burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee aika ajoina eri burleskiesiintyjiä tai tanssiopettajia opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

Burleski

Burlesque 101 – Burleskin alkeisintensiivi 'Burlesque 101' La 19.11.2022 klo 16.00-17:45; 1 x 105 min à 50€ 
Burleskikoulumme suosittu perehdyttämiskurssi burleskiin ja burleskitanssiin, jonka aikana käymme läpi perusasiat ja perusliikkeet "pähkinänkuoressa", sekä tutustumme viehkeään teaseen. 
Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojesi kera (maksu laskulle / liikuntaeduilla) info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssin suoraan varausjärjestelmästämme.
Eikö päivämäärä sovi & haluat yksityisen burleskiryhmätunnin ystäväporukallesi jonain toisena ajankohtana? Ota yhteyttä!
LUE LISÄÄ BURLESQUE 101-KURSSISTA

Burlesque Booty- workshop La 19.11.2022 klo 13.30-14:45; 1 x 75 min à 25€ (tai 2 krt sarjakortista)
Tämän 75 min kurssin aikana keskiydytään nimensä mukaisesti takapuoleen – burleskitwistillä toki! Harjoittelemme pakaralihasten aktivointia sekä isolaatioita, teemme lihaskunto-osuuden pakaralihastreenillä, samalla myös vahvistaen keskivartalon lihaksia ja parantaen lonkkien ja alaselän liikkuvuutta, ja hiomme lopuksi burleskitanssin alavartalon shimmy-, shake- ja wiggle teknikoita!
Ilmoittautuminen & maksu varkkokaupan kautta TÄÄLLÄ
Voit ilmoittautua ja maksaa tunnin myös varausjärjestelmän kautta TÄÄLLÄ 
Mikäli haluat käytää sarjakorttisi, ilmoittaudu varausjärjestelmän kautta ja ohita maksu.
 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille.  Hinta 100€ / 4 kertaa (4 x 90min), tai 28€/kerta
Burlesque Deluxe on tauolla syyskauden 2022!

Burlesque Deluxe on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita). Osallistu yhteen kertaan tai koko kurssille sen mukaan kun itsellesi sopii!
LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

Kehonhuolto

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga La 15.10.2022 klo 13:30-15:30; 1 x 120 min, 44€  KURSSI SIIRRETÄÄN
Kahden tunnin introkurssin aikana pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sanchez-Soton ohjauksessa. Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Opetus englannksi.

Ilmajooga on joogaharjoitus jossa työskennellään katosta riippuvan silkkikankaan kanssa. Ilmajooga kehittää kehonhallintaa ja venyvyyttä sekä vahvistaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia. Kankaan kanssa pystyt kokeilemaan myös haastavampia liikkeitä, joiden harjoittelu ilman kangasta olisi hankalampaa. Ilmajoogan avulla saat selkää ja rintakehää venytettyä auki sekä lisättyä jäykälle hartiaseudulle liikkuvuutta. Kurssille otetaan max. 6 hlöä.

ENG: During the 2 hour introduction class you have the chance to get a throughout introduction to Aerial Yoga taught by yoga instructor Ale Sanchez-Soto. The class is held in English. No previous knowledge of yoga is needed. 

Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojesi kera (maksu laskulle / liikuntaeduilla) info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ 
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssin suoraan varausjärjestelmästämme.
// sign up via email, our webshop, or our booking system.

MORE INFO ABOUT THE INTRODUCTION CLASS / LUE LISÄÄ ILMAJOOGAKURSSISTA
 

Astangajoogan alkeiskurssi: Introducing the Ashtanga Method Part 1 with Yiouli Spanoude
Lauantait / Saturdays 10.9, 17.9, 24.9., 1.10., 15.10.  & 29.10 11:30-12:45; 6 x 75 min à 120€

Opetuskieli englanti / The class is taught in English.
Tutustu perusteellisesti Astangajoogaan niin fyysisellä kuin myös filosofisella tasolla Yiouli Spanouden ohjauksella. Kuuden viikon kurssilla opit yksityiskohtaisesti astanga-menetelmän aurinkotervehdykset, seisomasarjan asanat (asennot), sekä tutustumme hengitystekniikkoihin ja lihaslukkoihin. Kurssi sopii vasta-alkajille iästä ja kunnosta huolimatta; aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Kurssin opetuskieli on englanti.

ENG: Following a teaching method that honours the tradition of Ashtanga Yoga, this six-week foundations course aims to guide you through the foundational asanas (postures) of the Primary series of Ashtanga Yoga (Yoga Chikitsa), as well as breath and body locks,  developing a clear view of what Ashtanga Yoga is. This class is aimed for beginners; no previous previous experience in Yoga or Ashtanga Yoga is required.

 The class is suitable for anyone regardless of age, gender, physical condition  – the only requirement is a willingness to learn.

READ MORE ABOUT THE FOUNDATIONS COURSE HERE


 

Pitkät erikoiskurssit

Burleskivalmennus, tasot 1 ja 2!
5 lähiopetusjaksoa, hinta 205€ (duo-työskentely 185€/hlö). Yhden opetuskerran kesto on 1,5-2 h (valmennus 1 ) ja 2-2,5h (valmennus 2) riippuen ryhmien kokoonpanosta. 
Syksyn 2022 päivämäärät ovat:
La 1.10. klo Valmennus 1: 13:00-14:30, Valmennus 2: 15:00 15:15-17:15 / 17:45
La 22.10. klo Valmennus 1: 13:00-14:30, Valmennus 2: 15:00 15:15-17:15 / 17:45
La 5. & su 6.11. Valmennus 1: 13:00-14:30, Valmennus 2: 15:00 15:15-17:15 / 17:45
La 3.12. Valmennus 1: 13:00-14:30, Valmennus 2: 15:00 15:15-17:15 / 17:45

 


Burleskikoulu The Shangri-La School of Showgirls presents: Burleskivalmennus 1: Get Started  on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä pienistä kotitehtävistä ja on tarkoitettu sinulle, joka on pyöritellyt mielessäsi ajatusta burleskilavalle nousemisesta, muttet ehkä vielä aivan tiedä minkälaisen numeron juuri sinä haluaisit tuoda yleisön silmien eteen. Kurssilla pyritään löytää omaa tapaasi alkaa rakentaa burleskinumeroa ja lavapersoonaa!

The Shangri-La School of Showgirls presents: Burleskivalmennus 2: Coaching for Come-Hither Comedy on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää lavavalmiiseen esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
 

LUE LISÄÄ BURLESKIVALMENNUKSESTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikka vahvistuu, kun kurssimaksu on suoritettu. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata ellei näin erikseen, tapahtumakohtaisesti sovita. Maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän toimesta.