burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita BurleskInstituutin opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 


Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta! Maanantaisin taas studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tämän löydät Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI
 

Mahtavat Maanantait: Glitter Impro 101 – improvisaatiota burleski- ja dragartisteille! Bent Van Der Bleu / Lola Vanilla 22.5, 29.5. & 5,6. klo.18:00-19:15; 3x75min 55€
Bentin/Lolan vetämällä kolmen maanantaina lyhytkurssilla tutustutaan improvisaatioon ja sen käyttöön nimenomaan burleskin ja dragin yhteydessä. Harjoituksilla tutkitaan improa niin numeron kehittelyn apuvälineenä kuin osana lopullisia esityksiä.

LISÄINFOA LÖYDÄT MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA

 

Shapin' Things Up! Kesän tekniikka-tiiviskurssi 14.6-5.7. klo.18:00-19:30; 4x90min 75€ tai 25€/kerta
Timantinkova tekniikkatiivari heti alkukesän ratoksi! Sopii kaikille tasoille – tule hiomaan osaamistasi tai saamaan napakka ja perusteellinen aloitus burleskin tanssilliseen puoleen. Voit osallistua ehtimisesi mukaan joko koko kurssille tai vain yksittäisille kurssikerroille.

LUE LISÄÄ SHAPIN' THINGS UP-KURSSISTA JA SEN SISÄLLÖSTÄ
 

Horizontically Chic – Floorworkin tiiviskurssi 2.-16.8.2017 klo.18:00-19:15; 3×75 min à 55€ tai 20€/kerta
Elokuussa lähdetään lomien jälkeen reippaasti liikkumaan, tanssimaan, hikoilemaan ja kieriskelemään viehettelevästi lattialla – tustustutaan siis burleskin lattiatyöskentelyyn, eli floorwork’iin! Kurssi on avoin kaikentasoisille burleskin harrastajille tai lajista kiinnostuneille. Voit osallistua ehtimisesi mukaan joko koko kurssille tai vain yksittäisille kurssikerroille.

LUE LISÄÄ HORIZONTICALLY CHIC-KURSSISTA JA SEN SISÄLLÖSTÄ

 

Burlesque 101 Seuraava Burlesque 101 pidetään: loppukesästä. Lisäinfoa päivitetään lähempänä ajankohtaa.

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA

 

Burlesque Deluxe 50+  – seuraava kurssi tulossa 2.9.2017!

Burleskin alkeiskurssi, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole!

LUE LISÄÄ

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja.
Klassisen Pilateksen Introkurssi  2.8-23.8. klo 19:30 -20:30; 4×60 min 55 € tai 15€/kerta
Lisäinfoa seuraa kesän alussa.

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  Alk. 18.3. klo.13-15, Hinta 200€

ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTITSE: info@studioshangrila.fi

Jatkamme taas nyt jo kuudennella kaudella suosittua kurssiamme ja otamme uusia oppilaita mukaan joukkoon iloiseen! Sekä burlesque-, boylesque- että queerlesque-esiintyjät tervetulleita! Kevään päivämäärät ovat seuraavat:
La 18.3. klo 13-15
La 8.4. klo 13-15
La 22.4. klo 13-15
La 6.5. klo 13-15
La 20.5. klo 13-15

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo-tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in Summer Showssa kesäkuussa 2017.  Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA