puuhkaopetus

Mahtavat Maanantait –  tanssin, burleskin ja kehonhuollon tiiviskurssisarja!

Maanantait ovat tästä lähtien mahtavia, sillä Shangri-La'ssa käynnistetään viikko ihanasti eri burleskin osa-alueiden sekä muiden tanssilajien 2-4 viikon mittaisilla tiiviskursseilla!
Maanantainkurssien kellonaika on 19:00-20:15 (ellei muuta erikseen mainita).

Kevään 2019 aikataulu: 
TWERK! with Emmi's dance 7.1. klo 18:30-20:00; 1 x 90 min 32€
Korkataan Shangri-La'n kevätkausi ja kinkun-sulatus kausi heiluttamalla kinkkuja- siis, kankkujamme mahtavan Emmin kanssa!

Twerk Twerkkaus eli “twerk” juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut osaksi nykypäivän tanssityylejä. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita muista tanssilajeista, kuten dancehallista ja reggaetonista, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa. Twerkkaukselle ominaista liikekieltä on lantion erilaiset aksentit, pakaroiden hyllyttely sekä voimakas asenne.

Emmi Heimola on tanssija ja tanssinopettaja, joka ohjaa useita täyteen myytyjä tanssitunteja sekä workshopeja viikoittain. Emmin erikoisalaa ovat reggaeton, twerk, commercial dance sekä näiden lajien erilaiset fuusiot. Hänen tuntiensa suuri vetovoima syntyy varmasta ja ammattitaitoisesta opetuksesta, vauhdikkaista koreografioista, rankasta treenistä sekä Emmin valloittavasta persoonasta. Opettajana Emmi on vaativa ja puskee oppilaansa parhaimpiin suorituksiin huumoria ja hauskanpitoa unohtamatta. Vankkaa esiintymiskokemusta Emmille on karttunut erilaisista klubitapahtumista, messuista ja kilpailuista. Hän on ollut taustatanssijana artisteilla, kuten Juno, JVG, Tippa-T sekä Mäkki. Emmi valmentaa myös omaa showryhmää, joka on esiintynyt mm. koripallojoukkue Helsinki Seagullsin kotipeleissä.

Varaa mukaan polvisuojat sekä vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua. Juomapullo mukaan. Jos et omista polvisuojia, voit ottaa esim. säärystimet, tai pidemmät housut, jotka voit taittaa/rullaa polvien päälle.

Mikäli maksat tämän kurssin sarjakortilla, merkataan tästä kaksi kert aa käytetyksi.
 

Burlesque Bootcamp, burleskin tanssitekniikkakurssi. Opettajana Tinker Bell
14. & 21.1. ; 2 x 75 min, 38€ / kertamaksulla 20€ / kerta

Brush up on your technique! Tammikuussa polkaistaan kausi käyntiin burleskin tekniikkakurssilla ja siivotaan sulaviksi bumpit, grindit, shimmyt ja shaket. Ja vähän muutakin!

Tämä sopii niin vasta-alkajalle, lajia jo entuudestaan harrastavalle kuin kokeneemmallekin konkarille; saat näppärässä paketissa perustekniikat haltuun ja hiottua niin askeleita kuin tanssiasentoakin. Tunti sisältää liikkumista lattian poikki sekä lattiatason harjoituksia. Varustaudu tanssiin soveltuvalla asulla josta helposti hahmotat kehon suunnat; voit tanssia joko paljain jaloin, pehmeissä tossuissa tai tanssiin sopivissa koroissa.

Bootcampin ohjaa toinen studiomme omistajista ja perustajista, burleskiesiintyjä, -opettaja ja -tuottaja Tinker Bell – "75% kansainvälistä supervoimaa, 15% glitteriä ja 10% kofeiinia".
 

SPAGAATTIKOULU XPRESS– Lempeästi kohti spagaattia! Opettajana TurrrboCherry 
Venyttely-ja liikkuvuuskurssi –  4., 11.& 18.2.; 3 x 75 min, 55€ tai kertamaksulla 20€/kerta

Kolmena talvisena maanantaina kokoonnutaan Studio Shangri-La'n kotoisaan tanssisaliin venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti. 

Vaikka keskitymme takareisiin, lonkankoukistajiin ja alaselän venytyksiin, käsittelemme kehoa kokonaisvaltaisesti.  Spagaattikoulun bonuksena lisäät lihaskalvojen liikkuvuutta sekä kehität notkeutta ja ryhtiä! Lisäliikkuvuudella arkielämä sekä muu treeni sujuu sulavammin ja kabareepotkusi nousevat korkeammalle! Tämä voi tietysti olla myös ensisijainen tavoitteesi, ja unelma spagaattiin pääsystä kirsikkana muffinsin päällä.

​Siihen, miten nopeasti pääsee spagaattiin vaikuttaa moni asia, kuten oma liikkuvuus, tapa treenata ja oma liikuntahistoria. Jotkut pääsevät spagaattiin muutaman venyttelykerran jälkeen, toiselle siihen menee puoli vuotta tai enemmän.  Kurssille voit osallistua liikkuvuudesta tai liikkumattomuudestasi huolimatta. Kurssille voivat osallistua myös ne, jotka olivat kevään spagaattikoulussa.

Palautetta aiemmista Spagaattikoulu-kursseista:
"Tunneilla oli aina positiivinen ja hauska meininki! Olin yllättynyt siitä miten oma liikkuvuus lisääntyi huomattavasti jo ensimmäisen kerran jälkeen. Tunnit olivat monipuolisia ja opettavaisia; jokaiselle löytyi oman kehon rajoihin sopivia venytyksiä ja harjoitteita, jotka olivat myös helposti toteutettavissa kotona. Suosittelen kyllä kaikille!"

"Tunnit olivat vauhdikkaampia, mitä en spagaattikoululta odottanut. Kaikkia liikkeitä ja harjoituksia pystyi tekemään oman joustavuuden/joustamattomuuden mukaan. Tätä lisää!"
 

"Positiivinen ja kannustava ilmapiiri. Laadukasta ja asiantuntevaa opetusta, tarvittaessa opettajalta saa vaihtoehtoisia liikkeitä. Ei vaatimuksia ennakko-osaamisen tai harjoittelun suhteen. Harmi kun oli vain kerran kuussa. Odotan innolla jatkoa, jotta pääsisin taas harjoittelun ja kotitehtävien pariin."

Kurssin ohjaa pilatesohjaaja ja burleskiesiintyjä Ulrika / TurrrboCherry.

 

Charleston! Ohjaajana Ansa Ikoni
Tanssikurssi 4., 11.& 18.3.; 3 x 75 min, 55€ tai kertamaksulla 20€/kerta

Charlestonin kulta-aika sijoittuu 1920-luvulle ja sitä pidetään usein kaikkien rock- ja swing-tanssien äitinä. Se on alunperin afro-amerikkalaisten työläisten kehittämä tanssi, joka kuitenkin Broadwayhin päästyään tunnetaan helpommin valkoisten naisten paheellisena seurapiiritanssina kieltolain aikaan. Mahtavassa maanantaissa opetellaan muutama koreografia ja tutustutaan charlestonin perusaskeleeseen, sekä lajin perustekniikkaan. 
 

Ansa Ikonilla on vahva ja laaja tanssitausta, baletista hiphoppiin ja stepistä dance halliin. Ansa on tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaaja ja rakastaa koreografioiden tekemistä, nauttien myös niiden opettamisesta. Ansassa on tarttuvaa hyväntuulisuutta, hänen tunneillaan on aina turvallinen ja innostava ilmapiiri. Charlestoniin hän on tutustunut vuonna 2011 ja parhaillaan hän mieltynyt Jazz Rootsiin, joka on Charlestonista polveutunut soolotanssi. Esiintymislavoilla hänet on nähty ensimmäisen kerran burleskin parissa 2011 Lucy & Vivian-duossa. Hän on yksi Helsinki Shake It! Burlesque Club-burleskiklubien tuottajista ja esiintyjistä.
 

Tunnit sopivat hyvin aloittelijoille, kuin myös jo kertausta hakeville. 
Mukaan kannattaa ottaa kengät, joissa on liukkaat pohjat, myös sukat käyvät hyvin.
 


Sitovat ilmoittautumiset kursseille info@studioshangrila.fi. Kurssit ovat ostettavissa myös verkkokaupastamme

Kursseille voi osallistua joko kokonaisuutena tai erillisinä tanssitunteina. Tuntien kesto, jollei muuta mainita, on 75 min ja yhden opetuskerran hinta erikseen maksettuna on 20€, jollei muuta mainita. Sarja- ja anytimekorteilla voi myös osallistua opetukseen, jolloin sarjakortista merkataan joko yksi tai kaksi kertaa käytetyksi kurssita riippuen.
Erikoiskurssien poissaoloja ei korvata, ja maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

HUOM! Kurssit ovat avoimia kaikille.

< takaisin erikoiskursseihin