burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

Expression & Intensity with Vivianne Dellamore (CH)  11.5. klo.14:00-15:30; 90 min, 35€
Sveitsin nouseva burleksitähti Vivianne Dellamore vierailee  Shangri-La'ssa tuokokuussa workhsopinsa kanssa, jossa käsitellään keinoja millä luoda lisää tunnelmaa esityksiin, ja kehittää aidon ja vahvan yleisökontaktin.

LUE LISÄÄ VIVIANNEN WORKSHOPISTA

 

Shangri-La'n SHOWGIRL PÄIVÄ su 19.5.
Luvassa olisi jälleen studion keväinen showgirl-treenipäivä, joka on avoin kaikilel showgirlseille showboysille ja showponeille! Ohjelmassa olisi burleksiopetusta, iloista ja tehokasta liikuntaa sekä kehoa ja mieltä rentouttavaa uusi konsepti-tuntiamme. Lisäinfoa seuraa pian!


Summer Seduction Molly Moonstonen kanssa, 11., 18. &  25.6. klo 18:00-19:30: LISÄINFOA SEURAA PIAN!
 

Burlesque 101 Seuraava 101 pidetään alkukesästä 2019! 

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA

 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo 19:00-20:15 (/20:30):

Syksyn Maanantai-kurss

LUE LISÄÄ MAANANTAIKURSSIEN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burlesque Deluxe palaa syksyllä 2019 hieman pidempänä versiona! 
Hauska yhteinen burleskiheti, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin. Aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita.

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja.

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! Coaching-opetuksen yhdeksäs kausi vietetään 2019! SYKSYN 2019 PÄIVÄMÄÄRÄT ILMOITETAAN TOUKOKUUN 2019 LOPUSSA! KOHTA PÄÄSET SIIS ILMOITTAUTUMAAN!
Kevään päivämäärät ovat: 9.2., 2.3., 6.& 7.4. ja 18.5. klo 13-15; 5 x 120min, 200€/duolta 180€ per osallistuja

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in Summer Showssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautumiset ovat sitoutuvat. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.