burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 


Summer Seduction Molly Moonstonen kanssa, ti 11., 18. &  25.6. klo 18:00-19:30; 3x 90min à 60€  tai 25€ / kerta.
Burleksin tiiviskurssi, jonka tavoitteena on pitää hauskaa burleskin parissa, oppia uutta tai syventää omaa burleskiosaamista, sekä listätä kehopositiivisuuden tunnetta.  Voit olla juuri niin viettelevä, hassu tai dramaattinen kuin haluat – tai voit olla jotain aivan muuta!
LUE LISÄÄ SUMMER SEDUCTIONISTA
 

Burlesque 101 Kesäkuussa kolmen viikon tiiviskurssina! 12., 19., 26.6.  klo.18:00-19:00, 55€ / 20 € kertamaksulla.
Yhteishinta Burlesque 101 + Summer Seduction 105€ (norm115€).

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA

Summer Vibes wih Tinx, tanssi-ja liikuntakurssi ti 6., 13. & 20.8. klo.17:45-19:00; 3 x 75min à 55€ / 20€ kertamaksulla

Mahtavan aurinkoinen ja hikinen kesäspesiaali – tule tanssimaan ja venymään Tinksun kanssa!

SUMMER VIBES kerää kesän aurinkoenergiat ja säilöö ne varastoon tulevaa syksyä varten. Tunti aloitetaan vauhdikkaalla, sykettä ja suupieliä nostattavalla tanssi-osuudella, joka sisältää vaikutteita mm. afrokaribialaisista tansseista ja katutanssilajeista; lopuksi säilötään hyvät fiilikset talteen kehoon ja mieleen juurruttavalla ja maadoittavalla kehonhuolto- ja venyttelysessiolla. Sopii kaikenlaisille liikkujille, etkä tarvitse tanssikokemusta entuudeltaan voidaksesi osallistua tälle tunnille!
Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta: Summer Vibes , tai sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Erilliselle tunneille voi ilmoittautua varausjärjestelmämme kautta. Kurssille voit osallistua sarjakortin kanssa (1 käynti/kerta).
Kurssin ohjaa studiomme toinen omistajista, TInker Bell eli Ruska Schönberg.
 

Burlesque Booster TurrrboCherryn kanssa, burleskitanssitekniikan tiiviskurssi ke 7.,14. & 21.8 klo 17:45-19:00; 3x 75 min à 55 € / 20€ kertamaksulla

Tule buustamaan burleskiosaamistasi! Haluatko saada perusteellinen aloitus burleskiharrastukseesi sopivasti ennen syyskauden alkamista, tai oletko esim. siirtymässä seruaavalle tasolle burleskitanssitreeneissä ja haluat hioa osaamistasti? Painaako burleskiabstinenssi päälle kesätauon jälkeen? 

Burlesque Booster on avoimen tason tiiviskurssi, jossa käydään läpi burleskille ominaiset liikkeet ja poseeraukset. Hiotaan ja viilataan tekniikka ja harjoitellaan liikkeeiden yhdistämistä ja kerrostamista toisiinsa, ilmeikkyyttä unohtamatta – otetaan burleskin tapaan koko kehomme ja  olemuksemme mukaan liikkumiseen! Treenaamme vartalon isolaatioita, kehon linjauksia ja liikkumisen herkulliset pienet detaljit. Jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaisesti joko oppien uutta tai viimeistellen omaa tekniikansa. Tunnin alussa teemme burleskitanssia tukevia lämmittely- ja lihaskuntoliikkeitä parantaen samalla omaa kehontuntemustamme.

Voit osallistua kurssille kokonaisuutena tai yksittäisille kurssikerroille; jokaisella kerralla käydään kaikki osa-alueet läpi, mutta keskitymme viikoittaiseen omaan teemaan – poseeraukset, ryhti ja kävely (7.8.), bump n’ grind eli napakat aksentit ja pehmeästi pyörivä lantio (14.8.) ja villit ja hauskat shimmyt ja shaket (21.8.).

Pukeudu liikkumiseen sopiviin vaatteisiin (perus jumppavaatteet sopivat siis hyvin), ja tuo mukanasi juomapullo. Voit tuoda tanssimiseen sopivat korkokengät mukaan, mutta olemme tunnilla myös paljain jaloin.

Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta: Burlesque Booster, tai sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Erilliselle tunneille voi ilmoittautua varausjärjestelmämme kautta. Kurssille voit osallistua sarjakortin kanssa (1 käynti/kerta).
Kurssin ohjaa studiomme toinen omistajista, TurrrboCherry eli Ulrika Bachér.

 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo 19:00-20:15 (/20:30):

Maanantai-kurssit palaavat jälleen syyskaudella 2019!

LUE LISÄÄ MAANANTAIKURSSIEN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burlesque Deluxe palaa syksyllä 2019 hieman pidempänä versiona! 
Hauska yhteinen burleskiheti, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin. Aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita.

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja:

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! Coaching-opetuksen yhdeksäs kausi vietetään 2019! SYKSYN 2019 PÄIVÄMÄÄRÄT ILMOITETAAN PIAN! KOHTA PÄÄSET SIIS ILMOITTAUTUMAAN!
 

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in Summer Showssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautumiset ovat sitoutuvat. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.