burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita BurleskInstituutin opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

 

SUMMER SEDUCTION 11.6. & 18.6. klo 19:15-20:30; 2 x 75 min, 45€ tai 25€ / kerta
Viettelevä ja kesäinen burleskin tiiviskurssi TurrrboCherryn kanssa! Kurssilla lämmitellään tekniikka- ja kehontuntemustreenillä, ja harjoitellaan eri tasoille soveltuva viettelevä burleskikoreografia, jossa myös tulemme leikkimään rekvisiitan kanssa. Teemme myös floorwork-osion, eli osa koreografiasta on lattialla. Halutessasi pääset myös kokeilemaan tasseleita. 

LUE LISÄÄ SUMMER SEDUCTION-KURSSISTA
 

FAN-TASTIC FEATHERS 13.6. & 20.6 klo.18:00-19:30; 2 x 90 min, 55€ tai 30€/kerta
Viuhkatanssin intensiivikurssi Tinker Bellin kanssa! Viuhkatanssi kuulu burleskin peruspilareihin ja lähes jokainen burleskiin tavalla tai toisella hurahtanut on ainakin kertaalleen haaveillut suurten viuhkojen kanssa tanssimisesta. Kesäkuussa on Sinun tilaisuutesi kokeilla Studio Shangri-La'n FAN-tastic Feathers-burleskiviuhka-intensiivikurssilla kahtena peräkkäisenä keskiviikkona, sopivasti ennen studion kesätaukoa!

LUE LISÄÄ VIUHKATANSSIKURSSISTA
 

SHOWGIRLPÄIVÄ  – 20.5. klo 12:00-16.00, 55€ / koko päivä.
Toukokuun lopulle saadaan vielä yksi superpäivä, ja tällä kertaa teemana on SHOWGIRL WORKOUT DAY! Päivä alkaa suositulla poseerauskurssillamme Strike A Pose & Keep The Posture, jonka jälkeen jumpataan ja treenataan hauskoja Showgirl Workout- sekä Showgirl Circuit-tuntejamme, lopuksi vielä tehokasta ja viettelevää venyttelyä. Tunneille voi osallistua joko yksittäin tai koko päivän pakettina.

LUE LISÄÄ SHOWGIRLPÄIVÄSTÄ
 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo 19:00-20:15

Spagaattikoulu Express – 4., 11. & 18.6.; 3 x 75 min, 55€ tai kertamaksulla 20€/kerta

Kevään suositulle ja loppuunmyydylle liikkuvuuskurssille tulee alkukesästä jatkoa hieman tiiviimpänä pakettina – kolmena peräkkäisenä maanantaina kokoonnumme venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti!

Tällä kurssilla pääset kokeilemaan eri tapoja venytellä, ja saat hyviä ideoita ja vinkkejä omatoimiseen treenaamiseen kesän ajaksi. Kurssi on avoin kaikille liikunta- ja tanssitaustasta riippumatta.

LUE LISÄÄ MAANANTAIKURSSIEN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA! – Syksyn tarjonta paljastetaan kesän aikana!

 

Burlesque 101  27.6. klo 18:30-20:00; 1x 90min 45€

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA
 

Burlesque Deluxe 50+  –  ILMOITAMME SYKSYN 2018 PÄIVÄMÄÄRÄT PIAN!

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja.

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Coaching-opetuksen kahdeksas kausi alkaa sykysllä 2018! 16.9.-2.12.2018 klo 12:30-14:30; 5 x 120min, 200€
Syksyn päivämäärät ovat: 16.9., 7.10., 3.& 4.11., 2.12.

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo- tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in Summer Showssa kauden päätteeksi.  Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ  COACHINGISTA