online-kollaasi-banner

Online-opetus

Voit osallistua studiomme tunteihin myös etänä – olemme pitäneet etäopetusta nyt jo yli neljä vuotta!
Nyt löydät myös kahden kurssikerran mittaisen burleskin peruskurssimme verkosta!
Pandemia-aikana striimatut Online-Kehonhuoltotunnit ovat vielä katsottavissa omassa Facebookryhmässään, ja näiden katseluoikeuden voit ostaa kotitreeneiksi – joogaa, voima- ja liikkuvuusharjoittelua sekä ihania venytyksiä.

Kaikki Online-tunnit löydät verkkokaupasta täältä: https://holvi.com/shop/studioshangrila/section/online-kurssit/

Burleskitunnit
Treenaa Suomen ensimmäisessä varsinaisessa burleskikoulussa, vaikket olisi lähelläkään Helsinkiä – burleskikoulu Studio Shangri-La & the Shangri-La School of Showgirls’iin kuluu nimittäin myös virtuaaliopetus!

Burleskin Online Peruskurssin videot (2 kpl) ovat katsottavissa milloin vain verkkosivujemme kautta. Kursilla käydään läpi burleskin perusteet sekä burleskitanssin perusliikkeitä ja konsepteja seruaavasti:

  1. tunti: tutustuminen burleskiin – mikä burleski on, burleskitanssin perusteet ja peruskäsitteet, burleskille ominaiset liikkeet
  2. tunti: treenaamme burleskin elekieltä, yhdistämme liikkeet sarjoihin, sekä tanssimme pientä burleskitanssikoreografiaa

Tunteihin kuuluu myös burleskiin sopivaa kehollista lämmittelyä, sekä burleksiliikkeitä tukevaa kevyttä lihaskuntoharjoitteluosio, ja venyttelyä. Tuntia varten et tarvitse mitään rekvisiittaa kuin halutessasi jumppamatto, sekä omaa harjoitusta varten peilin tai muun heijastavan pinnan.

Videot ovat salasanan takaa. Oman salasanan saat, kun ostat tuntipaketin. Kurssin hinta on 40€.

Burleskin Online tanssikausi
Tunnit ohjaavat vuorotellen studion omistajat, suomiburleskin pioneerit ja moni-osaajat Tinker Bell ja TurrrboCherry (Ruska Schönberg ja Ulrika Bachér) eli The Ravishing Shangri-La Rubies. Molemmat esiintyvät aktiivisesti kotikentällä ja kansainvälisesti, ja heillä on jo 15 vuoden verran kokemusta burleskin opettamisesta.

Tuntien taso on avoin, ja niissä treenataan burleskitanssia ja ilmaisua, burleskitanssikoreografioita sekä burleskikokonaisuuksia rekvisiitan kanssa. Vasta-alkajana suosittelemme ja toivomme, että osallisut ensin myös meidän kahden kurssikerran mittaiseen burleskin online-peruskurssimme.

Kevätkaudesta 2024 alkaen emme enää striimaa tuntia, vaan lataamme  kauden aikana perjantaisin viikottain uuden tunnin Vimeoon, josta pääset katsomaan sitä silloin kun itsellesi sopii. Pidämme kauden osallistujille myös Facebook-keskusteluryhmää, jonne linkit tunneille ja niiden salasanat julkaistaan, ja jossa voi esittää kysymyksiä, tai muuten vain keskustella burleskiin liittyvistä aiheista kurssitovereiden kanssa. jos et käytä Faceookia, saat tuntien salasanat mailiisi.

Yhden tunnin kesto on 45min. Sisältö on pitkälti sama, kuin studiolla opetettavissa tunneissa.

Kevätkausi 2024 pidetään 9.2.- 24.5. Kauden kesto on 16 viikkoa. Kauden hinta on 190€.
Keskusteluryhmä pidetään auki kesäkuun saakka. tunnit ovat katsottavissa Vimeossa myös kauden jäkeenj. Voit siis liittyä mukaan myöhemminkin kevään aikana!
Kaudelle voi myös osallistua kahdessa 8-viikon jaksossa à 100€/jakso. Jakso 1. päättyy 29.3., ja 1. jaksolainen saa pysyä keskusteluryhmässä torstai 4.4. saakka.
Jakson 1. lopussa voi oppilas itse päättää, osallistuuko hän myös 2. jaksolle. HUOM! Osallistuminen 2. jaksolle edellyttää, että oppilas on ensin osallistunut jaksolle 1.

Vasta-alkajan kokonaisuus on 18 tuntia, sisältäen burleskin online peruskurssin. Hinta tälle kokonaisuudelle on 220€, tai 130€/ peruskurssi + jakso 1.

Myös edellisiin burleskin online-kausiin voit osallistua jälkeenpäin. Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Vimeo-katseluoikeuden myös edellisille tanssikausille!

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan verkkokaupan kautta, tai sähköpostitse (maksu laskulla, tai liikuntaedulla*) yhteystietojesi kera. Kun maksat verkkokaupan kautta, saat vahvistusviestissä myös linkin opetusryhmään / salasanan peruskurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
*) Maksu onnistuu myös Smartum, Epassi tai Endenred-Virike sovelluksien kautta – laita tässä tapauksessa meille sähköpostia, niin saamme sinut lisättyä opetusryhmään / lähetettyä salasanan!

Lisäinfoa burleskista ja koulumme burleskiopetuksesta löydät Burleski & burleskitanssi-osiosta.

Jooga ja kehonhuoltotunnit  / Kehonhuolto-Online videotallenteet
Kaipaatko kotitoimiston vastapainoksi lempeää, kehon ja mielen lukkoja ja solmuja auki houkuttelevaa liikkumista? Niin rauhoittavia joogahetkiä kuin hien pintaan nostavaa treeniä esimerkiksi lomien ajaksi? Siinä tapauksessa online-videoarkistomme on sinulle!

Kaikki vuoden 2021 striimitallenteet löytyvät suljetusta facebookryhmästä. Voit siis liikkua kanssamme milloin vain, ja missä vain (kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys).

Seasonal Yoga-tuntien lisäksi ryhmästä löytyy lihaskuntopainotteiset Voima & liikkuvuus-treenit. Treenien aikana parannellaan liikkuvuutta, ryhtiä ja vartalonhallintaa sekä vahvistetaan kehoa. Tunneilla tehdään erilaisia flowmaisia liikkuvuussarjoja, toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia, tai internvallitreeniä. Liikkeet voidaan suorittaa eri tasoilla, omaan liikkuvuutesi mukaan.

Yhden joogatunnin kesto on 60 min. Voima-& liikkuvuustreenin pituus vaihtelee 20-45min välillä.

Kehonhuoltoryhmään liittytään mukaan aina neljäksi viikoksi kerrallaan.
Kehonhuoltoryhmän 4-viikon jäsenyys saat hintaan 25€; pidemmät jaksot -20%.

Ilmoittautuminen Online-kehonuoltotunneille tapahtuu suoraan verkkokaupan kautta, tai sähköpostitse (maksu laskulla) yhteystietojesi kera. Opetusryhmän osoite on facebook.com/groups/shangrilakehonhuolto/ . Ryhmään pääsee sisään vasta, kun maksu on suoritettu. (Kun maksat verkkokaupan kautta, saat myös vahvistusviestissä suoralinkin opetusryhmään.) Maksu onnistuu myös Smartum, Epassi, EazyBreak tai Edenred-Virike sovelluksien kautta – laita tässä tapauksessa meille sähköpostia ostokuittisi kera!