tanssimatka23-1

Studio Shangri-La'n tanssi- ja kehonhuoltomatka


Su 17.9. – Su 24.9.2023, Hotel Lindos Imperial, Kiotari / Lindos, Kreikka (Rhodos)
Miten olisi turkoosi meri, kuuma hiekka ja viileä juoma kädessä? Poolside-hengailua, hyvää ruokaa, ja vielä viikko aikaa päästää kesämekot tai shortsit nauttimaan auringosta? Sekä kirsikkana kakun päällä treenejä meidän kanssamme – lähde mukaan Studio Shangri-La’n Välimeren tanssi- & kehonhuoltomatkalle burleskikabareen kimaltelevaan maailmaan, joka virkistää sekä kehoa, että mieltä!

Tämä matka järjestetään yhteistyössä Studio Shangri-Lan ja matkatoimisto Nazarin kanssa. Matkan löydät Nazarin sivuilla täältä: https://www.nazar.fi/matkamme/ryhmaematkoja/treenimatkoja/studio-shangrila/

Syksyn 2022 tanssimatka oli niin upea kokemus, että teimme tästä tietysti perinteen – tänä vuonna, syyskuussa 2023,  suunnaamme Rhodoksen Kiotariin! Viikon aikana pääset uppoutumaan burleskin monipuoliseen ja upeaan maailmaan samalla kun nautit auringosta, hyvästä olosta sekä inspiroivista treenihetkistä. Tutustumme leikkimielisesti burleskin historiaan teematuntien kautta; 1800-luvun Pariisin Moulin Rougen cancan-tanssijoista kuljemme 1930-luvun Berliiniin ja kohtalokkaisiin diivoihin, ja edelleen 1950-luvun Las Vegasin showgirlien bump-and-grind’iin. Perehdymme niin tekniikan kuin koreografiankin saloihin ja halukkaat saavat oppia myös ilmaisu- ja improvisaatiotaidon parissa. Tanssituntien lisäksi tarjolla on kehoa vahvistavia ja notkistavia pilatestunteja, Barre Move -liikuntatunteja sekä ihanan virkistäviä ja rauhoittavia Seasonal Yoga -tunteja, jotka yhdessä tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tunteja on tarjolla kaiken tasoisille liikkujille, niin ensikertalaisille kuin lajeja jo harrastaneillekin. Tunnit sijoittuvat pääosin aamuille ja aamupäiville sekä muutamana päivänä myös iltapäiville. Ohjattuja tunteja on viitenä päivänä, mutta mahdollisuus jää myös omaan vapaa-aikaan; osallistut juuri niille tunneille mille haluat. Kehonhuoltotunnit ja tanssi tukevat toisiaan, mutta toimivat myös erikseenkin.

Matka on All-Inclusive, eli kaikki ateriat hotelilla, ja juomat päivän aikana sisältyvät hintaan.

Lindos Imperial sijaitsee Rhodoksen itärannikolla rauhallisessa Kiotarissa, josta on upea näköala Välimeren ylle. Hotellissa on neljä allasta, kuntosali sekä spa, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja. (Span hoidot eivät sisälly all-inclusiveen.) Kiotarin ranta sijaitsee hotellin alapuolella, mikäli tahdot suolaiselle uinnille mereen. Vesi on turkoosinkirkasta ja puhdasta, ja rannalla on paljon pikkukiviä. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Lindos Imperialista sijaitsee hiekkaranta Glystra Beach, joka on hyvin suosittu auringonottajien keskuudessa. Hotelli sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä ehdottomasti vierailun arvoisesta historiallisesta Lindosin satamakaupungista. Tunnelmallisia pikkuliikkeitä ja paikallisia ravintoloita kiemuraisten kujien varrella – ja kaiken kruunaa upea näköala korkealta akropoliksen huipulta. 

Matkan hinta on 1129 / 1179 € per  henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa puutarha- /merinäköalalla, tai 1449 € / henkilö yhden hengen huoneessa merinäköalalla.
Hinta sisältää lennot Helsinki-Rhodos-Helsinki sekä lentokenttäkuljetuksen, All-inclusive majoituksen Hotel Lindos Imperialilla (hotelli on myös vegan-friendly!), Nazarin matkaopaspalvelut, sekä tietysti tanssitunnit ja treenit viitenä päivänä meidän kanssamme!

Tutustu tarkemmin matkaehtoihin sekä lisäpalveluihin (mm. matkavakuutus, ruumaan menevä laukku sekä Kreikan turistivero 3-4-€/yö) Nazarin sivuilla: https://www.nazar.fi/matkamme/ryhmaematkoja/treenimatkoja/studio-shangrila/ ja https://www.nazar.fi/hotelli/lindos-imperial

Mukaan matkalle voi myös tulla kumppani/lapsi/muu perheenjäsen, joka ei osallistu opetukseen. (Hotellilta löytyy useita vesiliukumäkiä ja lastenklubi).
Lisäinfoa eri vaihtoehdoista saat Nazarilta.

lindos-kollaasi1
Vahvista paikkasi ja tee varaus soittamalla Nazarille numeroon 09 4272 2760!
Muista ilmoittaa Studio Shangri-La viitteenä varauksen teon yhteydessä.​
Nazarin sivuilla pystyt myös ilmoittautumaan mukaan verkkolomakkeen kautta!

 

Opetukseen ja treeniohjelmaan liittyvistä kysymyksistä voit olla yhteydessä meihin info@studioshangrila.fi. Kaikissa matkan käytäntöön liittyvissä asioissa ole ensisijaisesti yhteydessä Nazariin!

Matkan minimiosallistujamäärä on 12 hlöä, maksimi 30 hlöä.