online-kollaasi-banner

 

Online-opetus

Voit osallistua studiomme tunteihin myös etänä – sykysyllä 2020 aloitimme ensimmäinen burleskin virtuaalikautemme oppilaille tarkoitetussa omassa Facebook ryhmässä. Online-opetus on ollut toivottu, ja saa jatkoa edelleen syyskaudelle 2022! Tämän lisäksi striimaamme somessa myös jooga- ja kehonhuoltotunteja Studio Shangri-La’n kehonhuoltoryhmässä. Osallistuminen vaatii Facebook-tilin lisäksi toimivan internetyhteyden sekä mobiililaitteen/tietokoneen.

Kaikki Online-tunnit löydät verkkokaupasta täältä: https://holvi.com/shop/studioshangrila/section/online-kurssit/

Burleskitunnit
Treenaa suomen ensimmäisessä varsinaisessa burleskikoulussa, vaikket olisikaan lähellä Helsinkiä – burleskikoulu Studio Shangri-La & the Shangri-La School of Showgirls’in kuluu nimittäin myös virtuaaliopetus!
Tunnit ohjaavat vuorotellen studion omistajat, Suomiburleskin pioneerit ja moni-osaajat Tinker Bell ja TurrrboCherry (Ruska Schönberg ja Ulrika Bachér) eli The Ravishing Shangri-La Rubies. Molemmat esiintyvät aktiivisesti kotikentällä ja kansainvälisesti, ja heillä on yli vuosikymmenen verran kokemusta burleskin opettamisesta.

Tuntien taso on avoin, ja niissä treenataan tekniikkaa ja ilmaisua, burleskitanssikoreografioita sekä burleksikokonaisuuksia rekvisiitan kanssa. Voit osallistua tunneille myös vasta-alkajana – kauden alussa käymme kertauksena vanhoille oppilaille ja tietopakettina uusille läpi burleskitanssitekniikan perusteet ja yleisimmät liikkeet.

Tunnit streamataan suljetussa Facebook ryhmässä keskiviikkoisin 15:30-16:15 (pienet viikkokohtaiset muutokset aikataulussa mahdollisia – vko 38 tunti lähetetään eri ajakontana studion tanssimatkan takia). Striimitallenne jää ryhmään, ja tunnin voi katsoa milloin vain striimin jälkeen – voit siis osallistua opetukseen, vaikket seuraisitkaan striimiä realliajassa. Striimitallenne ladataan myös perjantain mennessä Vimeoon, jossa se on katsottavissa jälkeenpäin salasanalla.

Huom! Osallistuminnen livestriimiin vaatii siis Facebook tilin -olemme koeneet tämän toistaiseksi toimivimmaksi ratkaisuksi etä-opetukseen, mutta voit osallistua opetukseen myös ilman Facebook tiliä, jolloin saat itsellesi viikottaisen Vimeo-linkin ja salasanan.

Yhden tunnin kesto on 45min. Sisältö on pitkälti sama, kuin studiolla opetettavissa tunneissa.

Syyskausi 2022 pidetään 7.9 – 7.12. Kauden kesto on 14 viikkoa. Kauden hinta on 148€.
Kaikki tunnit jäävät katsottavaksi ryhmässä 31.12. saakka – voit siis liittyä mukaan myöhemminkin syksyn aikana!
Kaudelle voi myös osallistua kahdessa 7-viikon jaksoissa à 78€/jakso. Jakso 1. päättyy 19.10., ja tunnit voi 1-jaksolainen katsoa ja kommentoida striimiryhmässä 25.10. asti.
Jakson 1. päätettyä, voi oppilas itse päättää, osallistuuko hän myös 2.jaksoon. HUOM! Osallistuminen 2. jaksoon edellyttää että oppilas on ensin ostanut jakso 1.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan verkkokaupan kautta, tai sähköpostitse (maksu laskulla, tai liikuntaedulla*) yhteystietojasi kera. Kun maksat verkkokaupan kautta, saat vahvistusviestissä myös linkin opetusryhmään. Ilmoittautuminen on sitova.

*) Maksu onnistuu myös Smartum, Epassi, EazyBreak tai Endenred-Virike sovelluksien kautta – laita tässä tapauksessa meille sähköpostia, niin saamme sinut lisättyä opetusryhmään!

Lisäinfoa burleskista ja koulumme burleskiopetuksesta löydät Burleski & burleskitanssi-osiosta.
 

Jooga ja kehonhuoltotunnit  / Kehonhuolto-Online videotallenteet
Kaipaatko kotitoimiston vastapainoksi lempeää, kehon ja mielen lukkoja ja solmuja auki houkuttelevaa liikkumista? Niin rauhoittavia joogahetkiä kuin hien pintaan nostavaa treeniä esimerkiksi lomien ajaksi? Siinä tapauksessa online-videoarkistomme on sinulle!

Kaikki vuoden 2021 striimitallenteet löytyy oppilaille suunnatussa suljetussa Facebook-ryhmässä. Voit siis liikkua kanssamme milloin vain, ja missä vain (kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys).

Seasonal Yoga-tuntien lisäksi ryhmästä löytyy lihaskuntopainotteiset Voima & liikkuvuus-treenit. Treenien aikaa parannellaan liikkuvuutta, ryhtiä ja vartalonhallinta sekä vahvistetaan kehoa. Tunneilla tehdään erilaisia flow-maaisia liikkuvuussarjoja, toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia, tai internvallitreeniä. Liikkeet voidaan suorittaa eri tasoilla, omaan liikkuvuutesi mukaan. 

 Yhden joogatunnin kesto on 60 min. Voima-& liikkuvuustreenin pituus vaihtelee 20-45min välillä.

Kehonhuoltoryhmään liittytään mukaan aina neljäksi viikoksi kerrallaan. 
Kehonhuoltoryhmän 4-viikon jäsenyys saat hintaan 25€; pidemmät jaksot -20%.

Ilmoittautuminen Online kehonuoltotunneille tapahtuu suoraan verkkokaupan kautta, tai sähköpostitse (maksu laskulla) yhteystietojasi kera. Opetusryhmän osoite on facebook.com/groups/shangrilakehonhuolto/ . Ryhmään pääsee sisään vain, kun maksu on suoritettu. (Kun maksat verkkokaupan kautta, saat myös vahvistusviestissä suoralinkin opetusryhmään.) Maksu onnistuu myös Smartum, Epassi, EazyBreak tai Endenred-Virike sovelluksien kautta – laita tässä tapauksessa meille sähköpostia ostokuittisi kera!