glitter-rubiet

BURLESQUE 101 – BURLESKIN ALKEISINTENSIIVI

Seuraava Burlesque 101 pidetään 9.1.2020 klo.18:00-19:45!

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Tai haluat vain viettää hauskan illan? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

Kurssin aikana käymme läpi burleskin historiaa sekä varsinaisen burleskin ja harrastelijan burleskitanssin eroja, klassisen burleskin perusliikkeitä (bump'n'grind, shimmy & shake). Harjoittelemme poseerausta ja teemme helppoa koreografiaa. Perehdymme myös viehkeään teaseen ja katsomme miten lähtee yltä hansikas, pitkät sukat ja rintaliivit. Ja tietenkin tustutumme myös tasselien ihmeelliseen maailmaan!

Kurssin jälkeen pystyt helposti osallistumaan esim. studiomme burleskitanssin alkeistunneille tai burleskitunneille.

Varaudu ottamalla mukaasi korolliset kengät, joissa voit helposti ja mukavasti kävellä ja tanssia (jätä korkeimmat platformit siis suosiolla kotiin!). Voit myös olla paljain jaloin. Vaatteeksi tanssiasu, jossa helposti voit liikkua ja hahmottaa kehon suuntia (korsetin voit halutessasi ottaa mukaan, mutta varaudu myös olemaan ilman sitä); perus liikuntavaatetus, kuten toppi ja shortsit sopii oikein hyvin asuksi. Omat pitkät hansikkaat ja liivisukat + sukkanauhavyö ovat myös hyvä lisä mutta pärjäät hyvin ilmankin. Studiolla meillä on hansikkaita ja sukkia sekä muutama sukkanauhaliivi lainaksi kursissin ajaksi.. Muuten saat tälläytyä teeman mukaisesti halutessasi! Kurssilla on myös mahdollisuus kokeilla tasseleita. Jos arastelet alastomuuden kanssa, voit ottaa tuplarintsikat tai pukea ekstrarintaliivit topin päälle tease-osion ajaksi. Niin, ja sitten tarvitset leikkimieltä ja pilkkeen silmäkulmaan!

Suositus ikäraja kurssille on 18v. Ylä-ikärajaa ei ole!

Ilmoittautuminen sähköpostitse (maksu laskulla) yhteystietojasi kera: info@studioshangrila.fi
Tai verkkokaupan kautta: BURLESQUE 101

Kurssipaikkasi vahvistuu, kun kurssimaksu on hoidettu. Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovat, eikä kurssimaksua palauteta osallistujan poissaolon takia muuten kuin lääkärintodistuksella. Oman paikan voi myydä eteenpäin mikäli itse olisikin estynyt tulemaan. Kurssille otetaan max 20 hlöä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4. Jos kurssi peruuntuu/keskeytyy järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

< takaisin erikoiskursseihin