opekuva2017

Studio Shangri-La'ta pyörittävät kehonhuollon ja burleskin ammattilaiset. Ulrika Bachérilla ja Ruska Schönbergillä on molemmilla liikunta-alan koulutusta sekä pitkä kokemus burleskista niin esiintymisen kuin opettamisenkin saralta. He ovat Suomessa alansa uranuurtajia ja esiintyvät aktiivisesti sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Burleskin ja burleskitanssin kannalta on olennaista, että lajia opettavat toimivat aktiivisesti nimenomaan esittävän burleskin saralla ja sitä kautta voivat jakaa autenttista tietoa lajin eri osa-alueista. The Shangri-La School of Showgirlsissä burleskia opettavat BurleskInstituutin* valtuuttamat opettajat ja esiintyvät pitkän linjan kansainväliset ammattilaiset: The Ravishing Shangri-La Rubies (Turrrbocherry ja Tinker Bell; Ulrika Bachér ja Ruska Schönberg).

Studiolla vierailee myös muita burleskin ammattilaisia ja BurleskInstituutin opettajakuntaa opettamassa tiiviskursseja ja intensiiviworkshoppeja.

*) BurleskInstituutti
Suomen BurleskInstituutti on kotimaisen burleskiopetuksen kattojärjestö, joka järjestää laadukkaita, burleskin historiaa, perinteitä ja uutta aaltoa yhdistäviä työpajoja ja kursseja Helsingissä, Turussa, Tampereella sekä muualla Suomessa.


Ruska / Tinker Bell Studio Shangri-La

Ruska Schönberg / Tinker Bell on tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaaja sekä joogaopettaja, joka on opiskellut eri tanssi- ja taistelulajeja laajalla skaalalla koko ikänsä. Tinker aloitti burleskiesiintymisen vuonna 2008 ja opettamisen jo 2009, ja on ensimmäisinä Suomessa vetänyt viikoittaisia burleskitanssitunteja vuodesta 2011 alkaen ympäri pääkaupunkiseutua ja välillä sen ulkopuolellakin. Tinksu on kerännyt kiitosta ammattitaitoisesta, innostavasta, inspiroivasta ja humoristisesta opetustyylistään ja hän pyrkii lajista riippumatta koko ajan kehittämään osaamistaan entistä pidemmälle.

Sertifikaatit

 • Seasonal Yoga Teacher (Yoga Alliance RYT 200), Seasonal Yoga Teacher Training 2015
 • Tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaaja (Dance Fitness Professionals, EtnoFitness Academy 2012)

Koulutukset

 • Faskia ja Hermosto – Liike ja välineet  (Natural Bootcamp, 2018)
 • Fascial ideapäivä: toiminnallista liikkuvuusharjoittelua (FAF, 2017)
 • Ayurvedic Yoga Massage (Level 1), Ayurvedic Yoga Institute 2015

Ulrika / TurrrboCherry Studio Shangri-La

Ulrika Bachér / TurrrboCherry on klassinen mattopilatesopettaja jolla on voimistelu- ja kamppailulajitausta. Burleskilavoille Cherry astui ensimmäisten joukossa jo vuonna 2008 ja opettamisen hän aloitti vuonna 2009. Cherry on vuosien varrella pitänyt lukuisia erilaisia kursseja ja workshopeja ympäri Etelä-Suomea ja tutustuttanut laajan joukon ihmisiä burleskiin. Ulrika / Cherry on inspiroiva ja iloinen opettaja jolla on hyvä ihmistuntemus.

Ulrika pyrkii aktiivisesti käymään pilateksen jatkokoulutuksissa.
 

Sertifikaatit

 • Barre Move instructor training (Folkhälsan, 2017)
 • Peak Pilates® Advanced Mat Certified Instructor, 2016
 • Peak Pilates® Basic & Intermediate Mat Certified Instructor, 2015

Koulutukset

 • Peak Pilates Chair & Barrel Intensive I (2018)
 • Peak Pilates Chair & Barrel Intensive II (2018)
 • Peak Pilates: Post partum pilates workshop (2018)
 • Faskia ja Hermosto – Liike ja välineet  (Natural Bootcamp, 2018)
 • Fascial ideapäivä: toiminnallista liikkuvuusharjoittelua (FAF, 2017)
 • Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio -koulutus, 
  (Suomen Terveysliikuntainstituutti 2016)
 • FAF Foundation (Fitness Academy of Finland, 2014)

Polttariworkshoppeja ja tiiviskursseja meillä opettavat Ulrikan ja Ruskan lisäksi mm. burleskiartistit Lil' Nanet & Molly Moonstone.

Keskiviikon aamujoogaa sekä ilmajoogaa ohjaa joogaohjaaja (RYT 200 Hatha Vinyasa and Aerial yoga) Alessandra Sánchez Soto. Classes are held in English.