glitter-rubiet

BURLESQUE 101 – BURLESKIN ALKEISINTENSIIVI

Seuraava 101: Pe 11.1.2019 klo 18:00-19:45 / 50€ – TÄYNNÄ!

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Tai haluat vain viettää hauskan illan? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

Illan aikana käymme läpi burleskin historiaa sekä varsinaisen burleskin ja harrastelijan burleskitanssin eroja, klassisen burleskin perusliikkeitä (bump'n'grind, shimmy & shake). Harjoittelemme poseerausta ja teemme helppoa koreografiaa. Perehdymme myös viehkeään teaseen ja katsomme miten lähtee yltä hansikas, pitkät sukat ja rintaliivit. Ja tietenkin tustutumme myös tasselien ihmeelliseen maailmaan!

Kurssin jälkeen pystyt helposti osallistumaan studiomme burleskitanssin alkeistunneille tai burleskitunneille.

Varaudu ottamalla mukaasi korolliset kengät, joissa voit helposti ja mukavasti kävellä ja tanssia (jätä korkeimmat platformit siis suosiolla kotiin!), tanssiasu, jossa helposti voit liikkua ja hahmottaa kehon suuntia (korsetin voit halutessasi ottaa mukaan, mutta varaudu myös olemaan ilman sitä); pitkät hansikkaat ja liivisukat + sukkanauhavyö ovat myös hyvä lisä. Meillä on hansikkaita lainaksi workshopin ajaksi sekä muutama lainasukka. Muuten saat tälläytyä teeman mukaisesti halutessasi! Kurssilla on myös mahdollisuus kokeilla tasseleita. Jos arastelet alastomuuden kanssa, voit ottaa tuplarintsikat tai pukea ekstrarintaliivit topin päälle tease-osion ajaksi. Niin, ja sitten tarvitset leikkimieltä ja pilkkeen silmäkulmaan!

Suositus ikäraja kurssille on 18v. Ylä-ikärajaa ei ole!
Kurssilla on myynnissä tasseleita sekä muuta burleskin rekvisiittaa.

Ilmoittautumiset info@studioshangrila.fi, tai suoraan verkkokaupan kautta: Burlesque 101 Holvissa

 

< takaisin erikoiskursseihin