burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee aika ajoina eri burleskiesiintyjiä tai tanssiopettajia opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

Burleski

Burlesque 101 – Burleskin alkeisintensiivi. Burlesque 101 La 21.5.2022 klo 15.00-16;45; 1 x 105 min à 50€
Burleskikoulumme suosittu perehdyttämiskurssi burleskiin ja burleskitanssiin, jonka aikana käymme läpi perusasiat ja perusliikkeet "pähkinänkuoressa", sekä tutustumme viehkeään teaseen. 
Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojesi kera (maksu laskulle / liikuntaeduilla) info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssin suoraan varausjärjestelmästämme.
Eikö päivämäärä sovi & haluat yksityisen burleskiryhmätunnin ystäväporukallesi jonain toisena ajankohtana? Ota yhteyttä!
LUE LISÄÄ BURLESQUE 101-KURSSISTA
 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille.  Hinta 100€ / 4 kertaa (4 x 90min), tai 28€/kerta
Kevään 2022 päivämäärät:
La 19.2.  16:00 -17:30
La 12.3. 16:00 – 17:30
La 9.4. 16:00 – 17:30

La 14.5. 16:00 – 17:30

Burlesque Deluxe on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita). Osallistu yhteen kertaan tai koko kurssille sen mukaan kun itsellesi sopii!
LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

Shangri-La:n kesäkurssit:
Burleskitanssikurssi '1920's style Burlesque'  Tinker Bellin kanssa,  tiistait 14., 21., 28.6. klo 17:30-18:30; 3x 60 min à 42 €  tai 15 €/ kerta

Hauska, 20-luvun henkinen burleskiteematunti. Tunnin taso on avoin. Tunnin taso on avoin. Teemme helppoa ja vauhdikasta Charleston-tyyppistä koreografiaa, joka tunnilla kerrataan edelliskertoina opittua, joten voit hyvin tulla myös kertamaksulla yksittäisille tuntikerroille! Yksittäiset tunnit voit ostaa joko paikan päältä tai varausjärjestelmämme kautta.
Kaikille kolmemme kurssikerroille ilmoittaudut verkkokaupan kautta TÄÄLLÄ. Maksu onnistuu tuttuun tapaan myös liikuntaeduilla.
 

Shangri-La:n kesäkurssit:
Burleskitanssikurssi 'The Floor is Lava' – floorwork kurssi TurrrboCherryn kanssa,  keskiviikot 15., 22. & 29.6. klo 17:30 – 18.45; 3 x 75 min à 54€  tai 20€ / kerta

Lattiatyöskentelyn tekniikka- ja koreografia kurssi jossa meininki on kuuma ja pilke kimaltaa silmäkulmassa. Valmistaudu hikoilemaan! Kurssilla harjoitellaan tekniikkaa ja koreografia. Tunnin taso on avoin. Tule liikuntaan sopivissa vaatteissa. Haluessaan voit ottaa polvisuojat mukaan tunnille.

Kurssin löydät verkkokaupasta TÄÄLTÄ. Voit myös osallistua yksittäisille tunneille, jolloin ilmoittaudut ja maksat tunnit varausjärjestelmän kautta. Voit myös osallistua studion sarjakortiella. Perustuntien sarjakorteista  merkataan 1,5krt käytetyksi per kurssikerta. Maksu onnistuu tuttuun tapaan myös liikuntaeduilla.


Studio Shangri-La'n tanssi- & kehonhuoltomatka, 18.-25.9.2022, Pegasos Resosrt, Turkki
Tule mukaan Studio Shangri-Lan tanssi- ja treenimatkalle burleskikabareen kimaltelevaan maailmaan, joka virkistää niin kehoa kuin mieltä! Säkenöi näyttävän, hauskan ja leikkimielisen burleskitanssin parissa, vahvista ja notkista kehoasi pilateksen ja barren avulla, ja löydä tasapainoa ja rauhaa niin kehoon kuin mieleenkin joogatunneilla. Kaikki tämä nauttiessasi merestä ja auringosta

Matka toteutetaan yhteistyössä matkailutoimisto Nazazrin kanssa.
Lisäinfoa matkasta löydät täältä: SHANGRI-LA'N TANSSIMATKA sekä Nazarin sivuilta: https://www.nazar.fi/matkamme/ryhmaematkoja/treenimatkoja/studio-shangrila/
 

Kehonhuolto

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga La 7.5.2022 klo 11:30- 13:30; 1 x 120 min, 44€  
Kahden tunnin introkurssin aikana pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sanchez-Soton ohjauksessa. Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Opetus englannksi.

Ilmajooga on joogaharjoitus jossa työskennellään katosta riippuvan silkkikankaan kanssa. Ilmajooga kehittää kehonhallintaa ja venyvyyttä sekä vahvistaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia. Kankaan kanssa pystyt kokeilemaan myös haastavampia liikkeitä, joiden harjoittelu ilman kangasta olisi hankalampaa. Ilmajoogan avulla saat selkää ja rintakehää venytettyä auki sekä lisättyä jäykälle hartiaseudulle lisää liikkuvuutta. Kurssille otetaan max. 6 hlöä.

ENG: During the 2 hour introduction class you have the chance to get a throughout introduction to Aerial Yoga taught by yoga instructor Ale Sanchez-Soto. The class is held in English. No previous knowledge of yoga is needed. 

Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojesi kera (maksu laskulle / liikuntaeduilla) info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ 
Voit myös ilmoittautua, ja maksaa kurssin suoraan varausjärjestelmästämme.
// sign up via email, our webshop, or our booking system.

MORE INFO ABOUT THE INTRODUCTION CLASS / LUE LISÄÄ ILMAJOOGAKURSSISTA
 

Aerial Tricks- intro workshop, la 4.6. klo 14.30-16:00, ohjaaja Riikka Pentinsaari; 1 x 90min à 38€
Tule kokeilemaan jotain uutta, hauskaa ja näyttävää! Aerial tricks-introworkshopissa pääset nimen mukaisesti kokeilemaan alkeistason temppuja katosta roikkuvien kankaiden avulla – teemme liikkeitä ilmassa välineenä ilmajoogastakin tuttu hammock eli kangasluuppi. Kurssilla tehdään erilaisia staattisia asentoja niin istuen kuin seisten, ja edetään mahdollisiin pyörähdyksiin sekä ylösalaisin menoihin.

Kurssi sopii aloittelijoille eikä aiempaa kokemusta vaadita. Etenemme ryhmän mukaan, liikkeitä varioiden ja turvallisen harjoittelun huomioiden. Lämpimästi tervetuloa mukaan kokeilemaan uutta, ylittämään itsesi ja viettämään kivaa aikaa yhdessä!

Vaatetuksena on hyvä olla selän ja kainalot peittävä paita sekä polvitaipeet peittävät housut, esim. trikoot, joissa ei ole metallisia osia (esim. vetoketjua). Pesethän jalat ennen tuntia, ja poista kaikki näkyvät korut, jotka voisivat tarttua kankaisiin ja rikkoa niiden pinnan.

Kurssin vetäjänä toimii joogaohjaaja ja ilma-akrobaatti Riikka Pentinsaari. Riikka on pitkän linjan ammattilainen sekä ohjauksen että esiintymisen saralta. Ohjaajana hän on toiminut vuosia aina aloittelijoista edistyneisiin oppilaisiin saakka. Kurssille otetaan max. 6 oppilasta, mikä takaa rauhallisen, yksilöllisen ja perusteellisen ohjauksen.

Ilmoittautumiset suoraan verkkokaupan kautta: AERIAL TRICKS
Jos maksat kurssin liikuntaedulla, suoritat maksun oman etusi sovelluksen / verkkoportaalin kautta, ja ilmoittaudut meille sähköpostitse sähköpostitse info@studioshangrila.fi

LUE LISÄÄ:  AERIAL TRICKS INTRO WORKSHOP

 

Kesäillan Yin, la 4.6. klo 16.30- 17.45, ohjaaja Riikka Pentinsaari; 1 x 75 min à 20€
Rauhoittava ja palauttava kesäillan YIN on hidas ja lempeä harjoitus, matka oman kehon äärelle, olemisen tilaan. Harjoitus on mahdollisuus oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen, vastapaino niin aktiiviselle ja kiireiselle arjelle, kuin kesän vauhdikkaille ja valoisille energioille. Dynaamisen tekemisen sijaan viipyily yinjoogan pitkäkestoisissa asanoissa (3-5min) suo mahdollisuuden kehon syvempien kerrosten (mm. sidekudoskalvot) stimuloimiseen, edistäen aineenvaihduntaa, tukien luonnollisen liikkuvuuden palauttelua, vapautellen kehon ja mielen jumeja ja lisäten kehon virtausta.

Harjoitus ei vaadi aiempaa kokemusta, uteliaisuus itsen äärelle pysähtymiseen riittää. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjaajana toimii joogaopettaja (RYT200) Riikka Pentinsaari. Riikka on toiminut joogaopettajana vuodesta 2019 ja suorittanut lisäkoulutuksen Yin joogan parissa (RYT50h). Riikalla on vuosien ohjaajakokemus myös tanssin ja ilma-akrobatian puolelta.

Kurssimaksu 20€ suoritetaan ennakkoon. Ilmoittautumiset verkkokaupan tai varausjärjestelmän kautta. 
Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, suoritat maksun oman etusi sovelluksen / verkkoportaalin kautta, ja ilmoittaudut meille sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Jos haluat osallistua studion sarjakortilla merkataan perustuntien kortista 1,5krt käytetyksi, tai ilma/laitekortista 1krt. Ilmoittaudu meille tällöin sähköpostitse info@studioshangrila.fi
 

Shangri-La:n kesäkurssit:
Synkjumppa – synkemmän musiikin tanssiliikuntatunti, maanantait 15., 20., 27.6. klo 19:15-20:15;
3x 60 min à 42 €  tai 15 €/ kerta

SYNKJUMPPA, gootti-bic, punkrock-a-go-go! Tunti sisältää ihan perus jumppatunnin elementit: lämmittelyn, helpon enemmän tai vähemmän tanssillisen sykkeenkohotusosion, lihaskuntoa, venyttelyä. Jos sinulla on kaksi vasenta jalkaa muista raajoista nyt puhumattakaan, ei huolta, voit silti tulla heilumaan, ei meillä lasketa, ja tehdään helppoja juttuja, ja sellaisia, että pysyy perässä. Sanomattakin selvää, että näille tunneille, niinkuin toki ja tietenkin muillekin studiomme tunneille ovat kaikki sukupuolet tervetulleita. Musiikit ovat tietenkin olennainen osa tätä kokemusta, ja soittolistoille luvataan esimerkiksi Sistersiä, Rosetta Stonea, Nine Inch Nailsia, Paradise Lostia, ja Covenantia… musatoiveita saa esittää! Tunnin ohjaa Ruska Schönberg / Tinker Bell.

Tunneille ilmoittaudut, ja maksat, varausjärjestelmän kautta. Voit myös osallistua studion sarjakorteilla. Maksu onnistuu tuttuun tapaan myös liikuntaeduilla.
 

Shangri-La:n kesäkurssit:
Core Flow, keskiviikot 15., 22 & 29.6. klo 18:55-19:45; 3 x 50min à 42€ / 15€ / kerta

Kesäkussa kehitetään voimaa ja notkeutta, parannellaan liikkuvuutta ja kehon linjauksia sekä tehdään virtavaisia toiminnallisia liikesarjoja. Core Flow on astetta haastavampi treeni jossa pääset liikuttamaan kehosi kaikissa suunnissa. Kurssin ohjaa pilatesopettaja Ulrika Bachér

Kurssin löydät verkkokaupasta TÄÄLTÄ. Voit myös osallistua yksittäisille tunneille, jolloin ilmoittaudut ja maksat tunnit varausjärjestelmän kautta. Voit myös osallistua studion sarjakortilla. Maksu onnistuu tuttuun tapaan myös liikuntaeduilla.
 

Tulossa alkusyksystä 2022: Astangajoogan alkeiskurssi: Introducing the Ashtanga Method Part 1 with Yiouli Spanoude
Lauantait / Saturdays 10.9, 17.9, 24.9., 1.10., 15.10.  & 22/10 11:30-12:45; 6 x 75 min à 120€

Opetuskieli englanti / The class is taught in English.
Tutustu perusteellisesti Astangajoogaan niin fyysisellä kuin myös filosofisella tasolla Yiouli Spanouden ohjauksella. Kuuden viikon kurssilla opit yksityiskohtaisesti astanga-menetelmän aurinkotervehdykset, seisomasarjan asanat (asennot), sekä tutustumme hengitystekniikkoihin ja lihaslukkoihin. Kurssi sopii vasta-alkajille iästä ja kunnosta huolimatta; aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Kurssin opetuskieli on englanti.

ENG: Following a teaching method that honours the tradition of Ashtanga Yoga, this six-week foundations course aims to guide you through the foundational asanas (postures) of the Primary series of Ashtanga Yoga (Yoga Chikitsa), as well as breath and body locks,  developing a clear view of what Ashtanga Yoga is. This class is aimed for beginners; no previous previous experience in Yoga or Ashtanga Yoga is required.

 The class is suitable for anyone regardless of age, gender, physical condition  – the only requirement is a willingness to learn.

READ MORE ABOUT THE FOUNDATIONS COURSE HERE


 

Pitkät erikoiskurssit

Burleskivalmennus! 5 lähiopetusjaksoa, hinta 205€ (duo-työskentely 185€/hlö). Yhden opetuskerran kesto on 2-2,5h riippuen ryhmän kokoonpanosta. SYKSYN 2022 PÄIVÄMÄÄRÄT JULKAISTAAN LOPPUKEVÄÄSTÄ.
KEVÄÄN 2022 PÄIVÄMÄÄRÄT:
La 19.2.  13:00-15:00 / 15:30
La 12.3. 13:00-15:00 / 15:30
La 9. & Su 10.4. 13:00-15:00
La 14.5. 13:00 – 15:00 / 15:30

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikka vahvistuu, kun kurssimaksu on suoritettu. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita. Maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän toimesta.