aerialtricks-960px

Aerial tricks- intro workshop

La 4.6. klo 14.30-16:00, ohjaaja Riikka Pentinsaari; 1 x 90min à 38€
Tämä kurssi sopii niin burleskin kuin tanssin harrastajille, kehonhuoltolajeista kiinnostuneille kuin jokaiselle, joka haluaa kokeilla jotain uutta, hauskaa ja näyttävää!
Aerial tricks- intro workshopissa pääset nimensä mukaan kokeilemaan alkeistason temppuja katosta roikkuvien kankaiden avulla – teemme liikkeitä ilmassa välineenä ilmajoogastakin tuttu hammock eli kangasluuppi. Kurssilla tehdään erilaisia staattisia asentoja niin istuen kuin seisten, ja edetään mahdollisiin pyörähdyksiin sekä ylösalaisin menoihin.

Kurssi sopii aloittelijoille eikä aiempaa kokemusta vaadita. Etenemme ryhmän mukaan, liikkeitä varioiden ja turvallinen harjoittelu huomioiden.  Lämpimästi tervetuloa mukaan kokeilemaan uutta, ylittämään itsesi ja viettämään kivaa aikaa yhdessä!

Kurssin vetäjänä toimii joogaohjaaja ja ilma-akrobaatti Riikka Pentinsaari. Riikka on pitkän linjan ammattilainen sekä ohjauksen että esiintymisen saralta. Ohjaajana hän on toiminut vuosia aina aloittelijoista edistyneisiin oppilaisiin saakka.

Vältä raskaan aterian syömistä vähintään 2 h ennen kurssin alkua. Kaikki korut ja sormukset pitää riisua ennen tuntia, jotta kangas ei vaurioidu. Vaatetuksena tulee olla selän- ja kainalot peittävä paita ja polvitaipeet peittävät housut, esim. trikoot. Vaateissa ei tule olla vetoketjuja tai muita teräviä metalliosia, ja huolehdi ettei hiuksissa ole pinnejä tai hiuspompuloissa metalliosia. Pesethän myös jalat ennen tunnin alkua.
Tunti ei sovellu raskaana oleville.

Kurssille otetaan max. 6 oppilasta, mikä takaa rauhallisen, yksilöllisen ja  perusteellisen ohjauksen.

Avaamme ovet 15 min ennne tunnin alkamista.

Ilmoittautumiset suoraan verkkokaupan kautta: AERIAL TRICKS
Jos maksat kurssin liikuntaedulla, suoritat maksun oman etusi sovelluksen / verkkoportaailin kautta, ja ilmoittaudut meille sähköpostitse sähköpostitse info@studioshangrila.fi

 

< takaisin erikoiskursseihin