The Shangrilettes 2015/ Tuomas Lairila

Esiintyvät ryhmät

The Shangri-La School of Showgirls'in alla toimii kaksi esiintyvää oppilasryhmää, syksyllä 2013 aloittanut The Shangri-La Showgirls sekä syksyllä 2014 aloittanut The Shangrilettes. Ryhmiin haetaan erikseen avoimen haun kautta ja niihin ilmoittaudutaan aina joko syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan. Kumpikin ryhmä treenaa keskiviikko-iltaisin; säännöllinen harjoituksiin osallistuminen on edellytys lavalle pääsyyn. Esiintyvät ryhmät pääsevät lavalle vähintään kerran kaudessa joulu- ja kevätjuhlissamme, joskin keikkamahdollisuuksia saattaa tulla useampiakin kautta kohden. Jäsenet osallistuvat itse esiintymisasujen valmistukseen ja kausimaksun lisäksi tulee kohtuullisen kokoinen materiaalimaksu maksettavaksi. 

Tinker Bell ja TurrrboCherry koreografioivat ja luotsaavat oppilasryhmiä yhdessä vankalla kokemuksellaan ja tietotaidollaan burleskiryhmässä työskentelystä jo vuodesta 2008. Ryhmistä on jo pulpahtanut pinnalle lupaavia sooloartisteja – tämä on siis varsinaista täsmäkoulutusta burleskin saralla!

shangrilettes1showgirls_porkka
Kuvat © Tuomas Lairila  © Janne Porkka 

 

KONKRETIAA:

Esiintyvien ryhmien treenit ovat keskiviikko-iltaisin klo 17:30-19:00 (The Shangri-La Showgirls) sekä klo 19:00-20:30 (The Shangrilettes). 

Tunneilla treenataan ryhmänumeroiden lisäksi myös tanssitekniikkaa sekä tehdään erilaisia burleskin ilmaisullisia ja teatterillisia harjoitteita. Tuntisisältöön kuuluu myös jonkin verran lihaskuntoa ja kehonhuoltoa. Ryhmäläiset valmistelevat esiintymisasujaan sekä yhdessä että itsenäisesti; asujen materiaalikustannukset pyritään pitämään maltillisina ja ne ovat tyypillisesti väliltä 30-60€/lukukausi.

Syyskauden hinta on 280€ ja kevätkauden 385€. Lukukausimaksut voidaan maksaa erissä. Esiintyvien ryhmien jäsenet saavat lisäksi alennusta studiomme kausikorteista ja voivat siten osallistua tanssi- ja kehonhuoltotunneilla huokeampaan hintaan.


Kiinnostuitko? Haluaisitko treenata ja esiintyä osana hulvattoman hauskaa porukkaa? 
Ryhmämme ovat tällä hetkellä täynnä, mutta voit laittaa meille kirjallisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info@studioshangrila.fi, jossa kerrot itsestäsi, mahdollisesta burleski- ja muusta aiemmasta tanssiharrastukestasi, ja kerrot, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä ryhmiimme – otamme yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu! 
Liitä hakemukseen 2 kpl kuvaa itsestäsi (kasvo- ja kokovartalokuva, ei tarvitse olla studiolaatua)

_VKH2772The Shangri-La School of Showgirls: The Shangri-La Showgirls, the Shangrilettes sekä Tinker Bell ja TurrrboCherry lavalla Helsinki Burlesque Festivalilla Suomen suurimassa burleskiesityksessä maaliskuussa 2017.
(Kuva ©Bernhard Miettinen)