polttarikollaasi

Burleskista on vuosien varrelta tullut suosittu osa polttaripäivän ohjelmaa! TurrrboCherry ja Tinker Bell ovat olleet ensimmäisiä burleskipolttarien vetäjiä Suomessa ja he ovatkin viihdyttäneet satoja iloisia morsiamia ystävineen jo vuodesta 2009! Studio Shangri-La'n valoisat ja tunnelmalliset tilat sopivat mitä mainioimmin burleskipolttarien viettoon punaisine samettiverhoineen, isoine peileineen sekä lukuisine rekvisiittamahdollisuuksineen.

Polttariburleskitunnin kesto ja sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tunti voidaan pitää esimerkiksi tanssillisuuteen ja liikunnallisuuteen painottuen, tai haluttaessa tempoltaan rauhallisempana keskittyen enemmän poseerauksiin ja "teaseen" eli kiusoittelun saloihin; voidaan myös käsitellä jotain tiettyä teemaa tai rekvisiittaa. Kokonaisuuteen sisältyy tervetuliaisjuoma koko seurueelle ja morsiamelle (tai sulhaselle) voidaan myös haluttaessa tehdä showgirl-ehostus irtoripsineen ja glittermeikkeineen. Voitte myös tilata ennakkoon morsiamelle vaikkapa tasselit tai ihanan päähineen!

Kokonaishinta määrittyy osallistujamäärän, sisällön ja keston mukaan alk.170€ (1h, sis. Alv). Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vi undervisar också gärna på svenska!
We also teach in English!