burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

 

Shangri-La'n SHOWGIRL PÄIVÄ su 19.5. klo.12:00 – 16:00; 55€ / tuntikohtaiset hinnat
Luvassa olisi jälleen studion keväinen showgirl-treenipäivä, joka on avoin kaikille showgirlseille, showboysille ja showponeille treenitaustasta tai burleskikokemuksesta huolimatta! 
Päivä koostuu burleski-, liikunta- ja kehonhuolto-osuudesta. Voit osallistua koko päivälle, tai osioille erikseen.
12:00 – 13:30 Burleksiworkshop: Own it! Itsevarmuutta & näyttävyyttä
13:45 – 14:15 The Showgirl Workout
14:15 – 14:45 Barre Move
15:00 – 16:00 Holistic Flow
LUE LISÄÄ SHOWGIRLPÄIVÄSTÄ


Summer Seduction Molly Moonstonen kanssa, ti 11., 18. &  25.6. klo 18:00-19:30; 3x 90min à 60€  tai 25€ / kerta.
Burleksin tiiviskurssi, jonka tavoitteena on pitää hauskaa burleskin parissa, oppia uutta tai syventää omaa burleskiosaamista, sekä listätä kehopositiivisuuden tunnetta.  Voit olla juuri niin viettelevä, hassu tai dramaattinen kuin haluat – tai voit olla jotain aivan muuta!
LUE LISÄÄ SUMMER SEDUCTIONISTA
 

Burlesque 101 Kesäkuussa kolmen viikon tiiviskurssina! 12., 19., 26.6.  klo.18:00-19:00, 55€ / 20 € kertamaksulla.
Yhteishinta Burlesque 101 + Summer Seduction 105€ (norm115€).

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!
 

LUE LISÄÄ 101:STA

 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo 19:00-20:15 (/20:30):

Maanantai-kurssit palaavat jälleen syyskaudella 2019!

LUE LISÄÄ MAANANTAIKURSSIEN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burlesque Deluxe palaa syksyllä 2019 hieman pidempänä versiona! 
Hauska yhteinen burleskiheti, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin. Aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita.

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja:

Aamuaurinkojooga 10., 11., 12. & 13.6.2019, klo.10:00-11:00; 4 x 60min, 55€ / kertamaksu 15€.
Kaipaatko lämpöä, energiaa ja voimaa? Kesäkuun toisella viikolla, sopivasti kesän alkajaisiksi venyttelemme ja vanuttelemme kehon ja mielen pehmeästi hereille uuteen päivään – saat tulla silmät ristissä ja unihiekkaisena, takaamme, että lähdet tunnilta ihan eri fiiliksissä!


Kesäkuussa olemme vuodenaikajoogan mukaan alkukesän/kesän vuodenajassa ja sen myötä tulen elementissä perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaisesti, ja hoidamme harjoituksella sydämen, sydänpussin, ohutsuolen ja kolmoislämmittäjän meridiaaneja, erityisfokuksella faskioihin. Tällä harjoituksella nostetaan hiki pintaan, aikaansaadaan kehossa joustavuutta ja venyvyyttä, ja päästään ihanasti haastamaan lihaksia astangan tyylillä. Tämä harjoitus sopii niin vasta-alkajille, kuin kokeneille joogeille.

Aamuaurinkojoogan löydät verkkokaupasta TÄÄLTÄ lisäinfon kera.
Yksittäisille tunneille ilmottaudut varausjärjestelmän kautta.

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! Coaching-opetuksen yhdeksäs kausi vietetään 2019! SYKSYN 2019 PÄIVÄMÄÄRÄT ILMOITETAAN TOUKOKUUN 2019 LOPUSSA! KOHTA PÄÄSET SIIS ILMOITTAUTUMAAN!
Kevään päivämäärät ovat: 9.2., 2.3., 6.& 7.4. ja 18.5. klo 13-15; 5 x 120min, 200€/duolta 180€ per osallistuja

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in Summer Showssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautumiset ovat sitoutuvat. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.