burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo.20:05-21:20

Veils for Vixens – huivi viettelijättären rekvisiittana, opettajana Bebé Fernet, ma 18. & 25.11 klo.20:05-21:20; 2 x 75 min. Hinta 38€, tai 20 € / kerta.
Huivi elementtinä sopii mahtavasti burleskiin. Huivitanssin perusliikkeet ovat myös todella hyödyllisiä mitä tahansa vaatekappaletta käsiteltäessä. Isot kankaat ovat näyttäviä lavalla, liikkuvat kauniisti ja kehystävät vartalon liikkeitä. Kahden viikon kurssilla käymme läpi erilaiset tavat käyttää huivia puvustuksessa ja osana asua, opettelemme perusliikkeet ja tutkimme, kuinka huivia voi käyttää yleisön kiusoittelussa. Teemme myös improvisaatioharjoituksia sekä yhdistämme tunneilla oppimiamme liikkeitä lyhyeksi koreografiaksi. Huivitunti sopii kaikille tasoille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita!

LUE LISÄÄ KURSSIN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA

Burlesque workshops with Lolita VaVoom, la 14.12 klo.13:30-14:30 & 14:45-15:45; 2 x 60min hinta 28€ / tunti tai 45€ / 2 tuntia
Berliinissä asuva amerikkalainen tanssija ja burleski-esiintyjä Lolita VaVoom esiintyy studiomme joululuhissa ja pitää samana viikonloppuna kaksi burleskikurssia:
Ballet for Burlesque sekä Fosse Foundations!  Lolitan kanssa pääset soveltamaan baletin kauniita linjoja ja ryhdikkyyttä burleskin liikekieleen, ja tutustut 1900-luvun ikonisimpiin koreografeihin lukeutuvan Bob Fossen tyyliin.

LUE LISÄÄ LOLITAN WORKSHOPEISTA

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille. Kurssikerrat 8.9. 15:30 – 17:30, 6.10, 17.11., 1.12. klo.15:30 – 16:30; hinta 35€ (vain 8.9.) / koko kurssi 100€.

Burlesque Deluxe palaa syksyllä 2019 hieman pidempänä versiona – voit osallistua vain ensimmäiselle kerralle, tai kurssiin kokonaisuutena, jolloin halutessasi pääset myös esiintymään! 
Burlesque Delue on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin 8.9 (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita), ja jatkokerroilla harjoitellaan pientä burleskiesitystä, mitä halutessasi pääset esittämään Under The Mistle Tease joulushowssa 13.12 !

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

MUUT LIIKUNTA- JA KEHONHUOLTOKURSSIT

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga, 2.11 klo.13:30 – 15:30 , 9.11 14:00 – 16:00; 1x120min, 40€
Studio Shangri-La'ssa alkaa loppuvuodesta 2019 ilmajoogan tunnit! Pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sanchez-Soton opetuksella kahden tunnin intro-kurssilla. Paikkoja on rajoitetusti. Opetuskieli englanti.

Aerial Yoga classes will start at Studio Shangri-La at the end of 2019! During the 2 hour introduction class you have the chance to get a throughout introduction to aerial yoga taught by yoga instructor Ale Sanchez-Soto.

LUE LISÄ ILMAJOOGAKURSSISTA

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! 5 x 120min, hinta 200€ (duo-työskentely 180€/hlö).
Su 8.9.  13:00-15:00
Su 6.10. 13:00-15:00
La 16.11 & Su 17.11. 13:00-15:00
​Su 1.12 13:00 – 15:00

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.