Burlesque Tease Power Pack Weekend – burleskin tiiviskurssipäivä
La 13.4.2024. Kurssit alk. 32€

Tanssia, teasea, tekniikkaa & (kaikille sopivia) temppuja – suosittu burleskin tiiviskurssipäivä tulee jälleen keväällä 2024 johdattaamaan meidät viettelyn ja kiusoittelun taiteeseen. Tule oppimaan uutta, hiomaan osaamista, pitämään hauskaa ja viihtymään burleskin maailmassa!

Kurssin vetäjinä toimivat burleskikoulu Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirlsin perustajat, pitkän linjan burleskiesiintyjät ja opettajat, Suomi-burleskin pioneerit Tinker Bell / Ruska Schönberg sekä TurrrboCherry / Ulrika Bachér, joilla vahvan burleksikokemuksen lisäksi on myös laaja liikunta-alan koulutus ja osaaminen.

Kursseja olisi tarjoilla seuraavasti:

11:15-12:30 Fan-tastic Feathers viuhkatanssikurssi

Olennaisena osana burleskia ovat tietysti suuret, viettelevät viuhkat. Kurssilla harjoitellaan viuhkatanssitekniikka sekä sen soveltaminen koreografiaan.  Kurssia varten saat studiolta lainaviuhkat (käytössä on vegaanisia viuhkoja, sekä 2 kpl höyhenviuhkoja), mutta voit myös tuoda oman parin. Mikäli tuot omat viuhkat kurssille, ilmoita siitä meille ilmoittautumisen yhteydessä!
Kurssin ohjaa Tinker Bell.

Max. osallistujamäärä 8 hlö + 2 hlö omilla viuhkoilla.

12:45-14:00 Twirl Those Tassels – tasselinpyöritystä ja tekniikkaa

Kokeile tasseleita, ja opettele eri tapoja pyörittämään niitä! Kurssin aikana harjoittelemme myös rintaliivien viehkeä riisuminen. Saat käyttöösi lainatasselit, mutta voit myös ottaa mukaan oman parin. Ota mukaan omat rintaliivit, millä voit tehdä harjoitukset. (Kurssilla pääset kokeilemaan tasselit varsinaisessa käytössä suoraan ihoon, rintojen päälle, mutta halutessasi voit myös pukea ekstraliiit alle, jos tuntuu ettet ole vielä valmis varsinaiseen täys-versioon. Huomioithan, että tämä silloin vaikuttaa pyörittämiseen.)*Kurssin ohjaa Tinker Bell.

Max. osallistujamäärä 15 hlö.

14:30-15:45 Sensual Strip – Tease & Floorwork

Hidas ja viettelevä  tunti, jossa teasen lisäksi harjoittelemme myös floorworkia. Rekvisiittana tarvitset lyhyen aamutakin ja pitkän aamutakkivyön. Pitkä huivi & vyö käy myös aamutakin korvikkeena. Halutessasi voit ottaa mukaan polvisuojat kurssille. Kurssin ohjaa TurrrboCherry.

Max osallistujamäärä 12 hlö

16:00-17:15 Cabaret Chair

Klassista burleski-kabaree tunnelmaa käyttäen tuolia rekvisiittana. Suosittelemme kurssille korolliset kengät, mutta voit myös osallistua ilman. Suosittelemme kurssille korolliset kengät, mutta voit myös osallistua ilman. Kurssin ohjaa TurrrboCherry.

Max osallistujamäärä 12 hlö

TIIVISKURSSIEN HINNAT 13.4.

Viuhkatanssi 36€, muut kurssit 32 €

2 kurssia -5€ alennus

3 kurssia -10€ alennus

4 kurssia yht. 114€

Kurssien taso on avoin. (PS. Jos et ole burleskin harrastaja, saat hyvän hyvän pohjan kurssille meidän Burleskin Online-peruskurssilla!)

Tule kursseille liikkumiseen sopivissa vaatteissa. Voit osallistua paljain jaloin, sukilla, tai korkokengillä. Tarvittava rekvisiitta saat lainaa studiolta. Mikäli kurssilla tarvitaan jotain omaa rekvisiittaa, mainitaan se kurssikuvauksessa.

Studiolla on tarjoilla hedelmiä päivän aikana, sekä myynnissä pientä purtavaa. Omia eväitä voi myös ottaa mukaan; studiolla on jääkaappi ja mikro.

ILMOITTAUTUMINEN
Kursseille ilmoittaudut verkkokaupan kautta: VERKKOKAUPAN BURLEKSIKURSSIT tai sähköpostitse info@studioshangrila.fi (maksu laskulle / liikuntaedulla).  Verkkokaupassa löydät yksittäiset kurssit, sekä 4-kurssin paketti. Jos osallistut 2-3 kurssille, käytä seuraavat koodit, jotta saat kurssit edullisempaan yhteishintaan:
2 kurssia koodi: POWERPACK2
3 kurssia koodi: POWERPACK3

Ilmoittautuminen kursseille on sitova. 

<< takaisin erikoiskursseihin