15844465_1761898787470254_4741392511880100174_o

Coaching for Come-Hither Comedy

Jatkamme keväällä 2022 jo 15. kaudella suosittua kurssiamme – -niin burlesque-, boylesque- kuin queerlesque-esiintyjätkin kaikki lämpimästi tervetuloa! Tältä kurssilta on moni jo soolo-uraansa menestyksekkäästi aloitteleva burleskitähtönen ja showponi saanut hyvän ponnistusalustan!

The Shangri-La School of Showgirls presents: Burleskivalmennus "Coaching for Come-Hither Comedy"
Coaching-opetus on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka kevätkaudella 2022 koostuu viidestä lähiopetuskerrasta – joista yksi on intensiiviviikonloppu – sekä kotitehtävistä, tähdäten mahdolliseen esiintymiseen esimerkiksi lukuisten burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Mikäli oppilas saa numeronsa valmiiksi, aneetaan kurssiln osallistujille mahdollisuus esiintyä Under the Mistle Tease- joulushowssa (syyskausi) tai The Shangri-La Summer Showssa (kevätkauden oppilaat).

Kurssin hinta on 205€ joka kattaa 5 lähiopetusjaksoa. Jos osallistut duona/pienryhmänä jonkun kanssa on hinta teille kummallekin 185€. 
Yhden opetuskerran kesto on 2-2,5h riippuen opetusryhmän kokoonpanosta.
Kevään 2022 päivämäärät ovat:
La 19.2.  13:00-15:00 / 15:30
La 12.3. 13:00-15:00 / 15:30
La 9. & Su 10.4. 13:00-15:00
La 14.5. 13:00 – 15:00 / 15:30

Pääpaino tällä kurssilla on sooloissa sekä duonumeroissa, toki pienryhmätkin tervetulleita. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. MYÖS VASTA-ALKAJAT TERVETULOA! Et tarvitse mitään kokemusta burleskista ennen tätä. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa. Opit valitsemaan sopivan musiikin, miksaamaan sen, rakentamaan koreografiaa, dramaturgiaa ja asua sekä tekemään itsellesi sopivat tasselit; saat timanttista informaatiota lavaläsnäolosta, sykähdyttävistä sisääntuloista ja mieleenpainuvista poistumisista, siitä miten esiintymisasu burleskissa eroaa "tavallisesta" vaatteesta, miten sitä kannattaa lähteä rakentamaan ja kuinka se poistuu yltä. Opit löytämään juuri sinulle sopivan tavan lähteä purkamaan tätä kimmeltävää lankavyyhteä, joka kantaa nimeä burleski. Boylesque- ja queerlesque-artistit ovat luonnollisesti mitä lämpimimmin tervetulleita! Lähiopetusjaksot sisältävät luentomaisempia osuuksia sekä käytännön harjoituksia ja niiden välillä työstät itse numeroasi eteenpäin. Myös puolivalmiita kyhäelmiä voidaan tuoda näytettäviksi ja pohtia yhdessä eteenpäin, saat siis kullanarvoista "esiintymiskokemusta" ennen sitä varsinaista yleisön eteen menoa. Jokaista esiintyjää avustetaan hänen henkilökohtaisen esiintymiskokemuksensa mukaisesti, eli vaikka sinulla jo lavakokemusta entuudestaan olisi, voit kohdella kurssia “master classina” josta varmasti saat huolellista viilausta numerosi työstämiseen.

Oppilalle annetaan mahdollisuus esittää valmista numeroaan Under the Mistle Tease- joulushow'ssa, tai The Shangri-La Summer Show-kevätnäytkösessä.
Mikäli numero ei valmistu kauden aikana, on esiintyminen mahdollista siirtää seuraavaan kauteen show'hun, mahdollisesti siinä tapauksessa vaatien muutama yksityisunti päättyneen kurssin lisäksi. 

Kurssin vetävät studion omistajakaksikko The Ravishing Shangri-La Rubies eli Tinker Bell ja TurrrboCherry; suomiburleskin veteraanit ja timantinkovat tekijät, joiden kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä lavoista ja tuotannoista takaa opetuksen ammattimaisen tason. 

Palautetta edelliskausien kurssilaisilta:
“Kurssi on ollut mukava ja hyödyllinen. Tärkeintä on ollut kurssin vetäjiltä, mutta myös ryhmäläisiltä, saatu palaute ja kannustus. Lisäksi kurssilta on tullut neuvoja ja ideoita omaan esitykseen ja burleskihahmon luomiseen. Improharjoituksiin heittäytyminen on lisännyt itseluottamusta ja rohkeutta esiintymiseen. Inspiroiva kurssi! “

“Kurssi motivoi numeron valmistamiseen ja antaa käyttökelpoisia eväitä omaa numeroa ajatellen. Ryhmän henki on kannustava ja hyväksyvä.“

“Parasta antia on ollut palaute. Sitä saadessaan on mielellään tehnyt kotiläksynsä ja treeninsä.”

“Koin pienimuotoisen henkisen vapautumisen kurssin aikana ja tuntui, että jokin lukko sisällä alkoi pikkuhiljaa avautumaan.”

“Parasta kurssilla on ollut mahtava ryhmähenki ja mahdollisuus kysyä aivan mitä tahansa maan ja taivaan välillä. Koreografian koostaminen olisi varmasti ollut paljon kivisempi ja yksinäisempi polku ilman tätä kurssia.”


Ilmoittautuminen sähköpostitse (maksu laskulla) yhteystietojasi kera info@studioshangrila.fi, TAI verkkokaupan kautta:
https://tinyurl.com/burleskivalmennus2022

Mikäli osallistut duo/ryhmä-numerolla tulee ilmoittautuminen tehdä sähköpostitse; erillistä duo-tuotetta ei verkkokaupassa ole.

Kurssille otetaan max 10 henkilöä(/esitystä). Jollet pysty osallistumaan jollekin lähiopetusjaksoista voimme tarvittaessa järjestää *yhden* korvaavan tapaamisen. Huomiothan, että kurssille ilmoittauduttuasi olet itse vastuussa pääsemisistäsi, emmekä kykene korvaamaan enempää kuin yhden pois jääneen kurssikerran. Kurssimaksu suoritetaan kokonaisuudessaan eikä siitä palauteta osia, vaikkei osallistuja pääsisikään jokaiselle kerralle. Siinä tapauksessa että uusi poikkeustila astuisi voimaan, voidaan kurssin valmennuskerrat osittain pitää myös verkkovalmennuksena. 

Asutko kaukana, eikä ole mahdollisuutta osallistua opetukseen? Vai osallistutko pandemian takia mieluiten etänä?
Kurssiin voi osallistua osittan, tai kokonaisuudessaan myös etänä, videopuheluiden avulla!
Meidän kautta on myös mahdollista saada erillistä, yksilöllistä burleskivalmennusta verkon kautta, joko yksittäisenä kertana tai sarjana. Ota yhteyttä info@studioshangrila.fi!

You are also able to join the coaching-class in English! Du kan även delta på svenska!


< takaisin erikoiskursseihin