101

BURLESQUE 101 – BURLESKIN ALKEISINTENSIIVI

Burlesque 101 on suosituimpia kurssejamme ja tulee taas kevätkauden 2023 aikana, watch this space!

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista tai burleskin harrastamista? Ehkäpä olet aloittelemassa harrastusta, ja haluat sille hyvän "boostin" talvikaudelle 2023? Vai oletko kenties yleisesti kiinnostunut burleskista, ja haluat lisäinfoa? Tai sitten ajatus siitä, että astuisit jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä – tai ehkä haluat vaan viettää hauskan lauantain! Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

Kurssin aikana käymme läpi burleskin historiaa, varsinaisen burleskin ja harrastajan burleskitanssin eroja, klassisen burleskin perusliikkeitä (bump'n'grind, shimmy & shake), opimme perusasennot tanssista ja teemme helppoa koreografiaa. Perehdymme myös viehkeään teaseen ja katsomme miten lähtee yltä hansikas, pitkä sukka ja rintaliivit. Ja tietenkin perehdymme myös tasselien ihmeelliseen maailmaan…

Kurssin jälkeen sinulla on hyvä pohja osallistuma studiomme burleskitanssi- tai burleskitunneille.

Varaudu ottamalla mukaasi korolliset kengät, joissa voit helposti ja mukavasti kävellä ja tanssia (jätä korkeimmat platformit siis suosiolla kotiin! Voit myös olla paljain jaloin), tanssiasu, jossa helposti voit liikkua ja hahmottaa kehon suuntia (esim. toppi ja leggingsit.) Muun asu/muut asusteet voit halutessasi tuoda mukaan, esim. pitkät hansikkaat ja liivisukat ovat myös hyvä lisä, mutta meiltä löytyy myös hansikkaita ja sukkia lainaksi workshopin ajaksi. Muuten saat toki tälläytyä teeman mukaisesti halutessasi! Tärkeintä on että tunnet olosi mukavaksi! Kurssilla on myös mahdollista kokeilla tasseleiden pyörittämistä. Jos arastelet alastomuuden kanssa, voit ottaa tuplarintsikat tai pukea ekstrarintaliivit topin päälle tease-osion ajaksi. Niin, ja sitten tarvitset leikkimieltä ja pilkkeen silmäkulmaan!

Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovat, eikä kurssimaksua palauteta osallistujan poissaolon takia muuten kuin lääkärintodistuksella. Oman paikan voi myydä eteenpäin mikäli itse olisikin estynyt tulemaan. Kurssille otetaan max 15 hlöä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 3. 

Suosittelemme ikärajaksi osallistujille 18v. Ylä-ikärajaa ei ole!

Kurssia ohjaavat vuorotellen studion perustajat ja suomiburleskin uranuurtajat sekä pitkän linjan esiintyjät TurrrboCherry (Ulrika Bachér) ja Tinker Bell (Ruska Schönberg).
 

Suositus ikäraja kurssille on 18v. Ylä-ikärajaa ei ole!
Avaamme studion ovet 15min ennen kurssin alkua. Tervetuloa mukaan burleskin maailmaan!

(Kurssipaikkasi vahvistuu, kun kurssimaksu on hoidettu. Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovat eikä kurssimaksua palauteta osallistujan poissaolon takia muuten kuin lääkärintodistuksella. Oman paikan voi myydä eteenpäin mikäli itse olisikin estynyt tulemasta. Kurssille otetaan max 15 hlöä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4. Jos kurssi peruuntuu/keskeytyy järjestäjän toimesta, palautetaan maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.)

Etkö malta odottaa kevään kurssia & haluat yksityisen burleskiryhmätunnin ystäväporukallesi jonain toisena ajankohtana? Tämäkin onnistuu – ota yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista!

Don't speak Finnish? We can teach this class bi-lingually in English / på svenska. If you need more info, contact us!

< takaisin erikoiskursseihin