puuhkaopetus

Mahtavat Maanantait –  tanssin, burleskin ja kehonhuollon tiiviskurssisarja!

Maanantait ovat tästä lähtien mahtavia, sillä Shangri-La'ssa käynnistetään viikko ihanasti eri burleskin osa-alueiden sekä muiden tanssilajien 2-4 viikon mittaisilla tiiviskursseilla!
Maanantainkurssien kellonaika on 19:00-20:15 (ellei muuta erikseen mainita).

Syksyn 2018 aikataulu: 

HEELS – Korkokenkäkävelyn salat! opettajina TurrrboCherry & Tinker Bell
26.11. klo19:00-20:30; 1×90 min, 32€

Korkkaa juhlakausi korkkareissa Studio Shangri-La'n korkokenkäkävelyn maanantaispesiaalilla! Opi niksit ja kikat soljuvan pehmeästä askelluksesta koroissa ja siitä kuinka kannat itsesi kauniisti ja ryhdikkäästi. Käymme myös läpi muutamia tanssiaskelia, mutta aivan varsinaisesti keskitymme silti erilaisiin kävelyihin ja tottakai myös poseerauksiin. Kenenkään ei enää tarvitse tuntea oloaan epävarmaksi koroissa tämän kurssin jälkeen! Eikä meillä tietenkään ole ikä- tai sukupuolirajoitteita tälle(kään) kurssille, eli rohkeasti vaan mukaan!

Ota mukaasi omat kengät, vaatteet, joissa helposti pystyt liikkumaan ja hahmottamaan kehon suuntia, ja leikkimielisyyttä.

Kurssin ohjaavat studion perustajat ja burleskikonkarit TurrrboCherry & Tinker Bell, jotka roudaavat, kiipeävät tikkaille, ja juoksevat bussin kiinni koroissa.
Kurssin voit myös maksaa sarjakortilla, jolloin kortista merkataan 2 kertaa käytetyksi.
 

SPAGAATTIKOULU – Lempeästi kohti spagaattia! Opettajana TurrrboCherry 
Venyttely- ja liikkuvuuskurssi 3.9., 1.10., 5.11., 3.12.; 4×75 min, 70€. 

Joka kuun 1. maanantai kokoonnumme Studio Shangri-La'n kotoisaan tanssisaliin venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti. Kurssiin kuuluu kotiläksyjä ja säännöllinen omatoiminen treeni, jotta voisit saavuttaa tavoitteesi.
Kauden viimeisille tunneille voi tulla mukaan, vaikkei olisi osallistunut ensimmäisiin tunteihin. Voit tällöin varata paikkasi varausjärjestelmästä, jossa näet vapaina olevien paikkojen määrän.

Siihen, miten nopeasti pääsee spagaattiin vaikuttaa moni asia, kuten oma liikkuvuus, tapa treenata ja oma liikuntahistoria. Jotkut pääsevät spagaattiin muutaman venyttelykerran jälkeen, toiselle siihen menee puoli vuotta tai enemmän. 

Vaikka keskitymme takareisiin, lonkankoukistajiin ja alaselän venytyksiin, käsittelemme kehoa kokonaisvaltaisesti.  Spagaattikoulun bonuksena lisäät lihaskalvojen liikkuvuutta sekä kehität notkeutta ja ryhtiä! Lisäliikkuvuudella arkielämä sekä muu treeni sujuu sulavammin ja kabareepotkusi nousevat korkeammalle! Tämä voi tietysti olla myös ensisijainen tavoitteesi, ja unelma spagaattiin pääsystä kirsikkana muffinsin päällä.

Kurssille voit osallistua liikkuvuudesta tai liikkumattomuudestasi huolimatta. Kurssille voivat osallistua myös ne, jotka olivat kevään spagaattikoulussa.

Palautetta aiemmista Spagaattikoulu-kursseista:
"Tunneilla oli aina positiivinen ja hauska meininki! Olin yllättynyt siitä miten oma liikkuvuus lisääntyi huomattavasti jo ensimmäisen kerran jälkeen. Tunnit olivat monipuolisia ja opettavaisia; jokaiselle löytyi oman kehon rajoihin sopivia venytyksiä ja harjoitteita, jotka olivat myös helposti toteutettavissa kotona. Suosittelen kyllä kaikille!"

"Tunnit olivat vauhdikkaampia, mitä en spagaattikoululta odottanut. Kaikkia liikkeitä ja harjoituksia pystyi tekemään oman joustavuuden/joustamattomuuden mukaan. Tätä lisää!"
 

"Positiivinen ja kannustava ilmapiiri. Laadukasta ja asiantuntevaa opetusta, tarvittaessa opettajalta saa vaihtoehtoisia liikkeitä. Ei vaatimuksia ennakko-osaamisen tai harjoittelun suhteen. Harmi kun oli vain kerran kuussa. Odotan innolla jatkoa, jotta pääsisin taas harjoittelun ja kotitehtävien pariin."

Kurssin ohjaa pilatesohjaaja ja burleskiesiintyjä Ulrika / TurrrboCherry.
 


Sitovat ilmoittautumiset kursseille info@studioshangrila.fi. Kurssit ovat ostettavissa myös verkkokaupastamme

Kursseille voi osallistua joko kokonaisuutena tai erillisinä tanssitunteina. Tuntien kesto, jollei muuta mainita, on 75 min ja yhden opetuskerran hinta erikseen maksettuna on 20€, jollei muuta mainita. Sarja- ja anytimekorteilla voi myös osallistua opetukseen, jolloin sarjakortista merkataan joko yksi tai kaksi kertaa käytetyksi kurssita riippuen.
Erikoiskurssien poissaoloja ei korvata, ja maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

HUOM! Kurssit ovat avoimia kaikille.

< takaisin erikoiskursseihin