Gazalaisten perheiden Go Fund me-varainkeruukampanjoiden väliin. Ulrika on jatkuvassa yhteydessä perheiden kanssa.

Tunnit maksetaan etukäteen.

Ilmoittautuminen ja maksuohje saat laittamalla sähköpostia info@studioshangrila.fi

Tämä on hyväntekeväisyystapahtuma; studion sarjakortit, tai liikuntaedut eivät näille tunneille käy.

Päivän aikana saat lisäinfoa siitä miten voit suoraan auttaa myös muita Palestiinalaisia perheitä.