polttarikollaasi

Burleskista on vuosien varrelta tullut suosittu osa polttaripäivän ohjelmaa! Olemme olleet ensimmäisiä burleskipolttarien vetäjiä Suomessa ja siten viihdyttäneet satoja iloisia morsiamia – ja sulhasia! – ystävineen jo vuodesta 2009. Studio Shangri-La’n valoisat ja tunnelmalliset tilat sopivat mitä mainioimmin burleskipolttarien viettoon punaisine samettiverhoineen, suurine peileineen sekä lukuisine rekvisiittamahdollisuuksineen.

Olemme kehittäneet konseptiamme tarkasti, ja tiedämme osaavamme tarjota täysin ainutlaatuisen polttariburleskikokemuksen, jollaista et muualta saa.

Polttariburleskitunnin kesto ja sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tunti voidaan pitää esimerkiksi tanssillisuuteen ja liikunnallisuuteen painottuen, tai haluttaessa tempoltaan rauhallisempana keskittyen enemmän poseerauksiin ja ”teaseen” eli kiusoittelun saloihin; tunti voidaan rakentaa myös jonkin tietyn teeman tai rekvisiitan ympärille. Kokonaisuuteen sisältyy tervetuliaisjuoma koko seurueelle ja juhlien tähdelle voidaan myös haluttaessa tehdä showgirl-ehostus irtoripsineen ja glittermeikkeineen. Voitte myös tilata ennakkoon päivänsankarille vaikkapa tasselit tai ihanan päähineen!

Burleskin ysityistunti sopii mainiosti myös syntymäpäiviin; lahjaideana tai osana juhlintaa. Pidämme myös ryhmäyksityistunteja virikstyspäiän ohjelmana, sekä ystäväporukoille jotka haluavat vietää hauskan tai hemmoteltavan hetken burleskin parissa.

Kokonaishinta määrittyy osallistujamäärän, sisällön ja keston mukaan alk.220€ /1h ja 290€/1,5h (8 hlö ryhmä tai alle, lisähenkilöistä lisäveloitus. Max. hlö määrä 25) . Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vi undervisar också gärna på svenska!
We also teach in English!