kesakurssit2021

Ei ole kesää ilman Studio Shangri-La’n kesäkursseja! Luvassa on jälleen kesäkuussa tekniikkatiiviskurssi 'Burlesque Booster!' , sekä avoimen tason 'Summer Seduction' koreografia- ja ilmaisukurssi. Molemmista kursseista pidetään myös erillinen Online-versio, mikäli et itse pysty osallistumaan tunneille paikan päällä. Onlinekurssit vaativat Facebook tilin, sillä ne streamataan suljetussa Facebook ryhmissä, jonne ne jäävät katsottavaksi 7.7. saakka – verkkokursseihin voi siis liittyä mukaan myöhemmässäkin vaiheessa!

Burlesque Booster with TurrrboCherry
Studio-opetus: tiistait 8., 15. & 22.6 klo.18:00-19:15 TÄYNNÄ

Live stream: 8., 15. & 22.6 klo.16:15-17:15, kurssi katsottavissa 7.7. saakka

Summer Seduction : Boudoir with Tinker Bell
Studio-opetus: keskiviikot 9., 16. ja 23.6. klo.18:00-19:15TÄYNNÄ

Live stream: 9., 16. & 23.6 klo.16:15-17:15, kurssi katsottavissa 7.7. saakka

Yhden live-kurssin hinta on  62€ (3 x 75min), tai, mikäli vapaita paikkoja jää, 25€/ tunti.
Molemmat live-kurssit saat yhteishintaan 110€.

Online-kurssin hinta on 45€.
Molemmat Online-kurssit saat yhteishintaan 75€. 

Jos haluat osallistua yhdelle live-ja yhdelle onlinekurssille, saat Online-kurssista -15%. Ole tässä tapauksessa yhteydessä meihin, niin saat meiltä alennuksen.
Live-kursseille voi myös osallistua studion sarjakortilla, jolloin merkataan 1,5krt/ käynti.

Ilmoittautumiset sähköpostitse info@studioshangrila.fi, tai suoraan verkkokaupan kautta.
Yksittäisille tunneille voi kesäkuun puolella ilmoittautua varausjärjestelmän kautta, mikäli tilaa on.
Kurssit voi myös maksaa liikuntaeduilla; ole tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse.
HUOM! Studiolla järjestettäville kursseille otetaan max. 10 hlö!

Kurssit voit myös maksaa liikuntaeduilla (Smartum, Edenred/Virike, epassi, Eazybreak). Ole meihin tässä tapauksessa yhteydessä mailitse, niin saat ohjeet miten edetä!

Onlinekurssit vaativat facebooktilin, sillä ne striimataan suljetussa facebookryhmässä, jonne ne myös jäävät katsottavaksi 7.7. saakka – tunnit voit siis katsoa myös tallenteina oman aikataulusi mukaan, ja verkkokursseille voi liittyä mukaan myöhemmässäkin vaiheessa! Linkin Online-kurssin ryhmään saat maksun yhteydessä!
 

Burlesque Booster – burleskitanssitekniikan tiiviskurssi
Tule buustamaan burleskiosaamistasi! Haluatko saada perusteellinen aloitus burleskiharrastukseesi, tai hioa omaa osaamistasti? Painaako burleskiabstinenssi päälle pandemiatauon jälkeen?
Burlesque Booster on avoimen tason tiiviskurssi, jossa käydään läpi burleskille ominaiset liikkeet ja poseeraukset. Hiotaan ja viilataan tekniikka ja harjoitellaan liikkeiden yhdistämistä ja kerrostamista toisiinsa, ilmeikkyyttä unohtamatta – otetaan burleskin tapaan koko kehomme ja olemuksemme mukaan liikkumiseen! Treenaamme vartalon isolaatioita, kehon linjauksia ja liikkumisen herkulliset pienet detaljit. Jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaisesti joko oppien uutta tai viimeistellen omaa tekniikansa. Tunnin alussa teemme burleskitanssia tukevia lämmittely- ja lihaskuntoliikkeitä parantaen samalla omaa kehontuntemukstamme.
Voit osallistua kurssille kokonaisuutena tai yksittäisille kurssikerroille; jokaisella kerralla käydään kaikki osa-alueet läpi, mutta keskitymme viikoittaiseen omaan teemaan – poseeraukset, ryhti ja kävely (8.6.), bump n’ grind eli napakat aksentit ja pehmeästi pyörivä lantio (15.6.) ja villit ja hauskat shimmyt ja shaket (22.6.).

Pukeudu liikkumiseen sopiviin vaatteisiin (perus jumppavaatteet sopivat siis hyvin), ja tuo mukanasi juomapullo.
Voit tuoda tanssimiseen sopivat korkokengät mukaan, mutta olemme tunnilla myös paljain jaloin.

Ohjaajana toimii toinen Studio Shangri-La'n perustajista, burleskin konkari TurrrboCherry TurrrboCherry! TurrrboCherry on kansainvälisesti esiintyvä burleskiartisti, joka on alusta saakka ollut mukana esittämässä ja kehittämässä burleskia massamme, sekä opettamassa lajia suomalaisille. TurrrboCherry on myös klassinen pilatesopettaja, joka on tottunut ohjaamaan ja auttamaan erilaisia kehoja.
 

Summer Seduction: Boudoir – burleksin koreografia- & ilmaisukurssi
Päivän (toivottavasti) paahtavasta auringosta siirrymme illan tullen viileään varjoon mutta yhtä kuumiin tunnelmiin Summer Seduction-burleskikurssilla TinkerBellin kanssa!
Kurssilla opettelemme pienen viettelevän burleskikoreografian, jossa tulemme leikkimään rekvisiitan kanssa boudoir-tunnelmissa, ja teemme erilaisia ilmaisuharjoituksia. Tunneilla lämmitellään tekniikka- ja kehontuntemustreenillä. Halutessasi pääset kurssin lopussa kokeilemaan myös tasseleita.

Kurssin taso on avoin – mukaan voit siis tulla niin ensikertalaisena kuin burleskitanssin kokeneena harrastajana! Osallistujat työskentelevät kurssilla oman kokemustasonsa mukaan.

Mukaan kurssille tarvitset liikuntaan sopivia vaatteita, esim. toppi ja shortsit. Tanssia voit paljain jaloin tai korkokengissä. Rekvisiittana tarvitset aamutakin/kimonon, sekä puuhkan. Studiolta löytyy lainapuuhkoja. Ota mukaan juomapullo.

Ohjaajana toimii toinen Studio Shangri-La'n perustajista, burleskin konkari Tinker Bell! Tinker on tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaaja ja joogaopettaja, sekä burleskin kotimaan kärkinimiä ja ns. ensimmäistä aaltoa jo vuodesta 2008. Hänen pohjatietonsa monen lajin tanssitekniikasta yhdistyvät vankkaan osaamiseen kehonhuollon saralla. Tinker Bell on kansainvälisesti esiintyvä burleskiartisti ja ensimmäisiä burleskia & burleskitanssia maassamme opettaneita esiintyjiä. Olet pätevissä ja asiantuntevissa käsissä!
 Huom! Ilmoittautumiset ovat sitoutuvat. Erikoiskurssien poissaoloja ei korvata ellei näin poikkeukselliseti erikseen sovita, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.