lukujajrestys_shangrila_kesa17-2

HUOM! Kesän tunneille ilmoittaudutaan AINA MindBody-järjestelmän kautta!  Ilmoittautumiset (ja mahdolliset peruutukset)  tulee tehdä viimeistään 2 h ennen tunnin alkamista ja aamutunneille edellisenä iltana klo 22 mennessä. Jos olet ilmoittautunut kurssikokonaisuudelle, ei erillistä tuntikohtaista ilmoittautumista.
(
MindBody-sovelluksen saa helposti ladattua älypuhelimelle maksutta.)
 

Tuntikuvaukset
 

BARRE MOVE 50 min
Uututena aloitamme BarreMove-tunnit loppukesästä! BarreMove on liikuntakonsepti Ruostista jota treenataan myös Yhdysvalloissa, mutta toistaiseksi vielä vain muutamassa paikassa Suomessa! Barre Move joka yhdistää baletin tekniikkaa toiminalliseen liikuntaan – treenaamme kehoa kokonaisvaltaisesti sekä kaikissa suunnissa. Barre Move hakee myös inspiratiota joogan liikkeistä. Barre Moven avulla parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, vahvistetaa kehoa ja antaa sinulle napakamman keskivartalon. Erityisesti nilkkojen liikkuvuus ja vahvuus saavat tämän tunnin aikana treeniä. Tunnilla tehdään tanssiliikkeitä, muttei pitkiä koreografiasarjoja. Tunti tehdään nimen mukaisesti käyttäen tankoa apuvälineenä. 

 

SYNKJUMPPA 55min
Ja tokihan meillä on myös SYNKJUMPPA, gootti-bic, punkrock-a-go-go! Tunti sisältää ihan perus jumppatunnin elementit: lämmittelyn, helpon enemmän tai vähemmän tanssillisen sykkeenkohotusosion, lihaskuntoa, venyttelyä. Jos sinulla on kaksi vasenta jalkaa muista raajoista nyt puhumattakaan, ei huolta, voit silti tulla heilumaan, ei meillä lasketa, ja tehdään helppoja juttuja, ja sellaisia, että pysyy perässä. Sanomattakin selvää, että näille tunneille, niinkuin toki ja tietenkin muillekin studiomme tunneille ovat kaikki sukupuolet tervetulleita. Musiikit ovat tietenkin olennainen osa tätä kokemusta, ja soittolistoille luvataan esimerkiksi Sistersiä, Rosetta Stonea, Nine Inch Nailsia, Paradise Lostia, ja Covenantia… musatoiveita saa esittää!

 

KLASSINEN PILATES 55 min
Pilates on kehonhallintatekniikka joka vahvistaa selkärangan sekä keskivartalon syviä lihaksia, opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein ja syventää hengitystä. Pilates on dynaaminen treeni joka auttaa parantamaan tietoisuutta omasta kehosta ja jonka hyödyn huomaa niin muissa urheilulaijeissa kuin arkielämässäkin. Klassisessa pilateksessa teemme alkuperäisen liikesarjan liikkeet samassa järjestyksessä, samoilla siirtymillä ja saman rytmin mukaan, kuin Joseph Pilates ne alunperin suunnitteli.

Tunti ei sovi raskaana oleville.
 

SEASONAL YOGA 55min
Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon ja vuodenaikojen muutoksilla on vaikutusta meihin ja joogaharjoitukseemme. Tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation parissa. Vuodenaikojen vaihtelut vaikuttavat myös joogaharjoitukseen: kesän harjoitus on hivenen voimakkaampaa ja dynaamisempaa Yang-tyyppistä Vinyasa Flow-harjoitusta. Aloittelijat ja pidemmälle harjoituksessaan ehtineet ovat yhtä tervetulleita, joka tasolle löytyy varmasti oma haasteensa!

Jos olet raskaana, keskustele osallistumisestasi ensin opettajan kanssa!

 

Kurssikokonaisuudet

Kesän kursseille voit ilmoittautua yhteystietojesi kera sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Kurssit löydät myös verkkokaupastamme.
 

 

HORIZONTICALLY CHIC _FLOORWORKIN TIIVISKURSSI 2. -16.8. klo 18:00 – 19:15
Burleskin lattiatyöskentelyn tekniikka & koreografiakurssi!
Kurssin hinta on 55€. Voit myös osallistua yksittäisille kurssikerroille (20€/kerta).
Lisäinfoa löydät täältä: HORIZONTICALLY CHIC

 

PILATES INTRO 2.-23.8. klo 19:15-20:15
Intro-tunneilla käydään läpi pilateksen peruskonseptit sekä tutustutaan aloitustason liikkeisiin rauhallisella tempolla. Intro-tunti on hyvä ensikosketus klassiseen pilatekseen ja sopii aloittelijoille tai lajia muutaman kerran kokeilleille, tai jos viimeisestä treenikerrasta on kulunut jo vähän aikaa.
Tule kokeilemaan ja huomaamaan, miten paljon voit saada omasta kehostasi irti! Joseph Pilateksen sanoin:
“You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions, and have a completely new body in thirty sessions.”
Klassista pilatesta ei suositella raskaana oleville tai akuutista välilevyn pullistumasta kärsiville.

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse info@studioshangrila.fi (4krt à 55€, maksu laskulle), tai verkkokaupan kautta. Voit myös osallistua erikseen per opetuskerta (à15€, maksu studiolla); ilmoittautuminen tuolloin varausjärjestelmän kautta. 

 

Muita huomioitavia päivämääriä:


23.8. Burleskitanssin introtunti 17:30 – 18:30  – erikoishinta 10€/hlö
26.8. Shangri-La'n Superpäivä – kauden avajaiset ja näytetunnit
28.8. Syyskausi alkaa!