burleskiopetus_sukat_fb

 

Mahtavat Maanantait –  tanssin lyhytkurssisarja!

Maanantait ovat tästä lähtien mahtavia, sillä Shangri-La'ssa käynnistetään viikko ihanasti eri burleskin osa-alueiden sekä muiden tanssilajien 2-3 viikon mittaisilla tiiviskursseilla!

Kevään 2018 aikataulu: (päivittyy vielä tammikuun aikana) 

SPAGAATTIKOULU – Lempeästi kohti spagaattia! Opettajana TurrrboCherry
Venyttely- ja liikkuvuuskurssi 5.2., 5.3., 9.4., 7.4; 4×75 min, 70€. 

Joka kuun 1. maanantai helmikuusta alkaen* kokoonnumme Studio Shangri-La’n kotoisaan tanssisaliin venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti.
Kurssiin kuuluu kotiläksyjä ja säännöllinen omatoiminen treeni jotta voisit saavuttaa tavoitteesi.

Siihen, miten nopeasti pääsee spagaattiin vaikuttaa moni asia, kuten oma liikkuvuus, tapa treenata ja oma liikuntahistoria. Jotkut pääsevät spagaattiin muutaman venyttelykerran jälkeen, toiselle siihen menee puoli vuotta tai enemmän. 

Vaikka keskitymme takareisiin, lonkankoukistajiin ja alaselän venytyksiin, käsittelemme kehoa kokonaisvaltaisesti.  Spagaattikoulun bonuksena lisät lihaskalvojen liikkuvuutta sekä kehität notkeutta ja ryhtiä! Lisäliikkuvuudella arkielämä sekä muu treeni sujuu sulavammin ja kabareepotkusi nousevat korkeammalle! Tämä voi tietysti olla myös ensisijainen tavoitteesi, ja unelma spagaattiin pääsystä kirsikkana muffinsin päällä.

Kurssin ohjaa pilatesohjaaja ja burleskiesiintyjä Ulrika / TurrrboCherry.
*) poikkeuksena huhtikuu, jolloin treenaamme kuukauden toisena maanantaina pääsiäisen takia.
 

URBAN TRIBE PLAYSHOP – mausteinen katutanssikeitos, opettajana Ruska Schönberg/Tinker Bell
12.2, 26.2. , 12.3. klo 19-20.15;  3 x 75min, 55€

Mahtavissa Maanantaissa fiilistellään lopputalven ajan Urban Triben tunnelmissa! Playshopissa inspiroidutaan monenmoisesta katutanssilajista ja poimitaan mausteiksi vaikutteita ympäri maailmaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi soca, reggaetón, dancehall, ndombolo tai salsa? Tällä tunnilla pääpaino on omassa rennossa meiningissä ja tanssin ilossa, joskin toki tanssitekniikkaakin sivutaan: tunnit sisältävät sekä "zumbamaisen" osuuden, että vähän koreografioidumpaa tekemistä. Lopuksi tietysti perinpohjaista lihashuoltoa ja venyttelyä. 

Urban Tribe Playshop sopii kaikille perusterveille liikkujille lähtötasosta huolimatta. Huomaathan, että koreografiat saattavat sisältää hyppyjä ja lattiatekniikkaa.
 

LIQUID GODDESS – tanssin tekniikkakurssi, opettajana Pepper Sparkles
19. & 26.3.; 2 x 75 min, 38 € 

Oletko haaveillut tanssissasi lentävän pehmeistä ja hurmaavista käsistä? Tai entäpä voimakkaan terävistä liikkeistä? Näillä Mahtavien Maanantaiden tunneilla pääset harjoittelemaan isolaatiotekniikoita, joilla opit löytämään juuri ne lihakset, joita tarvitaan yksittäiseen liikkeeseen; näinollen vapautat muut lihakset suorittamaan muita liikkeitä (kyllä, samanaikaisesti!) Samalla kehität siis aivojen kykyä hallita montaa yhtäaikaista liikettä (esimerkiksi vaikka käveleminen plus shimmy plus käsiliikkeet plus ilmeet!).

Tämä kurssi sopii kaikenlaisille tanssitaustoille ja tanssijoille!

Ensimmäisenä kurssipäivänä 19.3. keskitytään enemmän käsiliiketekniikan perusteisiin, joten on suositeltavaa osallistua joko sille tai sitten molemmille kurssikerroille.

Sonnustaudu mukaviin vaatteisiin joissa pystyt liikkumaan ja kuitenkin hahmottamaan kehon liikkeitä; voit kietoa lantoille huivin. Ota mukaan myös juomapullo, tullaan hikoilemaan jonkin verran!

Kurssin opettaa studiomme vieraileva opettaja Pepper Sparkles jonka burleski ammentaa vahvasti Tribal Fusion-vatsatanssin tekniikasta ja estetiikasta.
 


Sitoutuvat ilmoittautumiset kursseille info@studioshangrila.fi. Kurssit ovat ostettavissa myös verkkokaupastamme

Kursseille voi osallistua joko kokonaisuutena tai erillisinä tanssitunteina. Tuntien kesto, jollei muuta mainita, on 75 min ja yhden opetuskerran hinta erikseen maksettuna on 20€. Sarja- ja anytimekorteilla voi myös osallistua opetukseen, jolloin sarjakortista merkataan yksi 60min tunti käytetyksi.
Erikoiskurssien poissaoloja ei korvata, ja maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

HUOM! Kurssit ovat avoimia kaikille.

< takaisin erikoiskursseihin