Burleskitanssikoulu Studio Shangri-La:n kesäaikataulut


Kokosimme kaikki kesän kurssit samalle sivulle! 
 

HUOM! Kesän tunneille ilmoittaudutaan AINA varausjärjestelmän kautta! Ilmoittautumiset (ja mahdolliset peruutukset)  tulee tehdä viimeistään 2 h ennen tunnin alkamista ja aamutunneille edellisenä iltana klo 22 mennessä. Jos olet ilmoittautunut kurssikokonaisuudelle, ei tarvita erillistä tuntikohtaista ilmoittautumista.

Kurssikokonaisuudet:

Mahtavat Maanantait: Spagaattikoulu Express 4.-18.6., 55€
Liikkuvuus- ja venyttelykurssi. Avoin taso. Lisäinfoa löydät täältä: MAANANTAIKURSSIT


Summer Seduction – burleskin tiiviskurssi 11.6. & 18.6., 45€
Burleskikurssi, jossa tehdään koreografia. Avoin taso. Lisäinfoa löydät: SUMMER SEDUCTION

 

FAN-tastic feathers-burleskitanssikurssi  13.6. & 20.6., 55€
Burleskin viuhkatanssi-intensiivi! Avoin taso. Lue lisää: VIUHKAINTENSIIVI 

 

Burlesque 101 27.6., 45€
Burleskin perehdyttämis-alkeiskurssi. Lisäinfoa löydät: BURLESQUE 101

 

Aamuaurinkojooga 30.7.-2.8., 55€ 
Haasta itsesi ja aloita päivä paremmin! Joogaa neljänä arkiaamuna peräkkäin. Lisäinfoa: AAMUAURINKOJOOGA 
 

Mahtavat Maanantait: Shapin' Things Up with Tinker Bell  – 6., 13., 20. & 27.8., 75€ 
Perusteellinen tanssitekniikkatiiviskurssi, jolla keskitytään yhteen osa-alueeseen kerrallaan. Lisäinfoa täältä: SHAPIN' THINGS UP! 

 

Kesän kursseille voit ilmoittautua yhteystietojesi kera sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Kurssit löydät myös verkkokaupastamme.


Tuntikuvaukset kesän kehonhuoltotunneista:
 

BARRE MOVE 50 min
BarreMove on liikuntakonsepti Ruotsista jota opetetaan myös Yhdysvalloissa, mutta toistaiseksi vielä vain muutamassa paikassa Suomessa! Barre Move joka yhdistää baletin tekniikkaa toiminnalliseen liikuntaan – treenaamme kehoa kokonaisvaltaisesti sekä kaikissa suunnissa. Barre Move hakee myös inspiraatiota joogan liikkeistä. Barre Moven avulla parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, vahvistetaa kehoa ja antaa sinulle napakamman keskivartalon. Erityisesti nilkkojen liikkuvuus ja vahvuus saavat tämän tunnin aikana treeniä. Tunnilla tehdään tanssiliikkeitä, muttei pitkiä koreografiasarjoja. Tunti tehdään nimen mukaisesti käyttäen tankoa apuvälineenä. 

 

KLASSINEN PILATES 55 min
Pilates on kehonhallintatekniikka joka vahvistaa selkärangan sekä keskivartalon syviä lihaksia, opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein ja syventää hengitystä. Pilates on dynaaminen treeni joka auttaa parantamaan tietoisuutta omasta kehosta ja jonka hyödyn huomaa niin muissa urheilulaijeissa kuin arkielämässäkin. Klassisessa pilateksessa teemme alkuperäisen liikesarjan liikkeet samassa järjestyksessä, samoilla siirtymillä ja saman rytmin mukaan, kuin Joseph Pilates ne alunperin suunnitteli.

Tunti ei sovi raskaana oleville.
 

SEASONAL YOGA 55min
Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon ja vuodenaikojen muutoksilla on vaikutusta meihin ja joogaharjoitukseemme. Tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation parissa. Vuodenaikojen vaihtelut vaikuttavat myös joogaharjoitukseen: kesän harjoitus on hivenen voimakkaampaa ja dynaamisempaa Yang-tyyppistä Vinyasa Flow-harjoitusta. Aloittelijat ja pidemmälle harjoituksessaan ehtineet ovat yhtä tervetulleita, joka tasolle löytyy varmasti oma haasteensa!

Jos olet raskaana, keskustele osallistumisestasi ensin opettajan kanssa!


Huomioitavia päivämääriä:
Studio on kesätauolla viikot 27-29!
3.9.2018 – SYYSKAUSI ALKAA!