Burleskitanssikoulu Studio Shangri-La:n kesä aiataulut

 

Shangri-La'n kesä!

Studiomme on auki läpi kesän, lukuunottamatta viikkoja 28 & 29, jolloin lomailemme – ja kesäkaudella meillä onkin tuttujen tuntien lisäksi tarjolla erilaisia herkkuja kesällä treenaaville!
 

Alkukesä (kesäkausi 1 12.6. – 6.7.):

lukujajrestys_shangrila_kesa17-1

HUOM! Kesän tunneille ilmoittaudutaan AINA MindBody-järjestelmän kautta!  Ilmoittautumiset (ja mahdolliset peruutukset)  tulee tehdä viimeistään 2 h ennen tunnin alkamista ja aamutunneille edellisenä iltana klo 22 mennessä. Jos olet ilmoittautunut kurssikokonaisuudelle, ei erillistä tuntikohtaista ilmoittautumista.
(
MindBody-sovelluksen saa helposti ladattua älypuhelimelle maksutta.)
Huomioitavaa:
Shapin' things up-tiiviskurssi on TÄYNNÄ
20.6. ei ole opetusta.
Aamujoogaviikko pidetään 26. – 29.6.
(kts. lisäinfoa alta
kurssikokonaisuudet-kohdasta)
Loppukesä (kesäkausi 2 24.7. –  26.8.):

lukujajrestys_shangrila_kesa17-2

 

 

 

 

 

Kesän alennushinnasto!

Treenaa koko kesän vain 20€/viikko kesän anytimekortilla!
Kesäkautemme koostuu 9 viikosta (alkukesän 4 viikkoa, lomaviikot 28 ja 29, sekä loppukesän 5 viikkoa). Kesän anytimekortilla voit käydä niin viikkotunneilla kuin erikoiskursseillakin, sekä osallistua Shangri-La'n Superpäivän tunneille 26.8.

Kesällä saat myös 10-kerran sarjakortin alehintaan 110€!
(Kesän 10-kortti on voimassa kesäkauden ajan 12.6.- 26.8.).
Kesän alennuskortit ovat myynnissä 6.7. asti.
24.7. astuvat normaalihinnat ja voimassaoloajat taas voimaan. 

 

Hinnasto
Kertamaksu 1 h – 15 €
Kertamaksu 30 min – 8 €

10 kerran sarjakortti -140 €  Kesäkauden alennus 110€, voimassaoloaika 26.8. asti 
5 kerran sarjakortti 72 €
(voimassa 6 vkoa)

Koko kesän Anytime-kortti 12.6.-26.8. – 180€

 

Kurssikuvaukset

GO-GO-GO! 55 min
Iloinen ja menevä tanssillinen liikuntatunti jossa saat varmasti hien pintaan ja hymyn huulille veikeiden ja vauhdikkaiden go-go-liikkeiden tahdittamana. Go-go on 1960-luvulta peräisin oleva "kaikkien klubitanssien esiäiti". Tunnilla tehdään helppoja, hauskoja ja reipastahtisia sarjoja 1950- ja -60-lukujen surfin, garage rockin, tyttöpopin ja electro swingin tahtiin. Tältä burleskin railakkaammalta pikkusisarelta saat varmasti lisäpotkua treeniin ja tanssiin! Pilke silmäkulmassa ja suu naurussa ovat ihastuttavat lisämausteet tunnille. 

 

ELVISTELLÄÄN! 55min 
Tanssillinen liikuntatunti, jossa on vaikutteita niin burleskitanssista kuin "shimmy'n'shake"-go-go-tunneistamme, sekä tietenkin rock'n'rollista – ja jolla soi pelkkää Kunkun musiikkia, eli vain ja ainoastaan Elvis Presleytä! Tuntiin sisältyy myös lihaskunto-osio (koska kyllähän sitä mieluummin punnertaa Elviksen tahtiin kuin johonkin autotunattuun euroteknoon), sekä myös kunnon venyttelyt Kuninkaan samettisen äänen syleilyssä. 

 

BARRE MOVE 50 min
Uututena aloitamme BarreMOve-tunnit loppukesästä! BarreMove on liikuntakonsepti joka yhdistää tekniikka baletista, toiminnallista liikkuvuutta sekä kehonhuoltoa. Tunnin aikana pääset treenaat kehoa kokonaisvaltaisesti – parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, vahvistetaan kehoa ja treeataan keskivartaloa. Erityisesti nilkkojen liikkuvuus ja vahvuus saavat tämän tunnin aikana treeniä. Tunti tehdään nimen mukaisesti käyttäen tankoa apuvälineenä. Lisäinfoa tunnista kesäkuun aikana.

 

SYNKJUMPPA 55min
Ja tokihan meillä on myös SYNKJUMPPA, gootti-bic, punkrock-a-go-go! Tunti sisältää ihan perus jumppatunnin elementit: lämmittelyn, helpon enemmän tai vähemmän tanssillisen sykkeenkohotusosion, lihaskuntoa, venyttelyä. Jos sinulla on kaksi vasenta jalkaa muista raajoista nyt puhumattakaan, ei huolta, voit silti tulla heilumaan, ei meillä lasketa, ja tehdään helppoja juttuja, ja sellaisia, että pysyy perässä. Sanomattakin selvää, että näille tunneille, niinkuin toki ja tietenkin muillekin studiomme tunneille ovat kaikki sukupuolet tervetulleita. Musiikit ovat tietenkin olennainen osa tätä kokemusta, ja soittolistoille luvataan esimerkiksi Sistersiä, Rosetta Stonea, Nine Inch Nailsia, Paradise Lostia, ja Covenantia… musatoiveita saa esittää!

 

KLASSINEN PILATES 55 min
Pilates on kehonhallintatekniikka joka vahvistaa selkärangan sekä keskivartalon syviä lihaksia, opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein ja syventää hengitystä. Pilates on dynaaminen treeni joka auttaa parantamaan tietoisuutta omasta kehosta ja jonka hyödyn huomaa niin muissa urheilulaijeissa kuin arkielämässäkin. Klassisessa pilateksessa teemme alkuperäisen liikesarjan liikkeet samassa järjestyksessä, samoilla siirtymillä ja saman rytmin mukaan, kuin Joseph Pilates ne alunperin suunnitteli.

Tunti ei sovi raskaana oleville.
 

SEASONAL YOGA 55min
Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon ja vuodenaikojen muutoksilla on vaikutusta meihin ja joogaharjoitukseemme. Tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation parissa. Vuodenaikojen vaihtelut vaikuttavat myös joogaharjoitukseen: kesän harjoitus on hivenen voimakkaampaa ja dynaamisempaa Yang-tyyppistä Vinyasa Flow-harjoitusta. Aloittelijat ja pidemmälle harjoituksessaan ehtineet ovat yhtä tervetulleita, joka tasolle löytyy varmasti oma haasteensa!

Jos olet raskaana, keskustele osallistumisestasi ensin opettajan kanssa!

 

Kurssikokonaisuudet

Kesän kursseille voit ilmoittautua yhteystietojesi kera sähköpostitse info@studioshangrila.fi
Kurssit löydät myös verkkokaupastamme.
 

SHAPIN' THINGS UP 14.6. – 4.7. klo 18:00 – 19:30

Timantinkova tekniikkatiivari heti alkukesän ratoksi! Sopii kaikille tasoille – tule hiomaan osaamistasi tai saamaan napakka ja perusteellinen aloitus burleskin tanssilliseen puoleen. Voit osallistua ehtimisesi mukaan joko koko kurssille tai vain yksittäisille kurssikerroille.
Kurssin hinta on 75€ (tai 25€/kerta). Lisäinfoa löydät täältä:
SHAPIN' THINGS UP
 

AAMUJOOGAVIIKOT 26.-29.6. sekä 7.-10.8. klo 10:00-11:00
Heitämme ilmaan aamujoogahaasteen, ota koppi!
Voi olla, että ajatus aamuisin joogaamisesta loman aikana, saati heti juhannuksen jälkeen saa hampaasi valmiiksi irveen. Mitäpä jos haastaisitkin itsesi, hakisit vähän uusia rajoja? Neljä päivää ei lopuksikaan ole kovin pitkä aika. Saatat yllättyä iloisesti! Ja kesäaamut ovat valoisia, on helpompi saada itsensä varhemmin ylös. Tule mukaan, maanantaista torstaihin! Venyttelemme ja vanuttelemme kehon ja mielen pehmeästi hereille uuteen päivään, saat tulla silmät ristissä ja unihiekkaisena; takaamme, että lähdet tunnilta ihan eri fiiliksissä. 
Aamuaurinkojooga-viikon hinta on 55€. Yksittäiset tunnit normaalisti 15€/tunti.

 

HORIZONTICALLY CHIC _FLOORWORKIN TIIVISKURSSI 2. -16.8. klo 18:00 – 19:15
Burleskin lattiatyöskentelyn tekniikka & koreografiakurssi!
Kurssin hinta on 55€. Voit myös osallistua yksittäisille kurssikerroille (20€/kerta).
Lisäinfoa löydät täältä: HORIZONTICALLY CHIC

 

PILATES INTRO 2.-23.8. klo 19:15-20:15
Intro-tunneilla käydään läpi pilateksen peruskonseptit sekä tutustutaan aloitustason liikkeisiin rauhallisella tempolla. Intro-tunti on hyvä ensikosketus klassiseen pilatekseen ja sopii aloittelijoille tai lajia muutaman kerran kokeilleille, tai jos viimeisestä treenikerrasta on kulunut jo vähän aikaa.
Tule kokeilemaan ja huomaamaan, miten paljon voit saada omasta kehostasi irti! Joseph Pilateksen sanoin:
“You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions, and have a completely new body in thirty sessions.”
Klassista pilatesta ei suositella raskaana oleville tai akuutista välilevyn pullistumasta kärsiville.

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse info@studioshangrila.fi (4krt à 58€, maksu laskulle), tai erikseen per opetuskerta heinäkuusta alkaen (à15€, maksu studiolla) varausjärjestelmän kautta. Kurssi ilmestyy verkkokauppaan kesäkuussa.

 

Muita huomioitavia päivämääriä:
23.8. Burleskitanssin introtunti 17:30 – 18:30  – erikoishinta 10€/hlö
26.8. Shangri-La'n Superpäivä – kauden avajaiset ja näytetunnit
28.8. Syyskausi alkaa!