burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

Kitten de villen worksopit ovat valitettavasti peruttuja.
Kitten de Ville Studio Shangri-La'ssa 22.3! Bump n'grind with Kitten de Ville  klo.14:00-15:00, Tease! with Kitten 15:15-16:15. Hinta 28€/paja, molemmat pajat 50€.
Burleskin uuden aallon legenda, Miss Exotic World 2002, The Queen of the Quake Kitten de Ville saapuu jälleen studiolle ohjaamaan kaksi workshoppia; Kittenin nimikkotyöpaja Bump n'Grind with Kitten de Ville, sekä ensimmäistä kertaa suomessa myös johdatus kiusottelun saloihin Kittenin omalla twistillä, Tease! with Kitten.

LUE LISÄÄ KITTENIN TYÖPAJOISTA
 

Izohnny: Pop it in Pumps! With Isaiah Esquire 30.3. klo.19:15-20:45; 1 x 90 min, 35€
Kävellään, tanssitaan ja OMISTETAAN tila korkokengissä! Isaiah Esquire on pitkän linjan esiintyjä ja tanssiopettaja jota on nähty burleskilavoilla vuodesta 2007 saakka sekä mm. myös useissa musiikkivideoissa.90min tunnilla venytellään sekä tehdään lämmittelynä kunnon herkullinen booty warm up! Korkokenkäkävelytreenin lisäksi tehdään erilaisia tasapainoharjoitteluja, ja opimme myös erilaisia työkaluja itsevarmaan olemiseen ja likkumiseen. Kakkuna kirsikan päällä tehdään vielä koreografiaa, sekä opitaan twerkingin perusteet!

Tunti sopii kaiken tasoisille harrastajille, ja on avoin kaikille iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Tunnin opetuskieli on englanti.
LISÄINFOA IZOHHNYN WORKSHOPISTA

 

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille. Kurssin seuraava ajakohta ilmoitellaan keväällä 2020.

Burlesque Delue on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita), ja jatkokerroilla harjoitellaan pientä burleskiesitystä, jota halutessasi pääset esittämään studion joulu/kevätjuhlissa.

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA
 

 

MUUT LIIKUNTA- JA KEHONHUOLTOKURSSIT

 

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga,  la 7.3.  klo.13:00 – 15:30 /  la 4.4. klo. 13:0-15:00; 1x120min, 40€
Studio Shangri-La'ssa alkoivat loppuvuodesta 2019 ilmajoogatunnit! Pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sánchez-Soton opetuksella myös tammi- ja helmikuussa kahden tunnin intro-kurssilla. Paikkoja on rajoitetusti. Opetuskieli englanti.

Aerial Yoga classes started at Studio Shangri-La at the end of 2019! The next chances for the intro classes are in January and February; during the 2 hour class, you have the chance to get a thorough introduction to aerial yoga taught by yoga instructor Ale Sánchez-Soto.

LUE LISÄÄ ILMAJOOGAKURSSISTA 

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching for Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! 6  lähiopetusjakosa, hinta 240€ (duo-työskentely 200€/hlö).
Kevään 2020 päivämäärät:
La 1.2.   – La 29.2.  – La 28. & Su 29.3.  – La 25.4  – La 23.5. ; klo. 13:00 – 15:00 / 15:30

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.