15844465_1761898787470254_4741392511880100174_o

Burleskivalmennuksen 17. kausi alkaa keväällä 2023!

Valmennuskurssiltamme on moni jo soolo-urallaan säkenöivä burleskitähtönen ja showponi saanut hyvän ponnistusalustan! Burleskivalmennus on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka kevätkaudella 2023 koostuu viidestä lähiopetuskerrasta – joista yksi on intensiiviviikonloppu – sekä kotitehtävistä, tähdäten mahdolliseen esiintymiseen esimerkiksi lukuisten burleskiklubien ns. open stage-illoissa.

Burleskivalmennus: COACHING FOR COME-HITHER COMEDY

Burleskivalmennus – Coaching-kurssi on sinulle, jolla on jo valmis numeroidea jota haluat päästä työstämään käytännön tasolla. Kurssin pääpaino on soolotyöskentelyssä, mutta voit osallistua kurssille myös duo- tai pienryhmänumeron (3-4 hlöä) kanssa.

Me autamme sinua rakentamaan numerosi lavavalmiiksi. Neuvomme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa, sekä tarjoamme rakentavaa kritiikkiä ja keskustelua musiikin, tarinankerronnan, dramaturgian ja koreografian suhteen.

Kurssikerroilla harjoittelemme myös lavaläsnäoloa, sykähdyttäviä sisääntuloja ja mieleenpainuvia poistumisia oman numeron hahmon tai tunnelman mukaan, ja tietenkin myös keskustelemme yksilöllisesti numerosi asusta, asusteista ja rekvisiitasta, jotta saat rakennettua mahdollisimman toimivan ja perustellun kokonaisuuden.

Lähiopetusjaksot sisältävät luentomaisempia osuuksia sekä käytännön harjoituksia ja niiden välillä työstät itse numeroasi eteenpäin. Kurssi sisältää myös kotitehtäviä. Jokaista esiintyjää avustetaan hänen henkilökohtaisen esiintymiskokemuksensa mukaisesti, eli vaikka sinulla jo lavakokemusta entuudestaan olisi, voit kohdella kurssia “master classina” josta varmasti saat huolellista viilausta numerosi työstämiseen.

Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta burleskin harrastamisesta tai sen parissa esiintymisestä, mutta osallistujan edellytetään tietävän mistä burleskista on kyse sekä nähneen burleskia livenä ennen kurssille osallistumista.

Oppilaalle annetaan mahdollisuus esittää valmis numero Under the Mistle Tease-joulushow'ssa (syyskauden kurssilainen), tai The Shangri-La Summer Show-kevätnäytöksessä (kevätkauden kurssilainen). Mikäli numero ei valmistu kyseisen kauden aikana, on esiintyminen mahdollista siirtää seuraavan kauden show'hun (huomioithan, että tämä saattaa vaatia muutaman ylimääräisen yksityistunnin kurssin lisäksi!).

Burleskivalmennuskurssi ei ole sisällöltään tanssikurssi, mutta sen aikana saatamme muiden asioiden ohessa harjoittelemaan muun muassa kehonhallintaa sekä klassisen burleskin tanssitekniikkaa. Me katsomme burleskin "alagenret" (esim. boylesque, queerlesque, draglesque jne) sisältyväksi kattokäsitteeseen "burleski", joten jos nämä määreet resonoivat sinulla, olet meille aivan yhtä tervetullut.

Kurssin hinta on 205€ joka kattaa 5 lähiopetusjaksoa. Yhden opetuskerran kesto on 2-2,5 h riippuen opetusryhmän kokoonpanosta.

Jos osallistut duona/pienryhmänä jonkun kanssa on hinta teille kummallekin 185€. Burleskivalmennus 2-kurssin voi maksaa ainoastaan laskulla, huomioithan, että liikuntaedut eivät käy tälle kurssille.

Kevään 2023 päivämäärät ovat:

La 18.2. klo 15:15-17:15 / 17:45

La 11.3. klo 15:15-17:15 / 17:45

La 22. & su 23.4. klo 15:15-17:15 / 17:45

La 20.5. klo 15:15-17:15 / 17:45

Burleskivalmennus – Coaching for Come-Hither Comedy-kurssille haetaan laittamalla sähköpostia: info@studioshangrila.com.

Kerro meilissä: taustasi burleskin parissa, numeroideasi (musiikki/musiikkivaihtoehdot, asu-idea, hahmotelmasi siitä mitä numerossa tulee tapahtumaan).

Kurssille otetaan max 10 henkilöä(/esitystä). Jollet pysty osallistumaan jollekin lähiopetusjaksoista voimme tarvittaessa järjestää *yhden* korvaavan tapaamisen. Huomiothan, että kurssille ilmoittauduttuasi olet itse vastuussa pääsemisistäsi, emmekä kykene korvaamaan enempää kuin yhden pois jääneen kurssikerran. Kurssimaksu suoritetaan kokonaisuudessaan eikä siitä palauteta osia, vaikkei osallistuja pääsisikään jokaiselle kerralle. Siinä tapauksessa että uusi poikkeustila astuisi voimaan, voidaan kurssin valmennuskerrat osittain pitää myös verkkovalmennuksena.

Palautetta edelliskausien kurssilaisilta:

“Kurssi on ollut mukava ja hyödyllinen. Tärkeintä on ollut kurssin vetäjiltä, mutta myös ryhmäläisiltä, saatu palaute ja kannustus. Lisäksi kurssilta on tullut neuvoja ja ideoita omaan esitykseen ja burleskihahmon luomiseen. Improharjoituksiin heittäytyminen on lisännyt itseluottamusta ja rohkeutta esiintymiseen. Inspiroiva kurssi! “

“Kurssi motivoi numeron valmistamiseen ja antaa käyttökelpoisia eväitä omaa numeroa ajatellen. Ryhmän henki on kannustava ja hyväksyvä.“

“Parasta antia on ollut palaute. Sitä saadessaan on mielellään tehnyt kotiläksynsä ja treeninsä.”

“Koin pienimuotoisen henkisen vapautumisen kurssin aikana ja tuntui, että jokin lukko sisällä alkoi pikkuhiljaa avautumaan.”

“Parasta kurssilla on ollut mahtava ryhmähenki ja mahdollisuus kysyä aivan mitä tahansa maan ja taivaan välillä. Koreografian koostaminen olisi varmasti ollut paljon kivisempi ja yksinäisempi polku ilman tätä kurssia.”

Asutko kaukana, eikä ole mahdollisuutta osallistua opetukseen? Vai osallistutko pandemian takia mieluiten etänä?

Kurssiin voi osallistua osittan, tai kokonaisuudessaan myös etänä, videopuheluiden avulla!

Meidän kautta on myös mahdollista saada erillistä, yksilöllistä burleskivalmennusta verkon kautta, joko yksittäisenä kertana tai sarjana. Ota yhteyttä info@studioshangrila.fi!

You are also able to join the coaching-class in English! Du kan även delta på svenska!


< takaisin erikoiskursseihin