showgirlpva_banner

Shangri-La'n Showgirlpäivä

Studio Shangri-La & burelskikoulu The Shangri-La School of Showgirls'ien suosittu Showgirlpäivä vietetään jälleen, tällä kerralla toukokuisena sunnuntaina:
Päivä jolloin jokainen voi olla oman elämänsä showgirl – tervetuloa siis kaikki showgirlsit, showboyt ja showponit, niin ensikertalaiset kuin konkaritkin, viettämään hauskaa ja hikistä treenipäivää burleskin ja tanssin ja kehonhuollon hengessä Studio Shangri-La’han!

Päivä ei vaadi aikaisempaa kokemusta burleskista tai burleskitanssista, voi tulla mukana kokemaan jotain uutta, syventämään jo osaamstasi ja kehittymään, tai vain pitämään hauskaa ja nauttimaan hyvästä olosta.

Päivän aikataulu (ks. tarkempi tuntikuvaus alla)
1. Burleski:
12:00-13:30 OWN IT! Itsevarmuutta & näyttävyyttä
 

2. Liikuntatunnit:
13:45-14:15 The Showgirl workout
14:15-14:45 Barre Move

 

3. Kehonhuolto:
15:00-16:00 Holistic Flow


Koko päivän hinta 55€
Voit ilmoittautua päivälle suoraan verkkokaupamme kautta: SHOWGIRLPÄIVÄ
Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua sähköpostitse (info@studioshangrila.fi) yhteystietojasi kera, jolloin kirjoitamme sinulle laskun:

Voit myös osallistua osioille erikseen, ks. tarkempi tuntien kuvaus ja hinta alla:
 

1. OWN IT! ITSEVARMUUTTA & NÄYTTÄVYYTTÄ, 90min / 35€

Jos haluat osallistua pelkästään Own it!-workshoppiin, löydät tuotteen verkkokaupasta täältä: OWN IT

Miten uskaltaa ottaa tilaa ja olla näyttävä lavalla? Onko lavakammo tuttu kaveri? Autamme sinua lannistamaan sen ja omistamaan lavan!

Tässä tiukassa kurssipaketissa käymme läpi seuraavat asiat:
– Puhumme esiintymiskammosta ja annamme vinkkejä sen selättämiseen.
– Pyrimme löytämään keinoja tuoda omaa persoonansa esille yleisön, tai vaikka kamerankin edessä.
– Harjoittelemme ilmeitä ja ilmehdintää, hahmon/numeron teemaa ja siihen sopivaa liikekieltä.
– Käymme läpi sisääntulot ja poistumiset, itsensä kannattelun, tilan haltuunoton ja itsevarmuuden. Fake it till you make it!
 

Kurssi sopii kaikentasoisille burleskin harrastajille ja esiintyjille. Myös ensikertalaiset tervetulleita!

Kurssilla on teoriaosuus, jonka jälkeen tehdään käytännön harjoituksia. Ota mukaan liikkumiseen sopivia vaatteita, joissa hahmotat kehon suuntia, ja joissa tunnet olosi mukavaksi, sekä korkokengät (sellaiset, jossa pystyt ja jaksat kävellä ja seistä). Kurssilla voit myös olla paljain jaloin. Ota vesipullo mukaan.

 

2. LIIKUNTATUNNIT 2 x 30min yht.20€

Jos haluat osallistua pelkästään liikuntatunneille, löydät tuotteen verkkokaupassa täällä: LIIKUNTATUNNIT

THE SHOWGIRL WORKOUT
Kabareepotkuja ja showgirlpunnerruksia – miten niitä tehdään?

Studiomme kehittämä tuntikonsepti, jossa burleskin liikkeitä sarjoissa teetettynä niin pysty- kuin lattiatasolla saadaan aikaan kunnon kokovartalotreeni!
The Showgirl Workout on hauska ja hikinen lihaskuntotunti, jolla ennemminkin voit kuvitella makaavasi pehmeällä (tekoturkis-)tiikerintaljalla timanttikäädyt kaulalla notkistelemassa ja vertymässä, kuin studion jumppamatolla – ja teho on aivan yhtä mahtava kuin tunnelmakin!
The Showgirl Workout sopii kaiken tasoisille liikkujille; kokemusta burleskista ei tarvita.

 

BARRE MOVE
Barre Move on ruotsalaisten liikuntavalmentajien ja Nike Master Trainereiden Maria Olofsonin ja Åsa Fornanderin kehittämä liikuntakonsepti joka yhdistää vaikutteita baletin tekniikasta toiminnalliseen liikuntaan – treenaamme kehoa kokonaisvaltaisesti sekä kaikissa suunnissa. Barre Move hakee myös inspiraatiota joogan liikkeistä. Tämän erittäin tehokkaan ja hauskaan treenin avulla parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, vahvistetaan kehoa ja saadaan napakampi keskivartalo. Myös nilkkojen liikkuvuus ja vahvuus paranevat tällä tunnilla. Tunnilla tehdään tanssiliikkeitä, muttei pitkiä koreografiasarjoja. Aiempaa kokemusta tanssista tai joogasta et tarvitse.

Mikäli tilaa on, voit myös osallistua liikuntatunteihin erikseen à 10€ / tunti. Tällöin ilmoitus varausjärjestelmän kautta riittää.

 

3. KEHONHUOLTO, 1 x 60 min / 25€

HOLISTIC FLOW

Jos haluat osallistua vain Holistic Flow-tunnille, löydät sen verkkokaupata tästä: HOLISTIC FLOW

Holistic flow on studiomme uusin kehittämä konsepti; kokonaisvaltainen kokemus, kehon ja mielen hyvinvoinnin tunti, jossa venytämme vartaloa ja rauhoitetaan mieltä.Tämä kruunaa Showgirlpäivän treenit, mutta voit myös osallistua tähän erillisenä mukavana sunnuntai-tuntina!

Teemme lantionpohjaharjoituksia, pehmeitä venyttelyitä päästä varpaisiin, sekä ohjattu yoga nidra harjoitus. Yoga Nidra tarkoittaa "joogaunta" eli eräänlaista tietoista unennäköä, jossa keho lepää mutta mieli pysyy virkeänä ja valveilla. Ohjatussa jooganidra-meditaatiossa rentoudutaan maaten. Ikivanhan intialaisen rentoutumistekniikan sanotaan virkistävän mieltä ja kehoa niin, että tunnin jooganidra vastaisi jopa neljän tunnin yöunta – tule kokeilemaan itse jooganidran hämmästyttävä vaikutus!

Tunnin alussa nautimme villiyrtti-mansikka smoothie-shotin.

 

Yleistä infoa päivästä:
Ota liikuntaan soveltuvat vaatteet sekä juomapullo mukaan. Burleskiworkshoppiin voit osallistua korkokengissä, muilla tunneilla ollaan paljain jaloin.
Avaamme ovet studiolle 11:45.
Studiolla on tarjoilla pientä purtavaa päivän ajan. Studiolla saat myös ostaa virvokkeita sekä lisäpurtavaa. Holistic Flow-tunnille sisältyy viiliyrtti smoothiejuoma.


NÄHDÄÄN SHANGRI-LA'SSA! 
 


Maksettu kurssi on ostopäätös, eikä kurssimaksuja palauteta kuin lääkärintodistusta vasten – voit kuitenkin toki myydä kurssipaikkasi eteenpäin, jos estytkin osallistumasta. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta palautetaan maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.
 

<<Takaisin erikoiskursseihin