burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

 

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös satunnaisesti rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

Burleski

Watch this space!

Kehonhuolto

 

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga La 7.1.2023 klo 12:30-45:30; 1 x 120 min, 44€   KURSSI SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN!
Kahden tunnin introkurssin aikana pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sanchez-Soton ohjauksessa. Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Opetus englannksi.

Ilmajooga on joogaharjoitus jossa työskennellään katosta riippuvan silkkikankaan kanssa. Ilmajooga kehittää kehonhallintaa ja venyvyyttä sekä vahvistaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia. Kankaan kanssa pystyt kokeilemaan myös haastavampia liikkeitä, joiden harjoittelu ilman kangasta olisi hankalampaa. Ilmajoogan avulla saat selkää ja rintakehää venytettyä auki sekä lisättyä jäykälle hartiaseudulle liikkuvuutta. Kurssille otetaan max. 6 hlöä.

ENG: During the 2 hour introduction class you have the chance to get a throughout introduction to Aerial Yoga taught by yoga instructor Ale Sanchez-Soto. The class is held in English. No previous knowledge of yoga is needed. 

Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojesi kera (maksu laskulle / liikuntaeduilla) info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta.
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssin suoraan varausjärjestelmästämme.
// sign up via email, our webshop, or our booking system.

MORE INFO ABOUT THE INTRODUCTION CLASS / LUE LISÄÄ ILMAJOOGAKURSSISTA
 

 

Pitkät erikoiskurssit

Burleskivalmennus, tasot 1 ja 2!
5 lähiopetusjaksoa, hinta 205€ ( 2. valmennuksen duo-työskentely 185€/hlö). Yhden opetuskerran kesto on 1,5-2 h (valmennus 1 ) ja 2-2,5h (valmennus 2) riippuen ryhmien kokoonpanosta. 
Kevään 2023 päivämäärät ovat:
La 18.2. Valmennus 1: klo 13:00-14:30, Valmennus 2: klo 15:15-17:15 / 17:45
La 11.3. Valmennus 1: klo 13:00-14:30, Valmennus 2: klo 15:15-17:15 / 17:45
La 22. & su 23.4. Valmennus 1: klo 13:00-14:30, Valmennus 2: klo 15:15-17:15 / 17:45
La  20.5. Valmennus 1: klo 13:00-14:30, Valmennus 2: klo 15:15-17:15 / 17:45

 

Burleskikoulu The Shangri-La School of Showgirls presents: Burleskivalmennus 1: Get Started  on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä pienistä kotitehtävistä ja on tarkoitettu sinulle, joka on pyöritellyt mielessäsi ajatusta burleskilavalle nousemisesta, muttet ehkä vielä aivan tiedä minkälaisen numeron juuri sinä haluaisit tuoda yleisön silmien eteen. Kurssilla pyritään löytämään omaa tapaasi alkaa rakentaa burleskinumeroa ja lavapersoonaa!

The Shangri-La School of Showgirls presents: Burleskivalmennus 2: Coaching for Come-Hither Comedy on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää lavavalmiiseen esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
 

LUE LISÄÄ BURLESKIVALMENNUKSESTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikka vahvistuu, kun kurssimaksu on suoritettu. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita. Maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän toimesta.