MissAcrolicious-TimoJakola-27

Mahtavat Maanantait –  tanssin, burleskin ja kehonhuollon tiiviskurssisarja!

Maanantait ovat tästä lähtien mahtavia, sillä Shangri-La'ssa käynnistetään viikko ihanasti eri burleskin osa-alueiden sekä muiden tanssilajien 2-4 viikon mittaisilla tiiviskursseilla!
Maanantainkurssien kellonaika on 19:00-20:15 (ellei muuta erikseen mainita).

Syksyn 2018 aikataulu: 

SPAGAATTIKOULU – Lempeästi kohti spagaattia! Opettajana TurrrboCherry
Venyttely- ja liikkuvuuskurssi 3.9., 1.10., 5.11., 3.12.; 4×75 min, 70€. 

Joka kuun 1. maanantai kokoonnumme Studio Shangri-La'n kotoisaan tanssisaliin venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti. Kurssiin kuuluu kotiläksyjä ja säännöllinen omatoiminen treeni, jotta voisit saavuttaa tavoitteesi.

Siihen, miten nopeasti pääsee spagaattiin vaikuttaa moni asia, kuten oma liikkuvuus, tapa treenata ja oma liikuntahistoria. Jotkut pääsevät spagaattiin muutaman venyttelykerran jälkeen, toiselle siihen menee puoli vuotta tai enemmän. 

Vaikka keskitymme takareisiin, lonkankoukistajiin ja alaselän venytyksiin, käsittelemme kehoa kokonaisvaltaisesti.  Spagaattikoulun bonuksena lisäät lihaskalvojen liikkuvuutta sekä kehität notkeutta ja ryhtiä! Lisäliikkuvuudella arkielämä sekä muu treeni sujuu sulavammin ja kabareepotkusi nousevat korkeammalle! Tämä voi tietysti olla myös ensisijainen tavoitteesi, ja unelma spagaattiin pääsystä kirsikkana muffinsin päällä.

Kurssille voit osallistua liikkuvuudesta tai liikkumattomuudestasi huolimatta. Kurssille voivat osallistua myös ne, jotka olivat kevään spagaattikoulussa.

Palautetta aiemmista Spagaattikoulu-kursseista:
"Tunneilla oli aina positiivinen ja hauska meininki! Olin yllättynyt siitä miten oma liikkuvuus lisääntyi huomattavasti jo ensimmäisen kerran jälkeen. Tunnit olivat monipuolisia ja opettavaisia; jokaiselle löytyi oman kehon rajoihin sopivia venytyksiä ja harjoitteita, jotka olivat myös helposti toteutettavissa kotona. Suosittelen kyllä kaikille!"

"Tunnit olivat vauhdikkaampia, mitä en spagaattikoululta odottanut. Kaikkia liikkeitä ja harjoituksia pystyi tekemään oman joustavuuden/joustamattomuuden mukaan. Tätä lisää!"
 

"Positiivinen ja kannustava ilmapiiri. Laadukasta ja asiantuntevaa opetusta, tarvittaessa opettajalta saa vaihtoehtoisia liikkeitä. Ei vaatimuksia ennakko-osaamisen tai harjoittelun suhteen. Harmi kun oli vain kerran kuussa. Odotan innolla jatkoa, jotta pääsisin taas harjoittelun ja kotitehtävien pariin."

Kurssin ohjaa pilatesohjaaja ja burleskiesiintyjä Ulrika / TurrrboCherry.
 

Sssnakecharmers' Sssecrets – ohjaajana Laura Luna
Tribal Fusion-tanssitekniikkakurssi 10., 17., 24.9.; 3 x 75 min, 55€

Tribal Fusion-artisti ja tanssinopettaja Laura Luna tulee Studio Shangri-La'han jakamaan muutamia tribaltanssijoiden tarkoin vartioituja mystisiä salaisuuksia. Tule perehtymään Tribal Fusionin kiehtovaan maailmaan ja oppimaan niksejä ja tekniikkaa, joiden avulla voit tuoda muhkeaa lisäpotkua yksinkertaisiinkin perusliikkeisiin. Teematuntien ohjelmaan on valikoitu tanssitekniikkaa ja aiheita, jotka ovat helposti pienin variaatioin sovellettavissa omaan tanssilaijiisi, vaikka burleskinkin liikekieleen.

Pohjatietoja kummastakaan lajista et tälle kurssille tarvitse, tervetuloa siis rohkeasti tutustumaan ja kurkkimaan käärmeenlumoojan maagiseen matka-arkkuun! 

 

Acrotease! Helppoa akrobatiaa burleskimautsteilla – 15.10. 1x90min, 37€,  ohjaajana Miss Acrolicious
Tässä pajassa teemme lihaksia vahvistavia tasapaino ja voimaliikkeitä jotka auttavat sinua nostamaan esityksesi uudelle tasolle. Käymme läpi perusvenytyksiä, joilla saadaan lisää liikkuvuutta ja liikelaajuutta tanssiin esim. korkeisiin jalanheittoihin ja pehmeisiin eteen taivutuksiin. Tutustumme myös lattiatyöskentelyyn akrobatiaa tehokeinona käyttäen. Ei kannata säikähtää sanaa akrobatia, sillä kaikki liikkeet tehdään lattian tasolla turvallisesti ohjaajan opastuksella. Liikkeinä mm. Olkapäiden yli rullaus ja kuinka nousta sieltä tyylikkäästi ylös, niskaseisonta, ja käydään läpi turvallisia harjoitteita aloittaa päälläseisonnan harjoittelu, kokeilemme myös antaa painoa käsien varaan eli käymme läpi käsilläseisonnan harjoittelun aloittamiseen avustavia harjoitteita.

Päälle joustavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullo mukaan. Korkkarit myös mukaan. Pääasiassa harjoitteet tehdään avojaloin, mutta osa myös kengät jalassa.

Miss Acrolicious on Kuopiolainen sirkustaiteilija ja -opettaja sekä burleskiesiintyjä joka luotsaa Kuopio Burlesque:ta. Miss Acrolicious on BurleskInstituutin opettaja, ja hän on esiintynyt m.m. Burlesquen Hall of Famessa Best Debut-kategoriassa.

Miss Acroliciouksen kuva: Timo JakolaSitovat ilmoittautumiset kursseille info@studioshangrila.fi. Kurssit ovat ostettavissa myös verkkokaupastamme

Kursseille voi osallistua joko kokonaisuutena tai erillisinä tanssitunteina. Tuntien kesto, jollei muuta mainita, on 75 min ja yhden opetuskerran hinta erikseen maksettuna on 20€. Sarja- ja anytimekorteilla voi myös osallistua opetukseen, jolloin sarjakortista merkataan yksi 60 min tunti käytetyksi.
Erikoiskurssien poissaoloja ei korvata, ja maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

HUOM! Kurssit ovat avoimia kaikille.

< takaisin erikoiskursseihin