burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita ammattilaisia ja opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching for Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

 

Burlesque Deluxe 50+  – Burleskikurssi 50+ vuotiaille.  28€/kerta (90min) tai 72€ / 3 kertaa (3 x 90min)
Syksyn 2020 päivämäärät:
La 19.9. klo.16:00-17:30
La 10.10. klo.16:00 – 17:30
La 7.11. klo. 16:00 – 17:30

Burlesque Deluxe on hauska yhteinen burleskihetki, jolla poikkeuksellisesti on ikäraja – nimittäin ALA-IKÄRAJA! Ylä-ikärajaa sen sijaan ei ole! Vietetään ihana iltapäivä tutustuen burleskiin (aiempaa kokemusta burleskista tai tanssista ei tarvita). Osallistu yhteen kertaan tai koko kurssille sen mukaan kun itsellesi sopii!

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA
 

Burlesque 101 – Burleskin alkeisintensiivi. 9.1.2021 klo.17:00-18:30, 90min; 45€
Perehdyttämiskurssi burleskiin ja burleskitansiin, jossa käymme läpi perusasiat ja perusliikkeet, sekä tutustumme viehkeään teaseen. 

LUE LISÄÄ BURLESQUE 101-KURSSISTA
 

Veils for Vixens – huivi viettelijättären rekvisiittana, opettajana Bebé Fernet, ma 11.1.2021 klo.19:30-2045; 1 x 75 min. Hinta 27€.

Huivi elementtinä liitetään usein itämaiseen tanssiin, mutta se sopii mahtavasti myös burleskiin. Huivitanssin perusliikkeet ovat myös todella hyödyllisiä mitä tahansa vaatekappaletta käsiteltäessä. Isot kankaat ovat näyttäviä lavalla, liikkuvat kauniisti ja kehystävät vartalon liikkeitä. 

Veils for vixens -kurssilla perehdymme huivin käyttöön erityisesti burleskissa. Käymme läpi erilaiset tavat käyttää huivia puvustuksessa ja osana asua, opettelemme perusliikkeet ja tutkimme, kuinka huivia voi käyttää yleisön kiusoittelussa. Teemme myös improvisaatioharjoituksia sekä yhdistämme tunneilla oppimiamme liikkeitä lyhyeksi koreografiaksi. Huivitunti sopii kaikille tasoille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita!

Ota tunnille mukaasi vesipullo ja mahdollisimman iso huivi kevyestä kankaasta. Tuomme tunnille myös varsinaisia huivitanssiin tarkoitettuja huiveja, joten kaikki pääsevät myös kokeilemaan niitä! Tulee liikunnassa sopivassa vaatteissa. Halutessasi voit tuoda tunnille myös korkokengät.

Opettajasta:
Bebé Fernet on alunperin helsinkiläinen burleskiartisti, joka tätä nykyä esiintyy, tuottaa ja opettaa burleskia Argentiinassa. Bebé on keikkaillut ahkerasti ympäri maailmaa ja esiintynyt monilla kansainvälisillä burleskifestivaaleilla niin Euroopassa kuin Etelä-Amerikassakin. Bebén numeroissa isot kankaat ja huivit ovat usein keskeisessä osassa, joihin hän yhdistää niin klassisempaa liikekieltä kuin neoburleskiakin.

 

MUUT LIIKUNTA- JA KEHONHUOLTOKURSSIT

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT

Coaching for Come-Hither Comedy kevätkausi 2021 

Burleskivalmennus! 6 lähiopetusjaksoa, hinta 245€ (duo-työskentely 205€/hlö). Yhden opetuskerran kesto on 2-2,5h riippuen ryhmän kokoonpanosta.
La 6.2.  13:00-15:00 / 15:30
La 27.2. 13:00-15:00 / 15:30
La 27.3. 13:00-15:00 / 15:30
La 17. & Su 18.4. 13:00-15:00 / 15:30
La 15.5 13:00 – 15:00 / 15:30

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage- tai new comer-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä studion jokavuotisessa Under the Mistle Tease-joulushow'ssa tai Summer Show'ssa kauden päätteeksi. Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA 
 

Kurssiehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Erikoiskurssien poissaoloja ei saa korvata, ja maksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän toimesta.