burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

Studio Shangri-La'n Kesäkurssit:
Burleskitanssitekniikkakurssi Shapin' Things Up, tiistaisin 9.-23.6. klo 18:00-19:15; 3x75min, 58€ tai 25€ / kerta
Suosittu tekniikkatiivari tulee taas! Kurssi sopii kaikille tasoille – tule hiomaan osaamistasi tai saamaan napakka ja perusteellinen aloitus burleskin tanssilliseen puoleen. Lähdemme perusteista ja viemme ne pidemmälle – myös jo pidemmälle ehtineet saavat varmasti uuden näkökulman tekemiseen ja paljon uusia välineitä työkalupakkiin. Joka kurssikerralla on oma kantava teemansa, jonka perusteet käydään läpi tunnin alussa, vieden sitten tekniikoita pidemmälle ja kerrostaen niitä liikkeeseen ja askeleihin. Kurssin ohjaa TInker Bell.
Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ
 

Burleskin ilmaisu- ja koreografiakurssi Summer Seduction, keskiviikkoisin 10.-24.6. klo 18:00-19:15; 3x75min, 58€ tai 25€ / kerta
Päivän (toivottavasti) paahtavasta auringosta siirrymme illan tullen viileään varjoon mutta yhtä kuumiin tunnelmiin Summer Seduction-burleskikurssilla TurrrboCherryn kanssa!
Kurssilla opettelemme pienen viettelevän burleskikoreografian, jossa myös tulemme leikkimään rekvisiitan kanssa, ja teemme erilaisia ilmaisuharjoituksa. Tunneilla lämmitellään tekniikka- ja kehontuntemustreenillä. Halutessasi pääset myös kurssin lopussa kokeilemaan tasseleita. Kurssin taso on avoin – mukaan voit siis tulla niin ensikertalaisena kuin burleskitanssin kokeneena harrastajana! Osallistjat työskentelevät kurssilla oman kokemustasonsa mukaan.
Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ
 

Molemmat burleskin kesäkurssit (6 x 75min) saat yhteishintaan 90€. 
Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse yhteystietojesi kera info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ 
 

Virtuaalikesäkurssit:
Burleskin Online-Tekniikkakurssi alk.8.6.; 3 x 60 min, 45€

Suositulle tekniikkatiivarille pystyt osallistumaan myös online-tuntina. Tunti striimataan suljetussa facebookryhmässä osallistujille maanantaisin. Tunnit voi tehdä myös jälkeenpäin; kurssi on katsottavissa 20.7. asti.
Kurssin löydät verkkokaupasta TÄÄLTÄ
 

Burleskikoreografian ja -ilmaisun Online-kurssi alk.11.6.; 3 x 60 min, 45€
Kesän burleskikoreografiakurssille voit osallistua myös etänä. Tunnit striimataan suljetussa facebookryhmässä osallistujille torstaisin alk.11.6. Tunnit voi tehdä myös jälkeenpäin; kurssi on katsottavissa 20.7. asti.
Kurssin löydät verkkokaupasta TÄÄLTÄ

Molemmat Online-kurssit saat yhteishintaan 75€ (6 x 60min). Tunnit ovat katsottavissa 20.7. saakka.
Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse yhteystietojesi kera info@studioshangrila.fi, tai verkkokaupan kautta TÄÄLTÄ

LISÄINFOA KESÄKURSSEISTA: Shangri-La'n kesäkurssit 2020

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille. Kurssin järjestetään tilanteen salliessa seuraavan kerran syksyllä 2020.

Burlesque Deluxe on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita), ja jatkokerroilla harjoitellaan pientä burleskiesitystä, jota halutessasi pääset esittämään studion joulu/kevätjuhlissa.

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA
 

 

MUUT LIIKUNTA- JA KEHONHUOLTOKURSSIT

 

Ilmajoogan peruskurssi – Introduction to Aerial Yoga,  ke 12.8. klo 18:00 – 20:00, 1x120min, 40€


Studio Shangri-La'ssa alkoivat loppuvuodesta 2019 ilmajoogatunnit! Pääset rauhassa tutustumaan ilmajoogaan joogaohjaaja Ale Sánchez-Soton opetuksella myös elokuussa 2020 kahden tunnin intro-kurssilla. Paikkoja on rajoitetusti. Opetuskieli englanti.

Aerial Yoga classes started at Studio Shangri-La at the end of 2019! The next chance to join the intro class is in August 2020; during the 2 hour class, you have the chance to get a thorough introduction to aerial yoga taught by yoga instructor Ale Sánchez-Soto.

LUE LISÄÄ ILMAJOOGAKURSSISTA 

 

Tuutulaulujooga pe 21.8. klo 19-20.15, Live-osallistuminen 25€ / Online-tunti 10€

Kesän kuumuuden ja kirkkauden jälkeen haluamme tarjota ainutlaatuisen tilaisuuden harjoittaa tyynnyttävää ja rauhoittavaa joogaa improvisaationa soljuvan livemusiikin siivittämänä. NIEMI-orkesterin Inka Niemi rakastaa tuutulauluja, ja on alkuvuodesta julkaissut Spiraalit/Spirals-levyn, joka on kippuroinut maailmanmusiikkilistojen kärkipäässä koko kevään. Tähän erikoishetkeen Inka Niemi tuo ainakin ja ennen kaikkea oman äänensä.

Joogatunnin ohjaa joogaopettajamme Ruska Schönberg (RYT200), joka uskoo sinnikkäästi, että sisäänpäin kääntymisellä ja pysähtymisellä on suuri rakentava ja ehjäävä voima. Yin Flow on hidastempoista, viipyilevää ja hellivää joogaa. Tunnilla elävä musiikki, ääni, hengitys ja liike kietoutuvat toisiinsa ja laskevat autonomisen hermoston kierroksia autuaallisesti.

Säilyttääksemme tilaisuuden erityisluonteen ja taataksemme asiakkaille oman rauhallisen tilan, laitamme myyntiin ainoastaan 10 paikkaa tälle joogatunnin ja livekonsertin yhdistelmälle. Haluamme kuitenkin jakaa tämän ihanan hetken mahdollisimman monen kanssa, joten livetunnin lisäksi tunti kuvataan ja striimataan yksityiseen facebookryhmään, jonka linkin saat ostaessasi lipun onlinetunnille.

LUE LISÄÄ TUUTULAULUJOOGASTA

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT

Coaching for Come-Hither Comedy  

Burleskivalmennus! 6 lähiopetusjaksoa, hinta 240€ (duo-työskentely 200€/hlö).
Syksyn 2020 päivämäärät tulevat pian!

 

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.