The Shangrilettes 2015/ Tuomas Lairila

Esiintyvät ryhmät

The Shangri-La School of Showgirls'in alla toimii kaksi esiintyvää oppilasryhmää, syksyllä 2013 aloittanut The Shangri-La Showgirls sekä syksyllä 2014 aloittanut The Shangrilettes. Ryhmille luodaan ja niiden kanssa treenataan laajasti erihenkisiä, luovia burleksiesityksiä; kaikki klassisista 'showgirlseista' hehkeisiin vesinymfeihin, villeistä rekkakuskeista go-go:ta tanssiviin dinosauruksiin. Ryhmiin haetaan erikseen avoimen haun kautta ja niihin ilmoittaudutaan aina pääsääntöisesti lukuvuodeksi kerrallaan – luonnollisesti preferoimme pidempään ryhmissä viihtyviä kandidaatteja hakupäätöksissä. Kumpikin ryhmä treenaa keskiviikko-iltaisin; säännöllinen harjoituksiin osallistuminen on edellytys lavalle pääsyyn. Esiintyvät ryhmät pääsevät lavalle vähintään kerran kaudessa joulu- ja kevätjuhlissamme, joskin keikkamahdollisuuksia saattaa tulla useampiakin kautta kohden. Jäsenet osallistuvat itse esiintymisasujen valmistukseen ja kausimaksun lisäksi tulee kohtuullisen kokoinen materiaalimaksu maksettavaksi. 

Tinker Bell ja TurrrboCherry koreografioivat ja luotsaavat oppilasryhmiä yhdessä vankalla kokemuksellaan ja tietotaidollaan burleskiryhmässä työskentelystä jo vuodesta 2008. Ryhmistä on jo pulpahtanut pinnalle lupaavia sooloartisteja – tämä on siis varsinaista täsmäkoulutusta burleskin saralla!

shangrilettes1showgirls_porkka
Kuvat © Tuomas Lairila  © Janne Porkka 

 

KONKRETIAA:

Esiintyvien ryhmien treenit ovat keskiviikko-iltaisin klo 17:30-19:00 (The Shangri-La Showgirls) sekä klo 19:00-20:30 (The Shangrilettes). 

Tunneilla treenataan ryhmänumeroiden lisäksi myös tanssitekniikkaa sekä tehdään erilaisia burleskin ilmaisullisia ja teatterillisia harjoitteita. Tuntisisältöön kuuluu myös jonkin verran lihaskuntoa ja kehonhuoltoa. Ryhmäläiset valmistelevat esiintymisasujaan sekä yhdessä että itsenäisesti; asujen materiaalikustannukset pyritään pitämään maltillisina ja ne ovat tyypillisesti väliltä 30-80€/lukukausi.

Syyskauden hinta on 285€ ja kevätkauden 386€. Lukukausimaksut voidaan maksaa erissä (kausimaksuun lisätään+1€/laskuerä). 


Kiinnostuitko? Haluaisitko treenata ja esiintyä osana hulvattoman hauskaa porukkaa? 
Tyypillisesti otamme uusia jäseniä ryhmiin aina kauden alussa, mikäli vapaita paikkoja on. Laita meille kirjallinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen info@studioshangrila.fi, jossa kerrot itsestäsi, aiemmasta burleski- ja/tai tanssiharrastukestasi, ja kerrot, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä ryhmiimme. Kyseiset ryhmät eivät ole ammattitason ryhmiä, vaan omaksi (ja yleisön!) iloksi treenaavia oppilasryhmiä, mutta edellytämme tietoutta burleskista (esim. burleskitanssiharrastus, keikoilla käyminen, burleskiworkshop takana) ja/tai aiempaa tanssiharrastusta. Liitä hakemukseen 2 kpl kuvaa itsestäsi (kasvo- ja kokovartalokuva, ei tarvitse olla studiolaatua). Haun yhteydessä järjestämme haastattelun ja mahdollisesti pienmuotoiset koe-esiintymiset.

Kevätkaudelle 2021 on vapautuntu kaksi paikkaa The Shangrilettes ryhmään!

_VKH2772The Shangri-La School of Showgirls: The Shangri-La Showgirls, the Shangrilettes sekä Tinker Bell ja TurrrboCherry lavalla Helsinki Burlesque Festivalilla Suomen suurimassa burleskiesityksessä maaliskuussa 2017.
(Kuva ©Bernhard Miettinen)