Burleskitanssikoulu Studio Shangri-La:n kesä aiataulut
Studio Shangri-La'n alkukesän tiiviskurssit 2020

Ei ole kesää ilman Studio Shangri-La’n kesäkursseja! Luvassa on jälleen kesäkuussa avoimen tason 'Summer Seduction' koreografia- ja ilmaisukurssi, sekä tekniikkatiiviskurssi 'Shapin’ Things Up!' Molemmista kursseista pidetään myös erillinen virtuaaliversio, mikäli et itse pysty osallistumaan tunneille paikan päällä. Virtuaalikurssit vaativat Facebook tilin, sillä ne streamataan suljetussa Facebook ryhmissä, jonne ne jäävät katsottavaksi 20.7. saakka. Virtuaalikursseihin voi siis liittyä mukaan myöhemmässäkin vaiheessa.

Kesäkurssien lisäksi Studio Shangri-La Online ryhmään striimataan neljä tuntia (Seasinal Yoga, BarreMove, burleskitanssi, burleski) viikossa 25.6. saakka, sekä heinäkussa kaksi tuntia viikossa (Seasonal Yoga, Barre Move). Kaikki vanhat tunnit ovat katsottavissa ryhmässä. Onlinen jäsenyys maksaa 25€/ 2 vko, sekä 40€ koko heinäkuusta. Onlinessa jo treenaava jäsen voi heinäkuun alkaessa Heinäkuun paketin ostamisen myötä siirtää mahdollista jäljellä olevaa treeniakaa kahden viikon jaksosta elokuun puolelle. Online-tuotteet löydät verkkokaupasta:
Online-jäsenyys: 2 vko
Online-jäsenhyys: heinäkuu

 

Shapin' Things Up – tekniikkakurssi
Tiistait  9.6., 16.6. & 23.6. klo 18:00-19:15; 3 x 75 min
ja
Burleskin ONLINE-tekniikkakurssi
Live-stream maanantaisin 8., 15. ja 22.6  klo. 16-17; 3 x 60 min. Kurssi katsottavissa 20.7. asti.

Suosittu tekniikkatiivari tulee taas! Tule hiomaan osaamistasi tai saamaan napakka ja perusteellinen aloitus burleskin tanssilliseen puoleen. 
Lähdemme perusteista ja viemme ne pidemmälle – myös jo pidemmälle ehtineet saavat varmasti uuden näkökulman tekemiseen ja paljon uusia välineitä työkalupakkiin. Joka kurssikerralla on oma kantava teemansa, jonka perusteet käydään läpi tunnin alussa, vieden sitten tekniikoita pidemmälle ja kerrostaen niitä liikkeeseen ja askeleihin. Tuntiin sisältyy lämmittelyä joogan ja fascial-treenin hengessä – opettelemme “liu'uttamaan” faskioita eli lihaskalvoja optimoiden liikelaajuutta, notkeutta ja voimaa; tekniikoiden kerrostamista liikkeessä lattian poikki, sekä perusteelliset loppuvenyttelyt.
Kurssin ohjaa Tinker Bell (Ruska Schönberg).

KURSSIN SISÄLTÖ:
1. kurssikerta: "RUMBLIN' WALK"
Matka, ei päämäärä. Mistä minne, ja miten? Perehdymme eri kävelyihin ja askelluksiin, suuntiin ja tasoihin, tilan käyttöön ja tekemisen suhteuttamiseen tilan kokoon nähden; leikimme liikkeen koolla ja tempolla ja varioimme sitä eri tyyleillä. Jollet tule kengissä, ota sukat tälle kurssikerralle!

2.kurssikerta: "IT'S A LOW DOWN THING"
Lantion alueen isolaatiot ja aksentit ovat burleskissa vähän niinkuin hyvät bassolinjat musiikissa – jos ne puuttuvat, sen huomaa. Hiomme siis pehmeitä sulavia grindeja, ärhäköitä bumpeja ja vauhdikkaita twistejä, ja etsimme juuri näissä liikkeissä työskenteleviä lihasryhmiä. Ja toki käydään läpi myös lantion shimmyt, shaket ja wigglet!

3. kurssikerta:“BOOM CHICKA BOOM"
Rintakehän ja hartianseudun alue on yleensä se eniten jumissa oleva, mutta tällä kurssikerralla pistetään siihen liikettä. Aistilliset rintakehän isolaatiot sekä napakat bumpit ja popit lähtevät löytymään oikeiden lihasten hallinnalla. Lisäksi opetellaan hartiashimmyä ja näitä kaikkia kerrostetaan muihin burleskin perusmuuveihin. Varaudu hikoilemaan!

Varaudu pyyhkeellä ja vesipullolla ja sonnustaudu liikkumiseen sopiviin vaatteisiin, joista  helposti on hahmotettavissa kehon suunnat; ota myös mukaan tanssimiseen sopivat korot, jos sinulta löytyy. (Toki myös paljain jaloin/sukissa voi tulla.)


Summer Seduction burleskikurssi
Keskiviikot 10., 17. & 24.6 klo.18:00-19:15
ja
Burleskin ONLINE ilmaisu-ja koreografiakurssi
Live-stream torstaisin 11., 18. ja 252.6  klo. 15-16; 3 x 60 min. Kurssi katsottavissa 20.7. asti.

 

Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls present: kesäinen burleskin koreografia-ja ilmaisukurssi Summer Seduction!
Päivän (toivottavasti) paahtavasta auringosta siirrymme illan tullen viileään varjoon mutta yhtä kuumiin tunnelmiin Summer Seduction-burleskikurssilla!

Kurssilla opettelemme pienen viettelevän burleskikoreografian, jossa myös tulemme leikkimään rekvisiitan kanssa, ja teemme erilaisia ilmaisuharjoituksia. Tunneilla lämmitellään tekniikka- ja kehontuntemustreenillä. Mikäli otat kurssia studiolla, pääset halutessasi kurssin lopussa kokeilemaan myös tasseleita. 

Kurssin taso on avoin – mukaan voit siis tulla niin ensikertalaisena kuin burleskitanssin kokeneena harrastajana! Osallistujat työskentelevät kurssilla oman kokemustasonsa mukaan.
Kurssin ohjaa TurrrboCherry (Ulrika Bachér).

Sonnustaudu liikkumiseen sopiviin vaatteisiin, joista  helposti on hahmotettavissa kehon suunnat; ota myös mukaan tanssimiseen sopivat korot, jos sinulta löytyy. Paljain jaloin voi myös olla.

 


Studion kurssit: 
Yhden kurssin hinta on 58€ ( 3 x 75 min).  
Molemmat kesäkurssit saat yhteishintaan 90€ ( 6 x 75min).
Kurssit löydät verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/studioshangrila/section/erikoiskurssit/

Osallistujamaksimi 15 hlöä.

Online kurssit:
Yhden online-kurssin hinta on 45€ (3 x 60min).
Molemmat kurssit saat yhteishintaan 75€.
Kurssit löydät verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/studioshangrila/section/online-kurssit/
Linkin Facebook ryhmään löydät ostokuitistasi.

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset yhteystietojasi kera info@studioshangrila.fi (maksu laskulla, epassilla tai Smartum saldolla) tai verkkokaupan kautta, jolloin erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Verkkokaupasta ostettu kurssi/ ilmoittautumisen yhteydessä kirjoitettu lasku on ostopäätös, emmekä peru myytyjä ostoksia studion kursseille kuin lääkärintodistusta vastaan. Online-kurssimaksuja ei palauteta. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta palautetaan maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.