burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita BurleskInstituutin opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmä näistä kursseista löydät alta, ja tarkempi kurssikuvaus Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

 

Burlesque Deluxe 50+  –  2.9.2017, 14.10., 11.11 klo.15:00 – 16:30; 35€/kerta, 90€ koko kausi.
Burleskin alkeiskurssi, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa ei ole!

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA
 

Mahtavat Maanantait – burleskin erikoiskurssisarja, maanantaisin klo.19:00-20:15:

2.-16.10. Orientalicious / Laura Zaray, itämaisen tanssin tiiviskurssi 3x75min 55€
Kauniita liikeratoja, sulavia siirtymiä ja koukuttavaa keskivartalon käyttöä!
Laura Zaray ohjaa itämaisen tanssin perustekniikan pohjalta tiiviskurssit, joilla perehdytään kolmeen teemaan erilaisten sarjojen ja harjoitusten avulla.
 

23 & 30.10. Slowmotion / Bettie Blackheart;  burleskitekniikka & ilmaisukurssi 2x75min; 38€
Tällä Bettie Blackheartin ohjaamalla burleskiesiintyjille ja -harrastajille suunnatulla kurssilla sukelletaan hitauden ja pysähtymisen syvyyksiin. Pysähtyminen ei kuitenkaan ole mitä tahansa noloa seisoskelua, vaan kokonaisvaltaista kehonhallintaa ja läsnäoloa.
 

13.11. Stockings & Strip / TurrrboCherry, burleskikurssi 1x90min; 25 €
Tutustutaan teaseen maailmaan ja opetellaan sukkien viehkeä riisuminen ja yhdistämme oppimamme viettelevään koreografiaan.
 

4.& 11.12. Hands! Face! Action! / Lafayette Lestrange, burleskin ilmaisukurssi 2x75min ; 38€
Miten luodaan kiinnostava ja yhteinäinen esitys? Työpaja lähestyy burleskia teatteriesityksenä. Harjoitteissa keskitytään hahmon rakentamiseen, eleisiin ja kasvonilmeisiin sekä tutkitaan tilankäyttöä, läsnäoloa lavalla sekä yleisön kanssa viestimistä esitystilanteessa. 

LUE LISÄÄ MAANANTAI-KURSSIEN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA!

 

Burlesque 101  Seuraava Burlesque 101 pidetään loppusyksystä.

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja.


Klassisen Pilateksen introtunnit  2.8.-23.8. klo 19:30 -20:30; 4×60 min 55€ tai 15€/kerta
Intro-kurssilla käydään läpi pilateksen peruskonseptit, sekä tutustutaan aloitustason liikkeisiin rauhallisella tempolla. Kurssi on hyvä ensikosketus klassiseen pilatekseen ja sopii aloittelijoille tai lajia muutaman kerran kokeneille ,tai jos viimeisestä treenikerrasta on kulunut aikaa. Tule kokeilemaan ja huomaamaan, miten paljon voit saada omasta kehostasi irti! Joseph Pilateksen sanoin:
“You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions, and have a completely new body in thirty sessions.”
Voit osallistua kurssille kokonaisuutena, tai yksittäisille kurssikerroille omien aikataulujesi mukaan – ilmoittaudu kurssikokonaisuudelle mailitse info@studioshangrila.fi tai verkkokaupassa, yksittäisille tunneille varausjärjestelmän kautta.
Tunteja ei suositella raskaana oleville tai akuutista välilevyn pullistumasta kärsiville.

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Coachingin seitsemäs kausi alkaa syksyllä 2017: 16.9. – 2.12. klo.12:30-14:30; 200€

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo-tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in "Under The Mistle Tease"-joulushowssa 16.12.2017.  Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ  COACHINGISTA JA SYKSYN AIKATAULUISTA