burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita BurleskInstituutin opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo 19:00-20:15:

Venyttely-ja liikkuvuuskurssi Spagaattikoulu –  3.9., 1.10., 5.11., 3.12.; 4 x 75 min, 70€ tai kertamaksulla 20€/kerta

Viime kevään suosittu ja loppuunmyyty kurssi saa sykysllä 2018 jatkoa!
Joka kuun 1. maanantai  kokoonnumme Studio Shangri-La’n kotoisaan tanssisaliin venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti. Kurssiin kuuluu kotiläksyjä ja säännöllinen omatoiminen treeni jotta voisit saavuttaa tavoitteesi.

Tällä kurssilla pääset kokeilemaan eri tapoja venytellä, ja saat hyviä ideoita ja vinkkejä omatoimiseen treenaamiseen. Kurssi on avoin kaikille liikunta- ja tanssitaustasta riippumatta.
 

Tribal Fusion tanssitekniikkakurssi : Sssnakecharmers' Sssecrets  – 10., 17., 24.9; 3 x 75 min, 55€
Tule perehtymään Tribal Fusionin kiehtovaan maailmaan ja oppimaan niksejä ja tekniikkaa, joiden avulla voit tuoda muhkeaa lisäpotkua yksinkertaisiinkin perusliikkeisiin. Teematuntien ohjelmaan on valikoitu tanssitekniikkaa ja aiheita, jotka ovat helposti pienin variaatioin sovellettavissa  myös burleskinkin liikekieleen. Ensikertalaiste tervetulleita!

Acrotease! Helppoa akrobatiaa burleskimautsteilla – 15.10. 1x90min, 37€,  ohjaajana Miss Acrolicious
Tässä pajassa teemme lihaksia vahvistavia tasapaino ja voimaliikkeitä jotka auttavat sinua nostamaan esityksesi uudelle tasolle.  Ei kannata säikähtää sanaa akrobatia, sillä kaikki liikkeet tehdään lattian tasolla turvallisesti ohjaajan opastuksella. 

LUE LISÄÄ MAANANTAIKURSSIEN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA

 

Burlesque 101  Seuraava Burlesque 101 järjestetään alkusykysytä

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA
 

Burlesque Deluxe 50+  –  11.11. klo.15:00-16:30; 35€
Hauska yhteinen burleskiheti, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin. Aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita.

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja.

Spagaattikoulu; Venyttely- ja liikkuvuuskurssi 3.9., 1.10., 5.11., 3.12. klo.19:00-20:15; 4×75 min, 70€
Katso lisäinfoa Mahtavat Maanantait-osioista!

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! Coaching-opetuksen kahdeksas kausi alkaa sykysllä 2018!
Syksyn päivämäärät ovat: 16.9., 7.10., 3.& 4.11., 2.12. 12:30-14:30; 5 x 120min, 200€

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in Summer Showssa kauden päätteeksi.  Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ  COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautumiset ovat sitoutuvat. Erikoiskurssien poissaoloja ei korvata, ja maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.