burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee aika ajoina eri burleskiesiintyjiä tai tanssiopettajia opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

Burleski

Burlesque 101 – Burleskin alkeisintensiivi. Pe 18.2.2022 klo.18.00-19:45; 1 x 105 min à 50€ KURSSI SIIRTYY KORONARAJOITUKSIEN TAKIA
Burleksikoulumme suosittu perehdyttämiskurssi burleskiin ja burleskitansiin, jossa käymme läpi perusasiat ja perusliikkeet, sekä tutustumme viehkeään teaseen. 
Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojasi kera (maksu laskulle / liikuntaeduilla) info@studioshhangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssin suoraan varausjärjestelmästämme.
LUE LISÄÄ BURLESQUE 101-KURSSISTA
 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille.  Hinta 100€ / 4 kertaa (4 x 90min), tai 28€/kerta
Kevään 2022 päivämäärät:
La 19.2.  16:00 -17:30
La 12.3. 16:00 – 17:30
La 9.4. 16:00 – 17:30
La 14.5. 16:00 – 17:30

Burlesque Deluxe on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita). Osallistu yhteen kertaan tai koko kurssille sen mukaan kun itsellesi sopii!
LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

Mahtavat Maanantait -vierailevien tähtien kurssisarja:
Bedroom Style – hyvän olon tunti, opettajana Amanda. Ma 30.8., 6. & 13.92021 klo.19:15-20:45; 3 x 90 min à 69€ /  25€ per tunti. 
Amanda on performanssitaiteilija, tanssija ja tanssinopettaja. Amanda aloitti tanssin harrastuksen hiphopin parissa ja löysi myöhemmin voguen, josta on saanut suurimmat vaikutukset tanssiinsa. Bedroom Style on Amandan itse kehittänyt, omanlaisensa tanssitunti, jossa keskitytään hyvään oloon kehossa ja ilmaisuun. Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti seksikästä, viettelevää ja feminiinistä liikettä. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta. Jokainen keho on kaunis!
Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Tämä on hyvän olon tunti jolla jokainen saa voimaantua. Tunnilla on avoin taso.

Amandalla on kokemusta soolo esityksistä ja myös monista eri tanssikokoonpanoista -hän on työskennellyt erilaisissa produktioissa isojen suomalaisten artistiennimien kanssa kuten m.m. Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Antti Tuisku, Robin ja Kaija Koo. Tällä hetkellä Amanda kuuluu kahteen eri performanssi ryhmään; Amanda & Lydia sekä House of Gucci Finland. Ryhmien kanssa Amanda on esiintynyt mm. Princess Nokian, Leila K:n sekä Alman kanssa.

Tule tunneille liikunnassa sopivissa vaatteissa. Korkokenkiä saa käyttää, mutta ne eivät ole pakolliset.

Ilmoittautuminen ytheystietojen kera info@studioshangrila.fi, tai suoraan verkkokaupan kautta.
Yksittäisille tunneille voi ilmoittautua ja maksaa suoraan varausjärjestelmän kautta.

 

Kehonhuolto

Mve-tuoli intro la 8.1. klo14:15-16:00;  1 x 105min à 40€. KURSSI SIIRTYY KORONARAJOITUKSIEN TAKIA
Pilates on kehonjuoltojärjestelmä, joka auttaa meidät liikkumaan paremmin ja tehokkaammin, ja jonka hyödyn huomaa niin arjessa kuin muissa treenilajeissakin. Treeninä se on monipuolinen ja tehokas systeemi, johon löytyy uusia ulottovuuksia sen mukaan, kun oma vartalo kehittyy. Pilatesta treenataan sekä matolla että laitteilla (apparatus), ja tällä 1h 45min introtunnilla tutustutaan perusteellisesti pilatestuolin eli Low chair:in käyttöön!

Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojasi kera (maksu laskulle / liikuntaeduilla) info@studioshhangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssin suoraan varausjärjestelmästämme.
 

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga Su 19.9.2021 klo 14:30 – 16:30; 1 x 120 min, 44€ 
Kahden tunnin introkurssin aikana pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sanchez-Soton ohjauksessa. Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Opetus englannksi.

Ilmajooga on joogaharjoitus jossa työskennellään katosta riippuvan silkkikankaan kanssa. Ilmajooga kehittää kehonhallintaa ja venyvyyttä sekä vahvistaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia. Kankaan kanssa pystyt saavuttamaan myös haastavammat liikkeet, joita ei ilman kangasta saisi harjoiteltua. Ilmajoogan avulla saat selän ja rintakehän venytettyä auki, sekä lisättyä jäykälle hartiaseudulle lisää liikkuvuutta. Kursiin otetaan max. 6 hlö.

ENG: During the 2 hour introduction class you have the chance to get a throughout introduction to aerial yoga taught by yoga instructor Ale Sanchez-Soto. The class is held in English. No previous knowledge of yoga is needed. 

MORE INFO ABOUT THE INTRODUCTION CLASS / LUE LISÄÄ ILMAJOOGAKURSSISTA

Pitkät erikoiskurssit

Coaching for Come-Hither Comedy kevätkausi 2022 – päivämäärät ilmoitetaan pian

Burleskivalmennus! 5 lähiopetusjaksoa, hinta 205€ (duo-työskentely 185€/hlö). Yhden opetuskerran kesto on 2-2,5h riippuen ryhmän kokoonpanosta.
KEVÄÄN 2022 PÄIVÄMÄÄRÄT:
La 19.2.  13:00-15:00 / 15:30
La 12.3. 13:00-15:00 / 15:30
La 9. & Su 10.4. 13:00-15:00
La 14.5. 13:00 – 15:00 / 15:30

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän toimesta.