Tule mukaan tutustumaan laitepilatekseen ja Mve-tuolin käyttöön sunnuntaina 6.3. klo. 14:00-15:45! Introkurssilla tutustutaan rauhassa pilateksen perusperiatteisiin sekä tuolin turvalliseen käyttöön. Tuolilla työskentely on haastava, mutta palkitsevaa – ja myös hauskaa! Laitteessa on jousivastus. Harjoitukset tehdään istuen, maaten sekä seisten kaikissa suunnissa – kyseessä siis varsinainen kokovartalotreeni.  Tuolin kanssa treenaaminen vahvistaa kehoasi ja auttaa korjaaman vartalon epätasapainot.

Pilateslaitteet ovat olennainen osa pilates-menetelmää. Mve-tuoli (maximum versatile exercise) on Peak Pilates-valmistajan modernimpi versio Joseph Pilateksen klassiesta wunda/low chair-tuolista. Pilateksen matto- ja laitetyöskentely tukevat hyvin toisiaan, mutta voit hyvin osallistua kurssille ilman aiempaa kokemusta pilateksesta.
Kurssin hinta on 38€. Kurssi maksetaan etukäteen, ja kurssipaikka varmistuu maksun yhteydessä – klikkaa itsesi mukaan verkokaupan kautta: https://holvi.com/…/jooga-pilates-kehonhuoltokurssit/ , tai ilmoittaudu ja maksa kurssi suoraan studiomme varausjärjestelmästä.  Jos haluat maksaa kurssi liikuntaeduilla, teet niin oman etusi sovelluksen kautta, ja laitat meille sähköpostia perään info@studioshangrila.fi.

Tunnille tullaan normaaleissa liikuntavaatteissa. Voit olla paljain jaloin (pesethän jalat ennen tuntia), tai varvas-sukilla joissa on liukuesteet.