burleskiopetus_sukat_fb

 

Mahtavat Maanantait –  tanssin lyhytkurssisarja!

Maanantait ovat tästä lähtien mahtavia, sillä Shangri-La'ssa käynnistetään viikko ihanasti eri burleskin osa-alueiden sekä muiden tanssilajien 2-3 viikon mittaisilla tiiviskursseilla!

Kevään 2018 aikataulu: 

SPAGAATTIKOULU – Lempeästi kohti spagaattia! Opettajana TurrrboCherry
Venyttely- ja liikkuvuuskurssi 5.2., 5.3., 9.4., 7.4; 4×75 min, 70€. 

Joka kuun 1. maanantai helmikuusta alkaen* kokoonnumme Studio Shangri-La’n kotoisaan tanssisaliin venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti.
Kurssiin kuuluu kotiläksyjä ja säännöllinen omatoiminen treeni jotta voisit saavuttaa tavoitteesi.

Siihen, miten nopeasti pääsee spagaattiin vaikuttaa moni asia, kuten oma liikkuvuus, tapa treenata ja oma liikuntahistoria. Jotkut pääsevät spagaattiin muutaman venyttelykerran jälkeen, toiselle siihen menee puoli vuotta tai enemmän. 

Vaikka keskitymme takareisiin, lonkankoukistajiin ja alaselän venytyksiin, käsittelemme kehoa kokonaisvaltaisesti.  Spagaattikoulun bonuksena lisät lihaskalvojen liikkuvuutta sekä kehität notkeutta ja ryhtiä! Lisäliikkuvuudella arkielämä sekä muu treeni sujuu sulavammin ja kabareepotkusi nousevat korkeammalle! Tämä voi tietysti olla myös ensisijainen tavoitteesi, ja unelma spagaattiin pääsystä kirsikkana muffinsin päällä.

Kurssin ohjaa pilatesohjaaja ja burleskiesiintyjä Ulrika / TurrrboCherry.
*) poikkeuksena huhtikuu, jolloin treenaamme kuukauden toisena maanantaina pääsiäisen takia.
 

KESÄ 2018:

Spagaattikoulu Express – 4., 11. & 18.6.; 3 x 75min, 55€ 
Kevään suositulle ja loppuunmyydylle liikkuvuuskurssille tulee alkukesästä jatkoa hieman tiivimpänä pakettina – kolmena peräkkäisenä maanantaina kokoonnumme venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti!

Tällä kurssilla pääset kokeilemaan eri tapoja venytellä, ja saat hyviä ideoita ja vinkkejä omatoimiseen treenaamiseen kesän ajaksi.
Kurssin ohjaa pilatesohjaaja ja burleskiesiintyjä Ulrika / TurrrboCherry.
 


Sitoutuvat ilmoittautumiset kursseille info@studioshangrila.fi. Kurssit ovat ostettavissa myös verkkokaupastamme

Kursseille voi osallistua joko kokonaisuutena tai erillisinä tanssitunteina. Tuntien kesto, jollei muuta mainita, on 75 min ja yhden opetuskerran hinta erikseen maksettuna on 20€. Sarja- ja anytimekorteilla voi myös osallistua opetukseen, jolloin sarjakortista merkataan yksi 60min tunti käytetyksi.
Erikoiskurssien poissaoloja ei korvata, ja maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

HUOM! Kurssit ovat avoimia kaikille.

< takaisin erikoiskursseihin