101

BURLESQUE 101 – BURLESKIN ALKEISINTENSIIVI

Pe 18.2.2022 klo 18:00-19:45, 1 x 105min, 50€ 

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Tai olet aloittamassa harrastusta, ja haluat siihen hyvän "boostin"? Yleisesti kiinnostunut burleskista, ja haluat lisäinfoa? Tai ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Tai haluat vain viettää hauskan illan! Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

Kurssin aikana käymme läpi burleskin historiaa sekä varsinaisen burleskin ja harrastelijan burleskitanssin eroja, klassisen burleskin perusliikkeitä (bump'n'grind, shimmy & shake). Harjoittelemme poseerausta ja teemme helppoa koreografiaa. Perehdymme myös viehkeään teaseen ja katsomme miten lähtee yltä hansikas, pitkät sukat ja rintaliivit. Ja tietenkin tustutumme myös tasselien ihmeelliseen maailmaan!

Kurssin jälkeen pystyt helposti osallistumaan esim. studiomme burleskitanssin alkeistunneille tai burleskitunneille.

Varaudu ottamalla mukaasi korolliset kengät, joissa voit helposti ja mukavasti kävellä ja tanssia (jätä korkeimmat platformit siis suosiolla kotiin!). Voit myös olla paljain jaloin. Vaatteeksi tanssiasu, jossa helposti voit liikkua ja hahmottaa kehon suuntia; perus liikuntavaatetus, kuten toppi ja shortsit sopii oikein hyvin asuksi. Teeman mukaan saa toki sonnustautua mielen mukaan – tärkeintä on , että tunnet olosi mukavaksi! Omat pitkät hansikkaat ja liivisukat ovat myös hyvä lisä mutta pärjäät hyvin ilmankin; studiolla meillä on hansikkaita ja sukkia lainaksi kursissin ajaksi. Kurssilla on myös mahdollisuus kokeilla tasseleita. Jos arastelet alastomuuden kanssa, voit ottaa tuplarintsikat tai pukea ekstrarintaliivit topin päälle tease-osion ajaksi. Niin, ja sitten tarvitset leikkimieltä ja pilkkeen silmäkulmaan!

Kurssin ohjaa vuorotellen studion perustajat, ja Suomi-burleksin uranuurtajat ja pitkän linjan esiintyjät TurrrboCherry (Ulrika Bachér) tai Tinker Bell (Ruska Schönberg).
Tammikuun 2022 kurssin ohjaa TurrrboCherry.

Suositus ikäraja kurssille on 18v. Ylä-ikärajaa ei ole!
Avaamme studion ovet 15min ennen kurssin alkua. Tervetuloa mukaan burleskin maailmaan!

Ilmoittautuminen sähköpostitse (maksu laskulla) yhteystietojasi kera: info@studioshangrila.fi
Tai verkkokaupan kautta: BURLESQUE 101
Voit myös ilmoittautua ja maksaa suoraan varausjärjestelmämme kautta!

Kurssipaikkasi vahvistuu, kun kurssimaksu on hoidettu. Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovat, eikä kurssimaksua palauteta osallistujan poissaolon takia muuten kuin lääkärintodistuksella. Oman paikan voi myydä eteenpäin mikäli itse olisikin estynyt tulemaan. Kurssille otetaan max 15 hlöä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 3. Jos kurssi peruuntuu/keskeytyy järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

 

< takaisin erikoiskursseihin