burlesque1

BURLESQUE DELUXE 50+

Burlesque Deluxe 50+ on keväällä 2023 tauolla!

Studiomme burleskikursseihin voit aina osallistua riippumatta iästäsi, mutta välilä pieni eksklusiivisuus on luksusta: Burlesque Deluxe on kurssi, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole!

Tälle kurssille toivotamme lämpimästi tervetulleeksi SINUT, 50+ nainen. Lavoilla esitettävässä burleskissa ei (no, täysi-ikäisyyden rajapyykin jälkeen) ikärajoja ole, ja tällä hetkellä enemmän tai vähemmän aktiivisesti esiintyy sellaisia burleskiartisteja, jotka ovat olleet lavoilla jo 1960-luvulla. Burleskin maailmaan mahtuu kaiken näköistä, kokoista ja ikäistä ihmistä, mutta tällä kertaa halusimme pistää pystyyn kurssin, jolle ei se nuorempi polvi edes pääse; kokeilukurssin sellaisille ihanille naisille, jotka ovat itsensä mittaisia ja viihtyvät itsessään, tai haluavat opetella viihtymään. Siihenkin nimittäin on burleski oiva työkalu, joskus puolivahingossa tosin!

Studiomme viihtyisät, valoisat ja tunnelmalliset tilat toimivat oivana kehyksenä tälle (vaikka ensimmäisellekin!) löytöretkelle burleskin värikkääseen, humoristiseen ja karnevalistiseen maailmaan.

Kurssilla käydään läpi burleskin historiaa ja nykypäivää; tanssin perustekniikoita (shimmy’n’shake, bump ja grind), poseerauksia, muutamia improvisaatioharjoituksia, ”teasen” eli (burleskille kovin ominaisen) kiusoittelun saloja riisumalla m.m. pitkiä hansikkaita ja teemme hauskoja koreografiakokonaisuuksia. Mikäli ryhmässä on kiinnostusta, on ryhmän kokoonpanolla mahdollista päästä lavalle esittämään harjoittelemansa koreografiaa studiomme jokavuotisella The Shangri-La Summer Show:lla.

SINULLA EI TARVITSE OLLA:

– tanssitaustaa, esiintymistaustaa, kokemusta burleskista millään lailla, hyvää kuntoa, korkokenkiä, korsetteja, koreita tai mitenkään muutenkaan ihmeellisiä vaatteita;

SINULLA VOI OLLA, HALUTESSASI:

– jotain edellä mainituista, jos tulee esimerkiksi tarve tälläytyä ja pukeutua normaalia fiinimmin (ja edelleen voit myös tulla vaikka jumppavaatteissa!);

SEN SIJAAN ON HYÖTYÄ SIITÄ, JOS OTAT MUKAASI:

– vaatteet, joissa mukavasti pystyt liikkumaan ja joissa viihdyt ja tunnet itsesi kauniiksi, kengät, joissa pystyt kävelemään ja ehkä ottamaan muutaman tanssiaskeleenkin, huumorintajua, pilkettä silmäkulmaan.

Kurssille voit osallistua kokonaisuutena ( 4 kurssikertaa yhteensä 100€) , tai ensimmäiselle kurssikerralle yksittäisenä kurssina (à 28€).

Jos olet osallistunut Deluxeen aiemmin, ja haluat jättää ensimmäisen kerran väliin, voit osallistua maalis-, huhti-, ja toukokuun kerroille yhteishintaan 75€.

Voit ilmoittautua sähköpostitse, tai verkkokaupan kautta.

Ilmoittautumiset yhteystietojasi kera sähköpostitse, maksu laskulla tai liikuntaeduilla: info@studioshangrila.fi

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta: https://holvi.com/shop/studioshangrila/section/erikoiskurssit/

Kurssille otetaan min. 4 ja max 12 osallistujaa. Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen ja se palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan osallistumisen estyessä. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta palautetaan suoritetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.

P.S. Jos et vielä ihan täytä kurssin ala-ikärajaa, mutta korvantauksesi ovat jo ehtineet kuivua… saat toki ilmoittautua kurssille silti! 😉

P.P.S.: Vi pratar också svenska

< takaisin erikoiskursseihin