Burleskitanssikoulu Studio Shangri-La:n kesä aiataulut

 

Shangri-La'n kesä!

Studiomme on auki läpi kesän, lukuunottamatta viikkoa 29 jolloin lomailemme, ja meillä onkin kesäkaudella tuttujen tuntien lisäksi tarjolla erilaisia herkkuja kesällä treenaaville!

Ensimmäisellä kesäviikolla (13.6.-17.6.) treenataan KAKSI YHDEN HINNALLA eli pääset ystäväsi kanssa treenamaan ja toinen teistä pääsee ilmaiseksi! Tai, jos tulet jumppaamaan yksin, saat kaksi tuntia yhden hinnalla (ja sarjakortistasi ne kuitataan yhdellä ruksilla)!

Kesäkausi 1: 13.6.-15.7.:

kesalukkari1

HUOM! Kesän tunneille ilmoittaudutaan AINA Mind Body-järjestelmän kautta!  Ilmoittautumiset (ja mahdolliset peruutukset)  tulee tehdä viimeistään 2 h ennen tunnin alkamista.

Sovelluksen saa helposti ladattua älypuhelimelle. 

*) Summer Seduction on erikoiskurssi joka myydään erikseen tarjoushintaan 4 vkoa / 65€ verkkokaupastamme. Tälle kurssille eivät käy sarja- tai anytimekortit. 

 

Kesäkausi 2: 26.7.-26.8.:

kesalukkari2

 

Kesän alennushinnasto!

Kesällä saat 10 kerran sarjakortin alehintaan 100€ (voimassa 13.6.-26.8.), sekä anytime-kortin vain 90 eurolla! Kymppikortin hintatarjous on voimassa 15.7. asti ja kortin saat ostettua verkkokaupasta:  kesä10. Kesän anytime pysyy saman hintaisena läpi kesäkauden ja sen löydät samaten verkkokaupasta. 


Kertamaksu 1 h – 15 €
Kertamaksu 30 min – 8 €
Kertamaksu 90 min – 20 €

10 kerran sarjakortti -140 €
(voimassa 3 kk)
5 kerran sarjakortti 72 €
(voimassa 6 vkoa)

Anytime-kortti 1 kk – 120 € KESÄALENNUS 90€, alennus voimassa koko kesäkauden

 

Kurssikuvaukset

SHIMMY'N'SHAKE 30 min

Iloinen ja menevä tanssillinen liikuntatunti jossa saat varmasti hien pintaan ja hymyn huulille veikeiden ja vauhdikkaiden go-go-liikkeiden tahdittamana. Go-go on 1960-luvulta peräisin oleva "kaikkien klubitanssien esiäiti". Tunnilla tehdään helppoja, hauskoja ja reipastahtisia sarjoja 1950- ja -60-lukujen surfin, garage rockin, tyttöpopin ja electro swingin tahtiin. Tältä burleskin railakkaammalta pikkusisarelta saat varmasti lisäpotkua treeniin ja tanssiin! Pilke silmäkulmassa ja suu naurussa ovat ihastuttavat lisämausteet tunnille. Helposti yhdistettävä Work It!-tunnin kanssa.

 

WORK IT! 30 min

Hauska lihaskuntopainotteinen tunti, jossa otetaan vaikutteita sekä kabareen maailmasta, että burleskin ja pin-upin poseerauksista. Helposti yhdistettävä Shimmy'n'Shake-tunnin kanssa.

 

SHOWGIRL CIRCUIT 55min

Circuit-treeniä showgirl-tyyliin! Kiertoharjoittelu tarkoittaa treeniä, jossa tehdään peräkkäin sarja useammassa eri liikkeessä hyvin lyhyillä lepotauoilla (tyypillisesti 10-45 sekuntia), jonka jälkeen kierros toistetaan 2-3 kertaa. Kiertoharjoittelu on paikkaharjoittelua huomattavasti tehokkaampi tapa polttaa rasvaa ja meidän tyylillämme tehtynä se on sitäpaitsi paljon hauskempaa – saat treenattua koko kropan kerralla, kasvatat sekä lihaksia että hapenottokykyä, ja viilaat pilkkuunsa pin-up-poseerauksia ja burleskimuuveja mahtavien musiikkien tahtiin. Luonnollisesti tuntiin sisältyvät myös perusteelliset lämmittelyt ja palauttavat venyttelyt. Tästä ei treeni parane!

 

ELVISTELLÄÄN! 55min 

Tanssillinen liikuntatunti, jossa on vaikutteita niin burleskitanssista kuin "shimmy'n'shake"-go-go-tunneistamme, sekä tietenkin rock'n'rollista – ja jolla soi pelkkää Kunkun musiikkia, eli vain ja ainoastaan Elvis Presleytä! Tuntiin sisältyy myös lihaskunto-osio (koska kyllähän sitä mieluummin punnertaa Elviksen tahtiin kuin johonkin autotunattuun euroteknoon), sekä myös kunnon venyttelyt Kuninkaan samettisen äänen syleilyssä. Elvistellään! tunnut pidetään 15.6-11.7.

 

SYNKJUMPPA 55min

Lopultakin meillä on SYNKJUMPPA, gootti-bic, punkrock-a-go-go! Tunti sisältää ihan perus jumppatunnin elementit: lämmittelyn, helpon enemmän tai vähemmän tanssillisen sykkeenkohotusosion, lihaskuntoa, venyttelyä. Jos sinulla on kaksi vasenta jalkaa muista raajoista nyt puhumattakaan, ei huolta, voit silti tulla heilumaan, ei meillä lasketa, ja tehdään helppoja juttuja, ja sellaisia, että pysyy perässä. Sanomattakin selvää, että näille tunneille, niinkuin toki ja tietenkin muillekin studiomme tunneille ovat kaikki sukupuolet tervetulleita. Musiikit ovat tietenkin olennainen osa tätä kokemusta, ja soittolistoille luvataan esimerkiksi Sistersiä, Rosetta Stonea, Nine Inch Nailsia, Paradise Lostia, Covenantia sun muuta.
SYNKJUMPPA-jumpataan kolmena kesäisenä perjantaina sekä yhtenä torstaina seuraavasti:

PERJANTAI 17.6. klo 17.30-18.30
PERJANTAI 8.7. klo 17.30-18.30
TORSTAI 28.7. klo 17.30-18.30
PERJANTAI 26.8. klo 17.30-18.30

 

RAUTA(LANKA)TREENIT 55min
Rautalanka soimaan ja hiki pintaan! Lihaskuntopainotteinen tunti jolla myös sheikataan tuttuja go-go-liikkeitä instrumentaalisen kitaramusiikin siivittämänä – surffia ja rautalankaa siis koko rahalla! Buns of steel! Rauta(lanka)treenit alkaen 1.8!

 

KLASSINEN PILATES 55 min


Pilates on kehonhallintatekniikka joka vahvistaa selkärangan sekä keskivartalon syviä lihaksia, opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein ja syventää hengitystä. Pilates on dynaaminen treeni joka auttaa parantamaan tietoisuutta omasta kehosta ja jonka hyödyn huomaa niin muissa urheilulaijeissa kuin arkielämässäkin. Klassisessa pilateksessa teemme alkuperäisen liikesarjan liikkeet samassa järjestyksessä, samoilla siirtymillä ja saman rytmin mukaan, kuin Joseph Pilates ne alunperin suunnitteli.

Tunti ei sovi raskaana oleville.

 

SEASONAL YOGA 55min

Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon ja vuodenaikojen muutoksilla on vaikutusta meihin ja joogaharjoitukseemme. Tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation parissa. Vuodenaikojen vaihtelut vaikuttavat myös joogaharjoitukseen: kesän harjoitus on hivenen voimakkaampaa ja dynaamisempaa Yang-tyyppistä Vinyasa Flow-harjoitusta. Aloittelijat ja pidemmälle harjoituksessaan ehtineet ovat yhtä tervetulleita, joka tasolle löytyy varmasti oma haasteensa!

Jos olet raskaana, keskustele osallistumisestasi ensin opettajan kanssa!

 

SEASONAL YOGA: BODY CLOCK YANG 90min

Body Clock eli "kehon kello" on Seasonal Yogan harjoitussarja, joka tehdään joka kerta samanlaisena ja samassa järjestyksessä. Tämän 90 min aamutunnin aikana käymme läpi ja tasapainotamme kaikkien sisäelinten meridiaanit flow-harjoituksena. Asanat ja flowt ovat tuttuja Seasonal Yoga-tunneilta. 

Jos olet raskaana, keskustele osallistumisestasi ensin opettajan kanssa!

 

Kurssikokonaisuudet

SUMMER SEDUCTION 15.6-16.7.

Burleskin kesäkurssi, joka sopii niin vast'alkajalle kuin pidemmällekin ehtineelle harrastajalle. Jokaiseen tuntiin sisältyy burleskitanssia lämmittely-osiona, ja sen lisäksi tanssitekniikkatreeniä, tease-harjoituksia, teasea päivänvarjon kanssa, tasselitekniikkaa sekä viettelevä kesäinen koreografia! Tule ja ihastu! Tälle kurssille ilmoittaudutaan erikseen. Kurssin hinta on 65€. Lisäinfoa löydät täältä: SUMMER SEDUCTION

 

BURLESKITANSSIN ALKEISINTENSIIVI 3.8.-24.8.

Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa joka ammentaa burleskin historian liikekielestä. Kabaree- ja vaudeville-traditioista periytyvä burleski yhdistää kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa tanssia slapstick-komediaan. Burleskitanssitunneilla hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin ja iloa olemukseen. Tuntiin sisältyy yleensä pieni lihaskunto-osio sekä palauttavat venyttelyt. Tunnille suositellaan vaatteita joissa on helppo liikkua ja hahmottaa kehon suuntia; tanssia voi korollisissa kengissä, pehmeissä tossuissa tai paljain jaloin.Loppukesän alkeiskurssi on mainio "jumpstart" syksyn tunneille! Tule verestämään muistiasi tai oppimaan uutta! Voit ilmottautua kurssille kokonaisuutena jolloin hinta on 55€, mutta tunneille voi myös osallistua erikseen sarjakorteilla tai kertamaksulla.

Ilmoittautumiset yhteystietojen kera sähköpostitse info@studioshangrila.fi

Kurssi on myös myynnissä verkkokaupassa: BURLESKIN ALKEISINTENSIIVI