online-kollaasi-banner

 

Online-opetus

Voit osallistua studiomme tunteihin myös etänä – syksyllä 2020 aloitimme ensimmäisen burleskin virtuaalikautemme oppilaille tarkoitetussa yksityisessä facebookryhmässä. Online-opetus on saanut hyvän vastaanoton ja saa jatkoa yhä kevätkaudelle 2023! Osallistuminen vaatii facebooktilin lisäksi toimivan internetyhteyden sekä mobiililaitteen/tietokoneen. Löydät myös verkkokaupasta pandemia-aikana striimatut Online-Kehonhuoltotunnit, joiden katseluoikeuden voit ostaa kotitreeneiksi – joogaa, voima- ja liikkuvuusharjoittelua sekä ihania venytyksiä. 

Kaikki Online-tunnit löydät verkkokaupasta täältä: https://holvi.com/shop/studioshangrila/section/online-kurssit/

Burleskitunnit
Treenaa Suomen ensimmäisessä varsinaisessa burleskikoulussa, vaikket olisi lähelläkään Helsinkiä – burleskikoulu Studio Shangri-La & the Shangri-La School of Showgirls'iin kuluu nimittäin myös virtuaaliopetus!
Tunnit ohjaavat vuorotellen studion omistajat, suomiburleskin pioneerit ja moni-osaajat Tinker Bell ja TurrrboCherry (Ruska Schönberg ja Ulrika Bachér) eli The Ravishing Shangri-La Rubies. Molemmat esiintyvät aktiivisesti kotikentällä ja kansainvälisesti, ja heillä on kohta 15 vuoden verran kokemusta burleskin opettamisesta.

Tuntien taso on avoin, ja niissä treenataan burleskitanssia ja ilmaisua, burleskitanssikoreografioita sekä burleskikokonaisuuksia rekvisiitan kanssa. Voit osallistua tunneille myös vasta-alkajana – kauden alussa käymme kertauksena vanhoille oppilaille ja tietopakettina uusille läpi burleskitanssitekniikan perusteet ja yleisimmät liikkeet.

Tunnit striimataan suljetussa facebookryhmässä keskiviikkoisin klo 15:30-16:15 (pienet viikkokohtaiset muutokset aikataulussa mahdollisia). Striimitallenne jää ryhmään, ja tunnin voi katsoa milloin vain striimin jälkeen – voit siis osallistua opetukseen, vaikket seuraisitkaan striimiä reaaliajassa. Striimitallenne ladataan myös perjantaihin mennessä Vimeoon, josta se on katsottavissa jälkeenpäin salasanalla.

Huom! Osallistuminnen livestriimiin vaatii siis facebooktilin -olemme kokeneet tämän toistaiseksi toimivimmaksi ratkaisuksi etä-opetukseen, mutta opetukseen on mahdollista osallistua myös ilman facebookia, jolloin saat itsellesi sähköpostitse viikottaisen Vimeo-linkin ja salasanan.

Yhden tunnin kesto on 45min. Sisältö on pitkälti sama, kuin studiolla opetettavissa tunneissa.

Kevätkausi 2023 pidetään 1.2.- 31.5. Kauden kesto on 18 viikkoa. Kauden hinta on 180€.
Kaikki tunnit jäävät katsottavaksi ryhmään 30.6. saakka – voit siis liittyä mukaan myöhemminkin kevään aikana!
Kaudelle voi myös osallistua kahdessa 9-viikon jaksossa à 100€/jakso. Jakso 1. päättyy 29.3., ja 1. jaksolainen voi katsoa ja kommentoida tunteja striimiryhmässä 4.4. asti.
Jakson 1. lopussa voi oppilas itse päättää, osallistuuko hän myös 2. jaksolle. HUOM! Osallistuminen 2. jaksolle edellyttää, että oppilas on ensin osallistunut jaksolle 1.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan verkkokaupan kautta, tai sähköpostitse (maksu laskulla, tai liikuntaedulla*) yhteystietojesi kera. Kun maksat verkkokaupan kautta, saat vahvistusviestissä myös linkin opetusryhmään. Ilmoittautuminen on sitova.

*) Maksu onnistuu myös Smartum, Epassi, EazyBreak tai Endenred-Virike sovelluksien kautta – laita tässä tapauksessa meille sähköpostia, niin saamme sinut lisättyä opetusryhmään!

Lisäinfoa burleskista ja koulumme burleskiopetuksesta löydät Burleski & burleskitanssi-osiosta.
 

Jooga ja kehonhuoltotunnit  / Kehonhuolto-Online videotallenteet
Kaipaatko kotitoimiston vastapainoksi lempeää, kehon ja mielen lukkoja ja solmuja auki houkuttelevaa liikkumista? Niin rauhoittavia joogahetkiä kuin hien pintaan nostavaa treeniä esimerkiksi lomien ajaksi? Siinä tapauksessa online-videoarkistomme on sinulle!

Kaikki vuoden 2021 striimitallenteet löytyvät suljetusta facebookryhmästä. Voit siis liikkua kanssamme milloin vain, ja missä vain (kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys).

Seasonal Yoga-tuntien lisäksi ryhmästä löytyy lihaskuntopainotteiset Voima & liikkuvuus-treenit. Treenien aikana parannellaan liikkuvuutta, ryhtiä ja vartalonhallintaa sekä vahvistetaan kehoa. Tunneilla tehdään erilaisia flowmaisia liikkuvuussarjoja, toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia, tai internvallitreeniä. Liikkeet voidaan suorittaa eri tasoilla, omaan liikkuvuutesi mukaan. 

 Yhden joogatunnin kesto on 60 min. Voima-& liikkuvuustreenin pituus vaihtelee 20-45min välillä.

Kehonhuoltoryhmään liittytään mukaan aina neljäksi viikoksi kerrallaan. 
Kehonhuoltoryhmän 4-viikon jäsenyys saat hintaan 25€; pidemmät jaksot -20%.

Ilmoittautuminen Online-kehonuoltotunneille tapahtuu suoraan verkkokaupan kautta, tai sähköpostitse (maksu laskulla) yhteystietojesi kera. Opetusryhmän osoite on facebook.com/groups/shangrilakehonhuolto/ . Ryhmään pääsee sisään vasta, kun maksu on suoritettu. (Kun maksat verkkokaupan kautta, saat myös vahvistusviestissä suoralinkin opetusryhmään.) Maksu onnistuu myös Smartum, Epassi, EazyBreak tai Edenred-Virike sovelluksien kautta – laita tässä tapauksessa meille sähköpostia ostokuittisi kera!