Lauantaina 4.6. olisi luvassa pari upeata erikoiskurssia: Aerial tricks-introkurssi, sekä rauhoittava ja lempeä Kesäillan Yin-joogatunti.

Aerial Tricks – introworkshopissa pääset nimen mukaisesti kokeilemaan alkeistason temppuja katosta roikkuvien kankaiden avulla – teemme liikkeitä ilmassa välineenä ilmajoogastakin tuttu hammock eli kangasluuppi. Kurssilla tehdään erilaisia staattisia asentoja niin istuen kuin seisten, ja edetään mahdollisiin pyörähdyksiin sekä ylösalaisin menoihin. 
Lisäinfoa löydät: Aerial Tricks

Rauhoittava ja palauttava kesäillan YIN on hidas ja lempeä harjoitus, matka oman kehon äärelle, olemisen tilaan. Harjoitus on mahdollisuus oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen, vastapaino niin aktiiviselle ja kiireiselle arjelle, kuin kesän vauhdikkaille ja valoisille energioille. Dynaamisen tekemisen sijaan viipyily yinjoogan pitkäkestoisissa asanoissa (3-5 min) suo mahdollisuuden kehon syvempien kerrosten (mm. sidekudoskalvot) stimuloimiseen, edistäen aineenvaihduntaa, tukien luonnollisen liikkuvuuden palauttelua, vapautellen kehon ja mielen jumeja ja lisäten kehon virtausta.
Lisäinfoa löydät: Kesäillan Yin

Kurssien vetäjänä toimii joogaohjaaja ja ilma-akrobaatti Riikka Pentinsaari.