burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan – unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan.

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös satunnaisesti rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

Tulevia kursseja:

Burleski

Burleskin alkeis-intensiivi Burlesque 101 – seuraava 101 pidetään kesällä !
Burlesque 101 on suosituimpia kurssejamme!

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista tai burleskin harrastamista? Vai oletko kenties yleisesti kiinnostunut burleskista, ja haluat lisäinfoa? Tai sitten ajatus siitä, että astuisit jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä – tai ehkä haluat vaan viettää hauskan lauantain! Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

Kurssin aikana käymme läpi burleskin historiaa, varsinaisen burleskin ja harrastajan burleskitanssin eroja, klassisen burleskin perusliikkeitä (bump'n'grind, shimmy & shake), opimme perusasennot tanssista ja teemme helppoa koreografiaa. Perehdymme myös viehkeään teaseen ja katsomme miten lähtee yltä hansikas, pitkä sukka ja rintaliivit. Ja tietenkin perehdymme myös tasselien ihmeelliseen maailmaan…
 

Studion Kesäkurssit: Burlesque Basics – burleskitanssin alkeisintensiivi; 13., 20. & 27.6. klo 18:00-19:00; 3x 60 min à 55€, tai 20€ / kerta
Tutustu burleskin ja burleskitanssin perusteisiin tällä tehokkaalla intensiivikurssilla! Opit burleskin peruskonseptit, burleskitanssin perusliikkeet ja poseeraukset, sekä pääset tekemään hauskaa, kesäistä koreografiaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista, mutta voit myös jo burleskia harrastaneena osallistua kurssille. Kurssin ohjaa toinen studion omistajista ja perustajista Tinker Bell / Ruska Schönberg. Voit osallistua kurssille kolmen kerran kokonaisuutena, tai yksittäisille tunneille. Kurssille voit myös osallistua studion sarjakortilla.
Kurssin löydät verkkokaupasta. Yksittäisille tunneille voit  ilmoittautua myös varausjärjestelmän kautta (tunti maksetaan ilmoittautuimisen yhteydessä. Sarjakortilla osallistuessasi voit ohittaa maksuvaiheen).

 

Studion Kesäkurssit: The Burlesque Booty Workout; 15., 22. & 29.6. klo 18:00-19:15; 3x 75 min à 62€, tai 25€ / kerta
The Burlesque Booty Workout! Suosittu pakaratreenitunti burleski-twistillä tulee jälleen, ja kesällä 2023 nyt tiiviskurssina! Tunnilla harjoitellaan pakaralihasten aktivointia ja tehdään tiukka alavartalotreeni, sekä tanssitaan eri alavartalon shimmy- shake- ja wiggletekniikoita. Tunnin ohjaa toinen studion omistajista ja perustajista TurrrboCherry / Ulrika Bachér. Voit osallistua kurssille kolmen kerran kokonaisuutena, tai yksittäisille kurssikerroille. Tunneille voi myös osallistua studion sarjakorteilla, jolloin kortista merkataan 1,5krt /kurssikerta.
Kurssin löydät verkkokaupasta. Yksittäisille tunneille ilmoittaudut varausjärjestelmän kautta (sarjakortilla osallistuessasi voit ohittaa maksuvaiheen).

Kehonhuolto

 

Studion Kesäkurssit: Seasonal Yoga Summer Intro; 13., 20. & 27.6. klo 18:00-19:00; 3x 60 min à 55€, tai 20€/kerta
Seasonal Yogan Introkurssi sopii kaikille joogeille, mutta erityisesti sinulle, jolle joko jooga tai Seasonal Yoga/vuodenaikajooga ovat uusia kokemuksia. Käymme perusteellisesti läpi Seasonal Yogan alkukesän ja kesän harjoituksen olennaisimmat jooga-asennot eli asanat sekä siirtymät asanasta toiseen; aurinkotervehdykset Suryanamaskara A + B variaatioineen, sekä kesän harjoituksen Yang-flown (dynaaminen) ja Yin-flown (restoratiivinen). Luvassa siis lempeää lämpöä!

Seasonal Yogasta voit lukea lisää täältä.

Sekä kolmen kerran kokonaisuuden että yksittäisen kurssikerran voit ostaa etukäteen täältä.


 

Pitkät erikoiskurssit

Burleskivalmennus – Coaching for Come-Hither Comedy!

5 lähiopetusjaksoa, hinta 205€ (duo-työskentely 185€/hlö). Yhden opetuskerran kesto on 2-2,5h riippuen ryhmän kokoonpanosta.

Syksyn 2023 päivämäärät ilmoitetaan alkukesästä!

The Shangri-La School of Showgirls presents: Burleskivalmennus : Coaching for Come-Hither Comedy on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää lavavalmiiseen esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.

LUE LISÄÄ BURLESKIVALMENNUKSESTA

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikka vahvistuu, kun kurssimaksu on suoritettu. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita. Maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän toimesta.