molly-summer

SUMMER SEDUCTION

Burleskin tiiviskurssi 11. , 18. & 25.6 klo 18:00-19:30; 3 x 90 € 60€  (tai 25€ kerta / 1,5krt sarjakortista)

Kevään tanssikaudet ovat loppumaisillaan, mutta burleskiabstinenssi ja tanssin tarve ovat edelleen vahvoja? Kesän burleskitiiviskurssi auttaa:
Päivän paahtavasta auringosta siirrymme illan tullen viileään varjoon mutta yhtä kuumiin tunnelmiin Shangri-La’n Summer Seduction kurssilla!

Kurssilla lämmitellään tekniikka- ja kehontuntemustreenillä, ja harjoitellaan eri tasoille soveltuva pieni viettelevä burleskikoreografia, jossa myös tulemme leikkimään rekvisiitan kanssa. Temme myös floorwork-osion, eli osa koreografiasta tehdään lattialla. Kurssin tavoite on pitää hauskaa burleskin parissa, oppia uutta tai syventää omaa burleskiosaamista, sekä listätä kehopositiivisuuden tunnetta.  Voit olla juuri niin viettelevä, hassu tai dramaattinen kuin haluat – tai voit olla jotain aivan muuta!

Kurssin taso on avoin – mukaan voit siis tulla niin ensikertalaisena kuin burleskitanssin kokeneena harrastajana.

Mukaan kurssille tarvitset liikuntaan sopivia vaatteita, esim. toppi ja shortsit ja juomapullo. Tanssia voit paljain jaloin tai korkokengissä. Ota myös mukaan polvisuojat jos sellaiset omistat. (Polvisuojina voit myös käyttää esim säärystimet, tai pitkät sukat taitettuna tuplana polvien yli.)  Studiolla löytyy jumppamattoja.

Molly Moonstone on suomalainen burleskiesiintyjä ja laulaja, joka ahkerasti kiertää maailmaa viettelemässä yleisöään. Hän on tunnettu anteeksipyytelemättömästä tyylistään ja vahvasta läsnäolostaan.

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse, tai verkkokaupan kautta: https://holvi.com/shop/studioshangrila (kokonaisuudessa ja myös erilliselle kerroille).
Voit myös osallistua sarjakortilla, jolloin merkitään sarjakortista 1,5krt käyteytksi per kurssipäivä. Tällöin voit ilmoittautua varausjärjestelmän kautta.

Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei korvata, ja maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.
 

<< takaisin erikoiskursseihin