burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee aika ajoina eri burleskiesiintyjiä tai tanssiopettajia opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

Burleski

Burlesque 101  Burleskin alkeisintensiivi. Ti 17.8. klo.18:00-19:45; 1 x 105 min à 50€
Burleksikoulumme suosittu perehdyttämiskurssi burleskiin ja burleskitansiin, jossa käymme läpi perusasiat ja perusliikkeet, sekä tutustumme viehkeään teaseen. 

LUE LISÄÄ BURLESQUE 101-KURSSISTA

Sugar Kane ja Paheellinen Puuhka –  burleskitypöpaja puuhkan kanssa. Su 19.12.2021 klo. 13:00-15:00; 1 x 120 min à 45€
Pitkän linjan burleskiesiintyjä, Iso-Britaniassa vaikuttava artisti Sugar Kane vierailee Studio Shangri-La'ssa juuri ennen joulua!
Avaamme Sugarin kimmeltävän joululahjan ja sieltä löytyy Paheellinen Puuhka- burleskipaja:
Opit tunnilla kauniin burleski koreografian, jossa käytetään puuhkaa eli boaa eri tavoin.
Työpajan taso on avoin. Kurssi sisältää alkulämmittelyn.

Pukeutuminen: Jouluinen, rento vai viehkeä valloittajatar. Pukeudu juuri niin mikä tuntuu sinusta hyvältä! Ota mukaasi korkokengät tai muut kengät, joissa on hyvä liikkua. Voit tuoda oman puuhkan mukaan, mutta studiolta löytyy myös lainapuuhkia.

Ilmoittautumiset ja maksuohje info@studioshangrila.fi

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille.  Hinta 75€ / 3 kertaa (3 x 90min), tai 28€/kerta
Syksyn 2021 päivämäärät:
La 2.10. 16:00-17:30
La 6.11. 16:00-17:30
​La 27.11 16:00-17:30

 

Burlesque Deluxe on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita). Osallistu yhteen kertaan tai koko kurssille sen mukaan kun itsellesi sopii!LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

Mahtavat Maanantait -vierailevien tähtien kurssisarja:
Bedroom Style – hyvän olon tunti, opettajana Amanda. Ma 30.8., 6. & 13.92021 klo.19:15-20:45; 3 x 90 min à 69€ /  25€ per tunti. 
Amanda on performanssitaiteilija, tanssija ja tanssinopettaja. Amanda aloitti tanssin harrastuksen hiphopin parissa ja löysi myöhemmin voguen, josta on saanut suurimmat vaikutukset tanssiinsa. Bedroom Style on Amandan itse kehittänyt, omanlaisensa tanssitunti, jossa keskitytään hyvään oloon kehossa ja ilmaisuun. Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti seksikästä, viettelevää ja feminiinistä liikettä. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta. Jokainen keho on kaunis!
Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Tämä on hyvän olon tunti jolla jokainen saa voimaantua. Tunnilla on avoin taso.

Amandalla on kokemusta soolo esityksistä ja myös monista eri tanssikokoonpanoista -hän on työskennellyt erilaisissa produktioissa isojen suomalaisten artistiennimien kanssa kuten m.m. Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Antti Tuisku, Robin ja Kaija Koo. Tällä hetkellä Amanda kuuluu kahteen eri performanssi ryhmään; Amanda & Lydia sekä House of Gucci Finland. Ryhmien kanssa Amanda on esiintynyt mm. Princess Nokian, Leila K:n sekä Alman kanssa.

Tule tunneille liikunnassa sopivissa vaatteissa. Korkokenkiä saa käyttää, mutta ne eivät ole pakolliset.

Ilmoittautuminen ytheystietojen kera info@studioshangrila.fi, tai suoraan verkkokaupan kautta.
Yksittäisille tunneille voi ilmoittautua ja maksaa suoraan varausjärjestelmän kautta.

 

Kehonhuolto

Yintensive – relax to the max! La 11.12. klo 13:00-15:00; 1 x 120 min, 40€  

Antaudu loppusyksyn luontaiselle sisäänpäinkääntymiselle ja pyyhi luvan kanssa kiire mielestäsi tässä kahden tunnin yinjooga-työpajassa. Teemme pitkiä, ihania yin-asanoita musiikin auttaessa meitä rentoutumaan vielä astetta syvemmälle. Työpaja päätetään pitkäään, meditatiiviseen rentoutukseen.

Ohjaajana työpajassa toimii Yoga Yinful® ohjaaja Sarianne Sahervo, joka on koulutettu yinjooga sekä rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja. Ennen yinjoogaa Sarianne on ohjannut monenlaisia ryhmiä burleskista kuvataideterapiaan ja IT-taitoihin. Tärkeintä hänelle on ohjaajana auttaa jokaista löytämään itselleen sopivimmat tavat palautua ja rauhoittua hektisenkin arjen keskellä.

Yinjooga on lempeä ja lähes jokaiselle sopiva joogamuoto. Yinjoogassa asennoissa (asanat) käytetään usein tukena esimerkiksi tyynyjä ja niissä vietetään pitempi aika. Tämä joogamuoto koetaan usein erittäin rentouttavana ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevana.

Max. osallistujamäärä 8 hlö.

Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojasi kera (maksu laskulle / liikuntaeduilla) info@studioshhangrila.fi, tai verkkokaupan kautta: YINTENSIVE
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssin suoraan varausjärjestelmästämme.

 

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga Su 19.9.2021 klo 14:30 – 16:30; 1 x 120 min, 40€ 
Kahden tunnin introkurssin aikana pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sanchez-Soton ohjauksessa. Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Opetus englannksi.

Ilmajooga on joogaharjoitus jossa työskennellään katosta riippuvan silkkikankaan kanssa. Ilmajooga kehittää kehonhallintaa ja venyvyyttä sekä vahvistaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia. Kankaan kanssa pystyt saavuttamaan myös haastavammat liikkeet, joita ei ilman kangasta saisi harjoiteltua. Ilmajoogan avulla saat selän ja rintakehän venytettyä auki, sekä lisättyä jäykälle hartiaseudulle lisää liikkuvuutta. Kursiin otetaan max. 6 hlö.

ENG: During the 2 hour introduction class you have the chance to get a throughout introduction to aerial yoga taught by yoga instructor Ale Sanchez-Soto. The class is held in English. No previous knowledge of yoga is needed. 

MORE INFO ABOUT THE INTRODUCTION CLASS / LUE LISÄÄ ILMAJOOGAKURSSISTA
 

Liikkuvuuskurssi Spagaattikoulu – Lempeästi kohti spagaattia! To 26.8., 2.9. & 9.9.2021 klo 19:30 – 20:30 ; 3 x 60 min, 60€  tai kertamaksulla 22€/tunti
Toivottu liikkuvuuskurssimme Spagaattikoulu tekee paluun alkusyksystä kolmen viikon mittaisella tiiviskurssilla!

Tällä kurssilla pääset kokeilemaan eri tapoja venytellä ja saat hyviä ideoita ja vinkkejä omatoimiseen treenaamiseen syksyn ajaksi.
Vaikka keskitymme takareisiin, lonkankoukistajien ja alaselkän venytyksiin käsittelemme kurssilla kehoa kokonaisvaltaisesti. Spagaattikoulun bonuksena lisäät lihaskalvojen liikkuvuutta sekä kehität notkeutta ja ryhtiä! Lisä-liikkuvuudella arkielämä sekä muu treeni sujuu sulavammin ja kabaree-potkusi nousevat korkeammalle! Tämä voi tietysti olla myös ensisijainen tavoitteesi, ja unelma spagaattiin pääsystä kirsikkana muffinsin päällä. Siihen, miten nopeasti pääsee spagaattiin vaikuttaa moni asia, kuten oma liikkuvuus, tapa treenata ja oma liikuntahistoria. Jotkut pääsevät spagaattiin muutaman venyttelykerran jälkeen, toiselle siihen menee puoli vuotta tai enemmän.

Omalla liikunta-tai tanssitaustalla ei ole väliä; kurssi on avoinna kaikille, myös aiemmin spagaattikoulun osallistujille.

Ilmoittaudu kurssille mailitse yhteystietojasi kera (maksu laskulla, tai liikuntaedulla) info@studioshangrila.fi tai suoraan verkkokaupan kautta: https://tinyurl.com/spagaattikoulu
Yksittäisille tunneille voi ilmoittautua, ja maksaa varausjärjestelmämme kautta.
Kurssille voi myös osallistua studion ilmajooga & laitepilateskortilla, tai 5-ja 10-kerran sarjakorteilla (5-ja 10-kerran sarjakorteilta merkataan1,5 kerta /kurssikerta käytetyksi).
Max. oppilasmäärä kurssille on 15 hlö.

 

 

Pitkät erikoiskurssit

Coaching for Come-Hither Comedy syyskausi 2021 

Burleskivalmennus! 5 lähiopetusjaksoa, hinta 205€ (duo-työskentely 185€/hlö). Yhden opetuskerran kesto on 2-2,5h riippuen ryhmän kokoonpanosta.
SYKSYN 2021 PÄIVÄMÄÄRÄT:
La 11.9.  13:00-15:00 / 15:30
La 2.10. 13:00-15:00 / 15:30
La 6. & Su 7.11. 13:00-15:00
La 27.11 13:00 – 15:00 / 15:30

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän toimesta.