burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan – unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls’illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan.

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi ”Burlesque 101” sekä poseerauskurssimme ”Strike A Pose & Keep the Posture”, joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös satunnaisesti rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

Tulevia kursseja:

Burleski

Studio Shangri-La’n alkukesän burleskitiiviskurssit 2024:
Summer Seduction: Puuhkakurssi Fluff my Boa – Tiistait  11., 18. & 25.6. klo 17:45-19:00, 3 x 75 min à 72€ / 25€ per kerta

Kesäinen burleskitanssikurssi jossa rekvisiittana käytetään boaa eli puuhkaa. Kurssilla opetellaan perusteet puuhkan käytöstä burleskissa sekä sovelletaan teoriaa käytäntöön leikkisän ja flirttailevan koreografian parissa. Lainapuuhkat löytyvät studiolta. Saat halutessasi myös tuoda oman tylli/organzapuuhkan. Höyhenpuuhkista irtoaa niin paljon höyheniä, ettemme toivo niitä studiolle.

Voit osallistua joko yksittäisille tunneille tai kokonaisuutena koko kolmen viikon kurssille; tunneilla kerrataan aina aiemmin opittua. Kurssin taso on avoin, voit tulla myös ensikertalaisena.
Kurssin ohjaa Tinker Bell.


Burleskijooga  – Tiistait  11., 18. & 25.6. klo 19:00-20:15, 25€ / kerta (75min)
Ripaus kabareen kimmellystä joogamatolle!  Burleskissa tarvitaan lantion ja rintakehän liikkuvuutta, vahvaa keskivartalotukea ja jalkoja, sekä taipuisaa ja notkeaa selkää. Näihin kaikkiin löytyy apu joogasta! Bonuksena kaupan päälle vielä ripaus mielen tyyneyttä, kun keskitytään pitämään mieli omalla matolla. Tuiki tarpeellista monelle stressipallolle!

Tunti sopii hyvin kehonhuoltotuntina burleskiharrastajille, mutta myös kaikille muille! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kummastakaan lajista.Burleskijoogaan ilmoittaudutaan tuntikohtaisesti varausjärjestelmän kautta.


Viuhkatanssi  – Keskiviikot 12., 19., 26.6 klo 17:30-18:30, 3 x 60 min à 72€ / 25€ per kerta
Olennaisena osana burleskia ovat tietysti suuret, viettelevät viuhkat. Kurssilla harjoitellaan viuhkatanssitekniikkaa sekä sen soveltamista koreografiaan niin pienillä, kuin isoilla viuhkoilla. Kurssia varten saat studiolta lainaviuhkat (käytössä on vegaanisia viuhkoja, sekä 2 paria höyhenviuhkoja), mutta voit myös tuoda oman parin isoja viuhkoja. Mikäli tuot omat viuhkat kurssille, ilmoita siitä meille ilmoittautumisen yhteydessä!
Kurssin ohjaa Turrrbocherry.

The Floor is Lava – burleskin floorwork kurssi – Keskiviikot 12., 19., 26.6 klo 18:30-19:30, 3 x 60 min à 60€ / 22€ per kerta
Nyt meininki on niin kuuma, että lattiakin sulaa – The Floor is Lava-kurssilla pidetään hauskaa burleskin floorworkin eli lattialla työskentelyn parissa. Kurssilla harjoitellaan sekä tekniikkaa ja koreografiaa.

Tule liikuntaan sopivissa vaatteissa. Haluessaan voit ottaa polvisuojat mukaan tunnille. Tuo vesipullo mukaan. Tunnin taso on avoin, ja kaikki liikkeet voidaan soveltaa oman tasonsa mukaan. Voit osallistua joko yksittäisille tunneille tai kokonaisuutena koko kolmen viikon kurssille
Kurssin ohjaa TurrrboCherryILMOITTAUTUMINEN KESÄKURSSEILLE VERKKOKAUPAN KAUTTA: holvi.com/shop/studioshangrila/section/burleskikurssit/
Yksittäisille tunneille ilmoittaudut, ja maksat varausjärjestelmästä kohdasta valikosta Varaa tunti
Mikäli haluat maksaa liikuntaedulla, ilmoittaudu meille sähköpostitse.
 
 
Studio Shangri-La’n Palestiina päivä to 13.6  – kaikki tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen
Torstaina 13.6. kaikkien tuntien tuotot lahjoitetaan lyhentämättä vapaaehtoisjärjestys Ele Elna Elak:in, sekä Gazalaisten perheiden hyväksi.
Tunnit ovat seuraavat
17:30 Barre Flow / Ulrika
18:30 Jooga / Ruska
19:30 Burleski / Bettie Blackheart

Yhden tunnin hinta on 20€. Ilmoittautuminen ja maksuohje info@studioshangrila.fi
Lisäinfoa päivästä ja tunneista löydät: http://studioshangrila.fi/fi/tiiviskurssit/palestiinapaiva/

Burleskin alkeis-intensiivi Burlesque 101 – seuraava 101 pidetään alkusyksystä 2024

Burlesque 101 on suosituimpia kurssejamme!

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista tai burleskin harrastamista? Vai oletko kenties yleisesti kiinnostunut burleskista, ja haluat lisäinfoa? Tai sitten ajatus siitä, että astuisit jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä – tai ehkä haluat vaan viettää hauskan illan! Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La’han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

Kurssin aikana käymme läpi burleskin historiaa, varsinaisen burleskin ja harrastajan burleskitanssin eroja, klassisen burleskin perusliikkeitä (bump’n’grind, shimmy & shake), opimme perusasennot tanssista ja teemme helppoa koreografiaa. Perehdymme myös viehkeään teaseen ja katsomme miten lähtee yltä hansikas, pitkä sukka ja rintaliivit. Ja tietenkin perehdymme myös tasselien ihmeelliseen maailmaan…
LUE LISÄÄ 101-KURSSISTA

Ilmoittautu kurssille verkkokaupan kautta TÄSTÄ, tai sähköpostitse yhteystietojesi kera (maksu laskulla tai liikuntaedulla).

Kehonhuolto

Pitkät erikoiskurssit

Burleskivalmennus – Get Started (taso 1) , Soolovalmennus: Coaching for Come-Hither Comedy! (Taso 2) 2024
5 lähiopetusjaksoa, hinta 180 € (Taso 1) 245€ (Taso 2; duo-työskentely 205€/hlö).
La 24.2.. klo 13:15 (taso 1), 14:45 (taso 2)
La 9.3. klo 13:15 (taso 1), 14:45(taso 2)
La 6. & su 7.4. klo 13:15 (taso 1), 14:45 (taso 2)
La 11.5. klo 13:15 (taso 1), 14:45 (taso 2)

The Shangri-La School of Showgirls presents: Burleskivalmennus: Coaching for Come-Hither Comedy on pienryhmässä suoritettava ”opintokokonaisuus” joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Get Started-kurssilla tutustut burleskiin henkilökohtaisemmalla tasolla, ja saat apua oman, mahdollisen numeron tai ideoiden suunnittelussa. 2-valmennuskurssin aikana työstetään käytännön tasolla oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita; opetus tähtää lavavalmiiseen esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow’ssa tai Summer Show’ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.

LUE LISÄÄ BURLESKIVALMENNUKSESTA 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikka vahvistuu, kun kurssimaksu on suoritettu. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita. Maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän toimesta.