burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita BurleskInstituutin opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 


Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta! Maanantaisin taas studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tämän löydät Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 


Horizontically Chic – Floorworkin tiiviskurssi 2.-16.8.2017 klo 18:00-19:15; 3×75 min à 55€ tai 20€/kerta
Elokuussa lähdetään lomien jälkeen reippaasti liikkumaan, tanssimaan, hikoilemaan ja kieriskelemään viehettelevästi lattialla – tustustutaan siis burleskin lattiatyöskentelyyn, eli floorwork’iin! Kurssi on avoin kaikentasoisille burleskin harrastajille tai lajista kiinnostuneille. Voit osallistua ehtimisesi mukaan joko koko kurssille tai vain yksittäisille kurssikerroille.

LUE LISÄÄ HORIZONTICALLY CHIC-KURSSISTA JA SEN SISÄLLÖSTÄ

Strike A Pose & Keep the Posture 19.8. klo.12:00-14:00; 55€
Strike A Pose & Keep The Posture on intensiiviworkshop, joka sopii niin pin-up-malleille ja -mallin urasta haaveileville, pin-up-kulttuurin harrastajille kuin burleskilavoille pyrkiville tai niillä jo pyrstöhöyheniään heilutelleille.
 Kurssilla keskitymme siihen, miten saada omasta kehosta ja omista kasvoista irti kaikki mahdollinen sekä kuvaustilanteessa että lavalla parrasvaloissa.

LUE LISÄÄ STRIKE A POSE-KURSSISTA JA SEN SISÄLLÖSTÄ

 

Burlesque 101 Seuraava Burlesque 101 pidetään loppukesästä 2017. Lisäinfoa päivitetään lähempänä ajankohtaa.

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA

 

Burlesque Deluxe 50+  – seuraava kurssi tulossa 2.9.2017!

Burleskin alkeiskurssi, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole!

LUE LISÄÄ

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja.

Aamuaurinkojooga / myöhäiskesä 7.-10.8. klo 10-11; 4×60 min 55€ tai 15€/kerta

LUE LISÄÄ myöhäiskesän joogakurssista!

Voi olla, että ajatus aamuisin joogaamisesta saa hampaasi valmiiksi irveen. Mitäpä jos haastaisitkin itsesi, hakisit vähän uusia rajoja? Neljä päivää ei lopuksikaan ole kovin pitkä aika. Saatat yllättyä iloisesti!


Klassisen Pilateksen Introkurssi  2.8.-23.8. klo 19:30 -20:30; 4×60 min 55€ tai 15€/kerta
Intro-kurssilla käydään läpi pilateksen peruskonseptit, sekä tutustutaan aloitustason liikkeisiin rauhallisella tempolla. Kurssi on hyvä ensikosketus klassiseen pilatekseen ja sopii aloittelijoille tai lajia muutaman kerran kokeneille ,tai jos viimeisestä treenikerrasta on kulunut aikaa. Tule kokeilemaan ja huomaamaan, miten paljon voit saada omasta kehostasi irti! Joseph Pilateksen sanoin:
“You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions, and have a completely new body in thirty sessions.”
Voit osallistua kurssille kokonaisuutena, tai yksittäisille kurssikerroille omien aikataulujesi mukaan – ilmoittaudu kurssikokonaisuudelle mailitse info@studioshangrila.fi tai verkkokaupassa, yskittäisille tunneille varausjärjsestelmän kautta.
Tunnit ei suositella raskaana oleville tai akuutista välilevyn pullistumasta kärsiville.

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Coachingin seitsemäs kausi alkaa syksyllä 2017!

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo-tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in "Under The Mistle Tease"-joulushowssa 16.12.2017.  Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA