15844465_1761898787470254_4741392511880100174_o

Showgirlpäivä

Toukokuun lopulle saadaan vielä yksi superpäivä, ja tällä kertaa teemana on SHOWGIRL WORKOUT DAY!
Päivän aikana tarjoamme myös naposteltavia, jottei kisakunto lopu kesken.
Koko päivän löydät verkkokaupasta: SHOWGIRLPÄIVÄ
Myös yksittäiset tunnit ovat ostettavista verkkokaupastamme.

Hikinen ja hauska sunnuntaipäivä pitää sisällään seuraavaa:

 STRIKE A POSE & AND KEEP THE POSTURE 
klo 12-13.30 (90 min) 
***Vain tässä yhteydessä erikoishintaan 40€!!!***

Opi olemaan eduksesi kuvissa ja näyttämään luontevalta ja viehättävältä lavalla! Suosittu intensiiviworkshoppimme, joka sopii sekä burleskilavoille pyrkiville tai niillä jo pyrstöhöyheniään heilutelleille; burleskitanssin ja pin-up-kulttuurin harrastajille sekä pin-up-malleille.

Tällä puolentoista tunnin intensiivikurssilla keskitymme siihen, miten saada omasta kehosta ja omista kasvoista irti kaikki mahdollinen sekä kuvaustilanteessa, että lavalla parrasvaloissa. Saat työkalupakkiisi hyödyllisiä käytännön harjoituksia tasapainosta, keskivartalon hallinnasta, korkokengillä luontevasti kävelystä, sisääntuloista, kehon liikeradoista, ja poseeraamisesta sekä lavalla, että kameran edessä. 

Mukaasi tälle kurssiosuudelle tarvitset korkokengät, mieluusti pokkarikameran tai puhelimen kameran (tämä ei ole välttämätön), ja roimasti asennetta ja meininkiä! Sonnustaudu sellaisiin vaatteisiin, joissa pystyt liikkumaan helposti ja koet itsesi viehättäväksi – jos haluat välttämättä ottaa mukaan tiukan korsetin, ota sille myös joku vaihtoehto, jossa on helpompi hengittää. Kurssilla otetut kuvat ovat ainoastaan harjoituksien väline eivätkä päädy julkisuuteen.
 

SHOWGIRL WORKOUT
klo 14:00-14:30 (30 min)
10€

Kabareepotkuja ja showgirlpunnerruksia – miten niitä tehdään?
Hauska lihaskuntotunti, jolla ennemminkin voit kuvitella makaavasi pehmeällä (tekoturkis)tiikerintaljalla timanttikäädyt kaulalla notkistelemassa ja vertymässä, kuin studion jumppamatolla – mutta teho on mahtava! 


SHOWGIRL CIRCUIT 
klo 14:45-15.15 (30 min) 
10€

Circuit-treeniä showgirl-tyyliin! Kiertoharjoittelu tarkoittaa treeniä, jossa tehdään peräkkäin sarjoja useammasta eri liikkeestä hyvin lyhyillä lepotauoilla (tyypillisesti 10-45 sek.), jonka jälkeen kierros toistetaan 2-3 kertaa. Kiertoharjoittelu on paikkaharjoittelua huomattavasti tehokkaampi tapa polttaa rasvaa ja meidän tyylillämme tehtynä se on sitäpaitsi paljon hauskempaa – saat treenattua koko kropan kerralla, kasvatat sekä lihaksia, että hapenottokykyä, ja viilaat pilkkuunsa pin-up-poseerauksia ja burleskimuuveja mahtavan musiikin tahtiin. Tästä ei treeni parane!
 

SMOOTH & SEXY STRETCHING
klo 15.15-16 (45 min)
10€

Lopettelemme päivän nautinnollisella ja perusteellisella venyttely- ja kehonhuolto-osiolla, toki senkin pilkkeellä silmäkulmassa ja asiaankuuluvalla soittolistalla höystettynä!
 

Voit osallistua joko yksittäisille tunneille tai KOKO PÄIVÄLLE EKSKLUSIIVISEEN ERIKOISHINTAAN 55€.
Yksittäisille tunneille voi myös ilmoittautua varausjärjestelmän kautta, mikäli niillä on tilaa; tämä ei kuitenkaan koske Strike A Pose!-osiota. Osallistujamaksimi koko päivälle on 16 henkilöä. Studiolla on mahdollisuus suihkuun: tuo oma pyyhe mukaan ja varustaudu vesipullolla!

Iällä tai sukupuolella ei ole näissä treeneissä väliä; tervetuloa kaikki showgirlsit, showboyt ja showponit, niin uudet kuin konkaritkin!
 


Maksettu kurssi on ostopäätös, eikä kurssimaksuja palauteta kuin lääkärintodistusta vasten – voit kuitenkin toki myydä kurssipaikkasi eteenpäin, jos estytkin osallistumasta. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta palautetaan maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.
 

<<Takaisin  erikoiskursseihin