online-kollaasi-banner

 

Online-opetus

Voit osallistua studiomme tunteihin myös etänä – sykysyllä 2020 aloitimme ensimmäinen virtuaalikautemme oppilaille tarkoitetussa omassa Facebook ryhmässä, joka sai jatkoa kevätkaudelle 2021! Tämän lisäksi striimaamme somessa myös jooga- ja kehonhuoltotunteja Studio Shangri-La’n kehonhuoltoryhmässä. Osallistuminen vaatii Facebook-tilin lisäksi toimivan internetyhteyden sekä mobiililaitteen/tietokoneen.

Kaikki Online-tunnit löydät verkkokaupasta täältä: https://holvi.com/shop/studioshangrila/section/online-kurssit/

Burleskitunnit
Treenaa suomen ensimmäisessä varsinaisessa burleskikoulussa, vaikket olisikaan lähellä Helsinkiä – burleskikoulu Studio Shangri-La & the Shangri-La School of Showgirls’in kuluu nimittäin myös virtuaaliopetus!
Tunnit ohjaavat vuorotellen studion omistajat, Suomiburleskin pioneerit ja moni-osaajat Tinker Bell ja TurrrboCherry (Ruska Schönberg ja Ulrika Bachér) eli The Ravishing Shangri-La Rubies. Molemmat esiintyvät aktiivisesti kotikentällä ja kansainvälisesti, ja heillä on yli vuosikymmenen verran kokemusta burleskin opettamisesta.
Tuntien taso on avoin, ja niissä treenataan tekniikkaa ja ilmaisua, burleskitanssikoreografioita sekä burleksikokonaisuuksia rekvisiitan kanssa.
Tunnit streamataan suljetussa Facebook ryhmässä keskiviikkoisin 15:30-16:15. Pienet viikkokohtaiset muutokset aikataulussa mahdollisia. Tunnin voi katsoa milloin vain striimin jälkeen.
(Huom! Osallistuminnen vaatii Facebook tilin; olemme koeneet tämän toistaiseksi toimivimmaksi ratkaisuksi etä-opetukseen)
Yhden tunnin kesto on 45min. Sisältö on sama, kuin studiolla opetettavissa tunneissa.

Kevätkausi 2021 alkaa ke 13.1. Kauden kesto on 20 viikkoa. Kauden hinta on 200€. 
Kaikki tunnit jäävät katsottavaksi ryhmässä kauden loppuun (5.6.) saakka – voit siis liittyä mukaan myöhemminkin keväällä!
Kaudelle voi myös osallistua kaksi 10-viikon jaksoissa à 105€/jakso. Jakso 1. päättyy 17.3., ja tunnit voi katsoa 23.3. asti. Jakson 1. päätettyä, voi oppilas itse päättää, osallistuuko hän myös 2.jaksoon. HUOM! Osallistuminen 2. jaksoon edellyttää että oppilas on ensin ostanut jakso 1.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan verkkokaupan kautta, tai sähköpostitse (maksu laskulla) yhteystietojasi kera. Kun maksat verkkokaupan kautta, saat vahvistusviestissä myös linkin opetusryhmään.
Maksu onnistuu myös Smartum, Epassi, EazyBreak tai Endenred-Virike sovelluksien kautta – laita tässä tapauksessa meille sähköpostia, niin saamme sinut lisättyä opetusryhmään!

Lisäinfoa burleskista ja koulumme burleskiopetuksesta löydät Burleski & burleskitanssi-osiosta.
 

Jooga ja kehonhuoltotunnit

Studio Shangri-La'ssa joogataan online-treeninä Facebookissa torstaisin, sekä pidetään liikkuvuus & voimatreeni alkuviikosta joko maanantaisin tai tiistaisin!
Kaipaatko kotitoimiston vastapainoksi lempeää, kehon ja mielen lukkoja ja solmuja auki houkuttelevaa liikkumista? Siinä tapauksessa tämä online-kurssi on sinulle!

Tunnit striimataan oppilaille suunnatussa suljetussa ryhmässä. Joogatunti striimataan torstaisin klo.11:00, voima & liikkuvuustreeni hieman vaihtelevasti alkuviikkoisin. Tunnit ovat katsottavissa jälkeenpäin omien aikataulujesi mukaan! Voit siis liikkua kanssamme milloin vain, ja missä vain (kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys).

Kehonhuoltoryhmään jonne tunnit striimataan liitytään mukaan aina neljäksi viikoksi, tai kolmeksi kuuakudeksi kerrallaan. Ryhmään julkaisemme myös muita, pienempiä bonus-videoita kehonhuollon saralta.
Kehonhuoltoryhmän 4-viikon jäsenyys saat hintaan 32€, ja 3kk 90€.

Ilmoittautuminen Online kehonuoltotunneille tapahtuu suoraan verkkokaupan kautta, tai sähköpostitse (maksu laskulla) yhteystietojasi kera. Kun maksat verkkokaupan kautta, saat vahvistusviestissä myös linkin opetusryhmään. Maksu onnistuu myös Smartum, Epassi, EazyBreak tai Endenred-Virike sovelluksien kautta – laita tässä tapauksessa meille sähköpostia, niin saamme sinut lisättyä opetusryhmään!