burlesque1

Studiollamme järjestetään viikkotuntien lisäksi säännöllisesti erilaisia ja eri pituisia intensiivi- ja teemakursseja niin kehonhuollon kuin burleskinkin saralta. Burleskin erikoiskurssit on suunnattu niin nykyisille ja tuleville esiintyjille, kuin koulumme oppilaille jotka haluavat syventää osaamistaan –  unohtamatta ihan silkkaa hauskanpitoa, avoimen tason kursseille uskaltaa tulla kuka tahansa kiinnostunut! The Shangri-La School of Showgirls'illa vierailee myös ajoittain kansainvälisiä burleskiesiintyjiä ja muita artisteja luennoimassa ja opettamassa, sekä muita BurleskInstituutin opettajia varmistaaksemme mahdollisimman laajan ja monipuolisen kurssitarjonnan. 

Maanantaisin studiolla vierailee eri burleskiesiintyjiä opettamassa omaa erikoisosaamistaan oppilaille – tiivistelmän näistä kursseista löydät alta, ja tarkemman kurssikuvauksen Mahtavat Maanantait-otsikon alla!

Suosituimpia kurssejamme ovat mm. burleskin perehdyttämiskurssi "Burlesque 101" sekä poseerauskurssimme "Strike A Pose & Keep the Posture ", joita järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Järjestämme myös rekvisiitta-, lavameikki- ja vintagekampauskursseja, esiintymisasu- ja tasselityöpajoja, sekä Burlesque Deluxe +50 kurssia, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Lisäksi Shangri-La School of Showgirls tarjoaa ns. coaching-ohjaamista burleskiesiintyjille; tällä kurssilla työstetään pienryhmässä yhden kauden aikana osallistujien numeroita eteenpäin. Lue lisää Coaching in Come-Hither Comedy-kurssista alta!

Pidämme myös erilaisia polttaritunteja ja -työpajoja! Lue niistä lisää Burleskipolttarit-osiossa.

 

Tulevia kursseja:

BURLESKI 

 

Burlesque Deluxe 50+  –  ILMOITAMME KEVÄÄN 2018 PÄIVÄMÄÄRÄT PIAN!

LUE LISÄÄ BURLESQUE DELUXESTA
 

Mahtavat Maanantait – burleskin ja kehonhuollon erikoiskurssisarja, maanantaisin klo.19:00-20:15:

Studio Shangri-La'n spagaattikoulu – 5.2., 5.3., 9.4., 7.5; 4 x 75 min, 70€ tai kertamaksulla 20€/kerta
Lempeästi kohti spagaattia!
Joka kuun 1. maanantai helmikuusta alkaen kokoonnumme venyttelemään ja liikkumaan, tavoitteena parantaa liikkuvuutta ja pikkuhiljaa pystyä tekemään spagaatti! Kurssiin kuuluu kotiläksyjä ja säännöllinen omatoiminen treeni jotta voisit saavuttaa tavoitteesi.
 

URBAN TRIBE PLAYSHOP –  mausteinen katutanssikeitos, opettajana Ruska Schönberg/Tinker Bell
12., 19. ja 26.2.;  3 x 75min, 55€ tai kertamaksulla 20€/kerta

Mahtavissa Maanantaissa fiilistellään helmikuun ajan Urban Triben tunnelmissa! Playshopissa inspiroidutaan monenmoisesta katutanssilajista ja poimitaan mausteiksi vaikutteita ympäri maailmaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi soca, reggaetón, dancehall, ndombolo tai salsa? Tällä tunnilla pääpaino on omassa rennossa meiningissä ja tanssin ilossa, joskin toki tanssitekniikkaakin sivutaan: tunnit sisältävät sekä "zumbamaisen" osuuden, että vähän koreografioidumpaa tekemistä. Lopuksi tietysti perinpohjaista lihashuoltoa ja venyttelyä. 

 

LUE LISÄÄ MAANANTAIKURSSIEN SISÄLLÖISTÄ MAHTAVAT MAANANTAIT-OSIOSTA!

 

Burlesque 101  Seuraava Burlesque 101 tulossa loppukeväälle!

Oletko miettinyt burleskitanssin aloittamista, tai burleskin harrastamista? Olet ehkä jo harrastanut burleskitanssia, mutta haluaisit syventää oppimistasi ja kokeilla myös "sitä itseään". Tai olet yleisesti kiinnostunut burleskista, muttet koskaan kokeillut? Ehkä olet kokeillutkin, mutta haluat lisäinfoa? Ja ehkä ajatus siitä, että astuisit vielä jonain päivänä lavalle on käynyt mielessä? Oli miten oli, olet tervetullut Studio Shangri-La'han katsomaan mistä tässä nyt olikaan kyse!

LUE LISÄÄ 101:STA

 

KEHONHUOLTOKURSSIT

Pidämme tietyin välein kehonhuoltopäiviä sekä pilateksen ja joogan introkursseja.


 

 

PITKÄT ERIKOISKURSSIT


Coaching in Come-Hither Comedy  

Coachingin kahdeksas kausi alkaa lopputalvella 2018: päivämäärät ilmoitetaan pian!

The Shangri-La School of Showgirls presents: "Coaching In Come-Hither Comedy" on pienryhmässä suoritettava "opintokokonaisuus" joka koostuu viidestä lähiopetuskerrasta sekä kotitehtävistä. Kurssin aikana työstetään oppilaiden omia soolo-tai duonumeroita ja opetus tähtää esiintymiseen, esimerkiksi burleskiklubien ns. open stage-illoissa. Kurssille osallistujilla on halutessaan myös mahdollisuus esiintyä Shangri-La School of Showgirls'in Summer Showssa kauden päätteeksi.  Voit tulla valmiin tai puolivalmiin numeron kanssa ja työstää sitä, tai aloittaa aivan alusta. Me autamme koko matkan varrella, kaikissa osa-alueissa.
Avoin taso.

LUE LISÄÄ  COACHINGISTA