burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

Burlesque Booster TurrrboCherryn kanssa, burleskitanssitekniikan tiiviskurssi. Ke 7.,14. & 21.8. klo 17:45-19:00; 3×75 min à 55 € / 20€ kertamaksulla

Tule buustamaan burleskiosaamistasi! Haluatko saada perusteellisen aloituksen burleskiharrastuksellesi sopivasti ennen syyskauden alkamista, tai oletko ehkä siirtymässä seuraavalle tasolle burleskitanssitreeneissä ja haluat hioa osaamistasti? Painaako burleskiabstinenssi päälle kesätauon jälkeen? 

Burlesque Booster on avoimen tason tiiviskurssi, jossa käydään läpi burleskille ominaiset liikkeet ja poseeraukset. Hiotaan ja viilataan tekniikkaa ja harjoitellaan liikkeiden yhdistämistä ja kerrostamista toisiinsa, ilmeikkyyttä unohtamatta – otetaan burleskin tapaan koko kehomme ja  olemuksemme mukaan liikkumiseen! Treenaamme vartalon isolaatioita, kehon linjauksia ja liikkumisen herkullisia pieniä detaljeja. Jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaisesti joko oppien uutta tai viimeistellen omaa tekniikkaansa. Tunnin alussa teemme burleskitanssia tukevia lämmittely- ja lihaskuntoliikkeitä parantaen samalla omaa kehontuntemustamme.

Voit osallistua joko kurssille kokonaisuutena tai yksittäisille kurssikerroille; jokaisella kerralla käydään kaikki osa-alueet läpi, mutta keskitymme viikoittaiseen omaan teemaan – poseeraukset, ryhti ja kävely (7.8.), bump n’ grind eli napakat aksentit ja pehmeästi pyörivä lantio (14.8.) ja villit ja hauskat shimmyt ja shaket (21.8.).

Pukeudu liikkumiseen sopiviin vaatteisiin (perus jumppavaatteet sopivat siis hyvin), ja tuo mukanasi juomapullo. Voit tuoda tanssimiseen sopivat korkokengät mukaan, mutta olemme tunnilla myös paljain jaloin.

Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta: Burlesque Booster, tai sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Erilliselle tunneille voi ilmoittautua varausjärjestelmämme kautta. Kurssille voit osallistua sarjakortilla (1 käynti/kerta).
Kurssin ohjaa toinen studiomme omistajista, TurrrboCherry eli Ulrika Bachér.

 

Burlesque Jam Tinker Bellin kanssa; Tule hakemaan maistiaisia ja kokeilemaan syyskauden 2019 uutuustuntia jo elokuussa! Ti 6., 13. & 20.8. klo 19-20; 3 x 60 min à 42 € / 15 € kertamaksulla.

Burlesque Jam on studiomme uusin tanssillinen liikuntatunti, joka yhdistää burleskin ja kabareemaailman sulokasta ja veikeää liikehdintää helpoksi ja hauskaksi kokonaisuudeksi, joka takuulla nostattaa hien pintaan ja hymyn huulille. Teemme liikkeet ja sarjat suoraan musiikkiin pysähtymättä, eli syke pysyy korkealla koko tunnin ajan; tämä on juuri sinulle, joka haluat tehokkaan jumpan ilman monimutkaisia koreografioita! Sopii kaikenlaisille liikkujille, etkä tarvitse tanssikokemusta entuudeltaan voidaksesi osallistua tälle tunnille! Mukaasi tarvitset vesipullon ja liikkumiseen sopivat vaatteet. Tällä tunnilla ei käytetä korkokenkiä. Osa tunnista saatetaan teettää lattiatasossa. 

Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta: Burlesque Jam, tai sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Erilliselle tunneille voi ilmoittautua varausjärjestelmämme kautta. Kurssille voit osallistua sarjakortilla (1 käynti/kerta).
Kurssin ohjaa toinen studiomme omistajista, Tinker Bell / Ruska Schönberg.
 

 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo 19:00-20:15 (/20:30):

Maanantai-kurssit palaavat jälleen syyskaudella 2019!

LUE LISÄÄ MAANANTAIKURSSIEN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille. Kurssikerrat 8.9. 15:30 – 17:30, 6.10, 17.11., 1.12. klo.15:30 – 16:30; hinta 35€ (vain 8.9.) / koko kurssi 100€.

Burlesque Deluxe palaa syksyllä 2019 hieman pidempänä versiona – voit osallistua vain ensimmäiselle kerralle, tai kurssiin kokonaisuutena, jolloin halutessasi pääset myös esiintymään! 
Burlesque Delue on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin 8.9 (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita), ja jatkokerroilla harjoitellaan pientä burleskiesitystä, mitä halutessasi pääset esittämään Under The Mistle Tease joulushowssa 13.12!

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

MUUT LIIKUNTA- JA KEHONHUOLTOKURSSIT

 

Summer Vibes wih Tinx, tanssi-ja liikuntakurssi ti 6., 13. & 20.8. klo.17:45-19:00; 3 x 75min à 55€ / 20€ kertamaksulla

Mahtavan aurinkoinen ja hikinen kesäspesiaali – tule tanssimaan ja venymään Tinksun kanssa!

Summer Vibes kerää kesän aurinkoenergiat ja säilöö ne varastoon tulevaa syksyä varten. Tunti aloitetaan vauhdikkaalla, sykettä ja suupieliä nostattavalla tanssi-osuudella, joka sisältää vaikutteita mm. afrokaribialaisista tansseista ja katutanssilajeista; lopuksi säilötään hyvät fiilikset talteen kehoon ja mieleen juurruttavalla ja maadoittavalla kehonhuolto- ja venyttelysessiolla. Sopii kaikenlaisille liikkujille, etkä tarvitse tanssikokemusta entuudeltaan voidaksesi osallistua tälle tunnille!
Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta: Summer Vibes , tai sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Erilliselle tunneille voi ilmoittautua varausjärjestelmämme kautta. Kurssille voit osallistua sarjakortin kanssa (1 käynti/kerta).
Kurssin ohjaa studiomme toinen omistajista, TInker Bell eli Ruska Schönberg.

 

Pidämme myös tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja.

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! 5 x 120min, hinta 200€ (duo-työskentely 180€/hlö).
Su 8.9.  13:00-15:00
Su 6.10. 13:00-15:00
La 16.11 & Su 17.11. 13:00-15:00
​Su 1.12 13:00 – 15:00

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.