burleskiopetus_sukat_fb

 

Mahtavat Maanantait –  burleskin lyhytkurssisarja!

Maanantait ovat tästä lähtien mahtavia, sillä Shangri-La'ssa käynnistetään viikko ihanasti eri burleskin osa-alueiden 2-3 viikon mittaisilla tiiviskursseilla!

Talvi-kevät 2017 aikataulu on seuraava (lisäyksiä täydennetään kevään aikana) :

Gigi Praline: Burleskitanssin alkeisintensiivi
9. – 16.1.2017, klo 18:00-19:15; 2x75min, 38€

 

Merilei Mandelin & Riikka Husso (Mood For Hoop): Flirty Hoop
23. – 30.1. klo 18:00-19:15; 2x75min, 38€

Alkuvuoden tiiviskurssina tarjoamme burleskista kiinnostuneille erityisesti räätälöidyn täsmäkurssin vannetanssin kiehtovaan maailmaan, tietysti sillä burleskitwistillä.

Molly Moonstone: Booty Deluxe
6. -13.2. klo 18:00-19:15; 2x75min, 38€

Booty Deluxe kurssi pitää sisällään paljon takapuolen sheikkausta, floorwork'ia ja bump n' grindia sekoitettuna twerkkauksen elementteihin!
 

Laura Luna: Ssssnake Charmer's Ssssecrets
20-27.2. klo 18:00-19:15; 2x75min, 38€

Tribal Fusion-artisti ja tanssinopettaja Laura Luna tulee jakamaan burleskiharrastajille muutamia tribaltanssijoiden tarkoin vartioituja mystisiä salaisuuksia.
 

Helsinki Burlesque Festival erikois-super-maanantai: Perle Noire & Ophelia Flame
6.3 18:00 – 21:15, 3x 60min à 30€/tunti

Burleskin supertähdet, Yhdysvaltalaiset Perle Noire sekä Ophelia Flame vierailevat studiolla 6.3! Opetuskieli englanti.
Tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta et halua jäädä paitsi!
 

Lady Laverna: Take the Stage!
27.3 – 10.4, klo 18:00-19:15; 3x75min, 55 €

Workshop-sarja, jossa kanavoit sisäisen voimasi ja muutat sen näyttämöläsnäoloksi!

Burleskilavalla sinulla on käytettävissäsi vain joitakin minuutteja yleisösi kanssa, joten haluat ehdottomasti saada kaiken niistä irti. Tämä työpaja antaa sinulle tarvittavat työkalut valjastaaksesi sisäisen voimasi ja hyödyntääksesi sitä käytännössä tehdäksesi kannanoton näyttämöllä. Työpaja sisältää yksinkertaisia ryhmäharjoituksia, jotka pohjautuvat ammatilliseen näyttelijätyöhön. Leikillisen fyysisen liikunnan kautta keskitytään myös luomaan positiivista ja itseluottamuksellista energiaa kehoon. Osallistujat saavat myös mahdollisuuden valita haluavatko he kokeilla vasta oppimiaan taitoja ryhmän edessä.
 

Lola vanilla / Bent van der Bleu: GLITTER IMPRO 101 – improvisaatiota burleski- ja dragartisteille
22.5 , 29.5, 5.6, klo 18:00-19:15; 3x75min, 55 €

Bent van der Bleun a.k.a Lola Vanillan energiset esitykset pohjautuvat usein pitkälti improvisaatioon, ja tiukemman rakenteenkin numeroissa on hänellä yleensä tietoista tilaa improvisaatiolle. Nyt sinäkin pääset osaksi kymmenvuotisen esiintyjäuran, taiteen maisterin tutkinnon ja draamakasvatuksen opintojen kerryttämistä vinkeistä!

Bentin/Lolan vetämällä kolmen maanantaina lyhytkurssilla tutustutaan improvisaatioon ja sen käyttöön nimenomaan burleskin ja dragin yhteydessä. Harjoituksilla tutkitaan improa niin numeron kehittelyn apuvälineenä kuin osana lopullisia esityksiä. Kurssi on suunnattu lavalle aikoville, aloitteleville tai jo jonkin aikaa esiintyneille drag- ja burleskitaiteilijoille jotka haluavat tutustua improvisaation mahdollisuuksiin tai saada varmuutta yllättävistä lavatilanteista selviämiseen.
HUOM! Voit siis osallistua vaikka sinulla ei vielä olisi esiintymiskokemusta.

Käymme erilaisin yksilö- ja ryhmäharjoituksin läpi niin tarinallisen impron kuin liikeimprovisaation mahdollisuuksia. Kolmen kerran kokonaisuus on rakennettu jatkumoksi, ja ilmoittautumisissa etusijalla huomioidaan kaikkiin kertoihin osallistuvat. Mikäli kurssilla on tilaa, myös vain yksittäisille kerroille pääsevät ovat tervetulleita.

Opetuskielinä tarpeen mukaan suomi ja/tai englanti.
 


Ilmoittautumiset kursseille info@studioshangrila.fi. Kurssit ovat ostettavia myös verkkokaupastamme

Kursseille voi osallistua joko kokonaisuutena tai erillisinä tanssitunteina. Tuntien kesto, jollei muuta mainita, on 75 min ja yhden opetuskerran hinta erikseen maksettuna on 20€. Sarja- ja anytimekorteilla voi myös osallistua opetukseen, jolloin sarjakortista merkataan yksi 60min tunti käytetyksi.

HUOM! Kurssit ovat avoimia kaikille.

< takaisin erikoiskursseihin