burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita BurleskInstituutin opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 


Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta! Maanantaisin taas studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tämän löydät Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI
 

Mahtavat Maanantait: Take the stage! with Lady Laverna. 27.3 – 10.4. klo.18:00-19:15; 3x75min 55€
Workshop-sarja, jossa kanavoit sisäisen voimasi ja muutat sen näyttämöläsnäoloksi! 

LISÄINFOA LÖYDÄT MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA

 

Burlesque 101 Seuraava Burlesque 101 pidetään: huhti/toukokuussa. Päivämäärä tarkennetaan maaliskuun aikana.

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA

 

Burlesque Deluxe 50+  – seuraava kurssi tulossa keväällä 2017!

Burleskin alkeiskurssi, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole!
Tämä kurssi on sinulle, joka et ehtinyt mukaan edellisellä kerralla. Käytyäsi tämän voit tulla myös sitä seuraavalle Burlesque DELUXE 50+ jatkokurssille!

LUE LISÄÄ

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja. 
 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  Alk. 18.3. klo.13-15, Hinta 200€

ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTITSE: info@studioshangrila.fi

Jatkamme taas nyt jo kuudennella kaudella suosittua kurssiamme ja otamme uusia oppilaita mukaan joukkoon iloiseen! Sekä burlesque-, boylesque- että queerlesque-esiintyjät tervetulleita! Kevään päivämäärät ovat seuraavat:
La 18.3. klo 13-15
La 8.4. klo 13-15
La 22.4. klo 13-15
La 6.5. klo 13-15
La 20.5. klo 13-15

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo-tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in Summer Showssa kesäkuussa 2017.  Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA