shangrila-tanssimatka-1920px

Studio Shangri-La'n tanssi- & kehonhuoltomatka

VUODEN 2023 MATKA 17.-15.9. TULEE MYYNTIIN LOPPUVUODESTA 2022!
Su 18.9.- Su 25.9.2022, Hotel Pegasos Resort, Incekum, Turkki 
Miten olisi turkoosi meri, kuuma hiekka ja viileä juoma kädessä? Pool-side hengailua, hyvää ruokaa, ja vielä viikko aikaa päästä kesämekot nauttimaan auringosta? Sekä kirsikkana kakun päällä päivittäisiä treenejä meidän kanssamme: Lähde mukaan Studio Shangri-La’n Välimeren tanssi- & kehonhuoltomatkalle burleskikabareen kimaltelevaan maailmaan, joka virkistää sekä kehoa, että mieltä!

Tämä matka järjestetään yhteistyössä Studio Shangri-Lan ja matkatoimisto Nazarin kanssa. Matkan löydät Nazarin sivuilla täältä: https://www.nazar.fi/matkamme/ryhmaematkoja/treenimatkoja/studio-shangrila/

Viikon aikana pääset uppoutumaan burleskin monipuoliseen ja upeaan maailmaan samalla kun nautit auringosta, hyvästä olosta, sekä inspiroivista treenihetkistä. Aamupäivisin tarjolla on kehoa vahvistavia ja notkistavia pilatestunteja, Barre Move -liikuntatunteja sekä ihanan virkistäviä ja rauhoittavia Seasonal Yoga -tunteja, jotka yhtdessä tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Iltapäivällä ja illalla puolestaan sukelletaan näyttävän ja vaikuttavan, mutta myös hauskan ja leikkimielisen burleskin pariin. Perehdymme niin tekniikan kuin koreografiankin saloihin ja halukkaat saavat oppia myös ilmaisu- ja improvisaatiotaidon parissa. Tunteja on tarjolla kaiken tasoisille liikkujille, niin ensikertalaisille kuin lajeja jo harrastaneillekin. Ohjattuja tunteja on viitenä päivänä, mutta mahdollisuus jää myös omaan vapaa-aikaan; osallistut juuri niille tunneille mille haluat. Kehonhuoltotunnit ja tanssi tukevat toisiaan, mutta toimivat toki myös erikseenkin. Opettajina toimivat suomiburleskin pioneerit, pitkän linjan esiintyjät sekä koulun perustajat ja kehonhuollon ammattilaiset Ulrika Bachér ja Ruska Schönberg. Heillä on pitkälti yli vuosikymmenen kokemus niin esiintymisestä kuin opettamisestakin.

Matkan hinta on 969 € /henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa merinäköalalla, tai 1169 € /henkilö yhden hengen huoneessa merinäköalalla.
Hinta sisältää lennot Helsinki- Antalya-Helsinki sekä lentokenttäkuljetus, All-inclusive majoitus Hotel Pegasos Resortilla (hotelli on myös vegan-friendly!) , Nazarin matkaopaspalvelut, sekä tietysti tanssitunnit ja treenit viitenä päivänä meidän kanssamme!

Tutustu tarkemmin matkaehtoihin sekä lisäpalveluihin (m.m. matkavakuutus, ruumaan menevä laukku) Nazarin sivuilla: https://www.nazar.fi/matkamme/ryhmaematkoja/treenimatkoja/studio-shangrila/

Mukaan matkalle voi myös tulla kumppani/lapsi/muu perheenjäsen, joka ei osallistu opetukseen. Lisäinfoa eri vaihtoehdoista saat Nazarilta.
 

pegasosresort
Vahvista paikkasei ja tee varaus soittamalla Nazarille numeroon 09 4272 2760!
Muista ilmoittaa Studio Shangri-La viittenä varauksen teon yhteydessä.​
Nazarin sivuilla pystyt myös ilmoittautumaan mukaan verkkolomakkeen kautta!

 

Opetukseen ja treeniohjelmaan liittyvistä kysymyksistä voit olla yhteydessä meihin info@studioshangrila.fi. Kaikki maktan käytännön liittyvissä asioissa, ole ensisijaisesti yhteydessä Nazariin!

Matkan minimiosallisutjamäärä on 12 hlö, maksimi 30 hlö.