burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo 20:05-21:20

 

Burlesque workshops with Lolita VaVoom, la 14.12 klo.13:30-14:30 & 14:45-15:45; 2 x 60min hinta 28€ / tunti tai 45€ / 2 tuntia
Berliinissä asuva amerikkalainen tanssija ja burleski-esiintyjä Lolita VaVoom esiintyy studiomme joulujuhlissa ja pitää samana viikonloppuna kaksi burleskikurssia:
Ballet for Burlesque sekä Fosse Foundations! Lolitan kanssa pääset soveltamaan baletin kauniita linjoja ja ryhdikkyyttä burleskin liikekieleen, ja tutustut 1900-luvun ikonisimpiin koreografeihin lukeutuvan Bob Fossen tyyliin.

LUE LISÄÄ LOLITAN WORKSHOPEISTA

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille. Kurssin seuraava ajakohta ilmoitellaan alkuvuodesta 2020.

Burlesque Deluxe palaa taas keväällä 2020 hieman pidempänä versiona – voit osallistua vain ensimmäiselle kerralle, tai kurssille kokonaisuutena, jolloin halutessasi pääset myös esiintymään! 
Burlesque Delue on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita), ja jatkokerroilla harjoitellaan pientä burleskiesitystä, jota halutessasi pääset esittämään studion kevätjuhlissa The Shangri-La Summer Show'ssa 13.6.2020.

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA
 

Burleskitanssin introtunti, 8.1. klo 17:45 – 18:45, 1 x 60min, 10€
Tule tutustumaan burleskitanssiin! Burleskitanssi sopii kaikille tavallisille ja epätavallisille liikunnasta ja kehollisuudesta kiinnostuneille ihmisille ikään ja kokoon katsomatta. Tunti kehittää kuntoa, tanssitaitoa ja ilmaisukykyä. Hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin ja iloa olemukseen!
Tunnille voi tulla tavallisissa liikuntavaatteissa. Tunnille ilmoittaudutaan varausjärjestelmän kautta, ja maksetaan paikan päällä.
 

Burlesque 101 – Burleskin tehokas alkeisintensiivi! To 9.1.2020 klo 18-19.45; hinta 50€.

Suosittu ja toivottu alkeisintensiivikurssimme tulee taas tammikuussa – toivoitpa sitten ponnahduslautaa studion muille burleskikursseille tai kaipaat pikku piipahdusta kimmellysmaailmaan, tämä on sinun kurssisi! Tammikuisena iltana perehdytään burleskin ja burleskitanssin perusteisiin, teasen historiaa unohtamatta. Hyppää mukaan! Ilmoittautumisohjeet löydät "lue lisää"-kohdasta.

LUE LISÄÄ BURLESQUE 101:STA

 

MUUT LIIKUNTA- JA KEHONHUOLTOKURSSIT

Laitepilates: Mve Chair-intro, 2.1. klo 17:30 – 18:45; 1 x 75 min, 25€
Pilateslaitteet ovat olennainen osa pilates-menetelmää. Mve-tuoli on Peak Pilates-valmistajan modernimpi versio Joseph Pilateksen klassiesta wunda-tuolista. Laitteessa on jousivastus. Tuolilla harjoittelu on haastavaa, mutta palkitsevaa! Kehität voimaa, notkeutta ja tasapainoa, sekä autat korjaamaan kehosi epätasapainotiloja. Intro-tason tunnilla tutustutaan rauhassa pilateksen perusperiatteisiin sekä tuolin turvalliseen käyttöön. Tunneilla treenataan pienryhmässä; ryhmän max. koko on 5 hlöä.
(Laitepilates Mve Chair-intro & pilateksen introtunti 8.1. yhdessä ostettuna yht.40€)

 

Klassinen pilates: Introtunti 8.1. klo 19:00-20:15, 1 x 75 min 20€
Pilates, Contrology, on kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa vartaloasi ja ja kehosi syviä lihaksia, parantaa liikkuvuutta,  ja kehittää hyvää ryhtiä ja keskivartalotukea. Pilates on systeemi jonka hyödyn huomaa niin eri urheilulajeissa tanssista salitreeniin kuin arkipäiväisessä elämässäkin, esim. kun nostat ja kannat lasta. Pilates on dynaaminen treeni jossa liikkeet virtaavat toisiinsa. Klassisessa pilateksessa liikkeet tehdään Joseph Pilateksen alkuperäisen järjestyksen mukaan samoilla siirtymillä ja rytmeillä kuin hän ne suunnitteli. Intro-tunnilla tutustutaan rauhassa pilateksen perusperiaatteisiin sekä matolla suoritettaviin perusliikkeisiin. Tunnille otetaan max. 8 hlöä.
(Laitepilates Mve Chair-intro 2.1. & pilateksen introtunti yhdessä ostettuna yht.40€)

 

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga,  18.1. klo.13:00 – 15:30 , 8.2. 13:00 – 15:00; 1x120min, 40€
Studio Shangri-La'ssa alkoivat loppuvuodesta 2019 ilmajoogatunnit! Pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sánchez-Soton opetuksella myös tammi- ja helmikuussa kahden tunnin intro-kurssilla. Paikkoja on rajoitetusti. Opetuskieli englanti.

Aerial Yoga classes started at Studio Shangri-La at the end of 2019! The next chances for the intro classes are in January and February; during the 2 hour class, you have the chance to get a thorough introduction to aerial yoga taught by yoga instructor Ale Sánchez-Soto.

LUE LISÄÄ ILMAJOOGAKURSSISTA 


Sydäntalven aamujooga / Midwinter Morning Yoga, wednesdays 15.1. – 19.2. klo.07:00-08:00; 6 x 60 min à 60€
Kuuden viikon aamujoogatuntikokonaisuus. Käynnistä päivä lempeästi mutta virkistävästi, ja kerää energiaa loppuviikon asti! Tunti sopii kaikille tasoille, myös vasta-alkajat tervetulleita. Opetuskieli englanti, ohjaajana Ale Sánchez-Soto.
Six-weeks of gentle but energising yoga to prepare you for the day and gather enrgy for the rest of the week. Suitable for all leves of practitioners, no previous experience needed. The classes are held in English, taught by Ale Sánchez-Soto.
Ilmoittautumiset / sign up info@studioshangrila, or via the webshop: MIDWINTER YOGA

 

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching for Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! 6  lähiopetusjakosa, hinta 240€ (duo-työskentely 200€/hlö).
Kevään 2020 päivämäärät:
La 1.2.   – La 29.2.  – La 28. & Su 29.3.  – La 25.4  – La 23.5. ; klo. 13:00 – 15:00 / 15:30

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.